Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Chevher

Beyler bir arkadaşım araba sürmeyi PCde direksiyonla oyun oynayarak öğrenip öğrenemeyeceğini soruyor.Onun DH Üyeliği yok o yüzden ben yazdım.Konu linkini attım takip edecek

Az çok sürmeyi öğrenebilir sanırım.Ama öğrense bile debriyaj lazım olucak.Onun içinde 600 kağıdı gözden çıkarmak zorunda.(g25)Onun yerine hurdacıdan bir araba alsın gerçek öğrensin daha iyi

Beraber gezinirken 40 liraya bi alet görmüştük.Bu vitesli olanlar var onlar ne kadar?

Ben bile alabilirim zevkli olur direksiyonla

• slm bende snopy v5h direksiyonu satın aldım. direksiyon titreşimi yol tutuşu çok iyi. ancak ben gaz pedal ayarında sorun yaşıyorum.gaz pedalını hassas olarak %95-100 ayarladığımda dokunduğum anda ibre hemen sona geliyor ve vites değiştirmek gerekiyor yani belli bir hızda sabitlenmiyor. %5-10’de
    ise bu sefer gaz pedalı yarıya basana kadar işlemiyor yarıdan sonra çalışıyor ve hız sabitleniyor.Acaba benim pedaldamı bir sorun var diyorum. kullanan başka arkadaşlar yardımcı olabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carmedon -- 9 Ekim 2009; 11:39:09 >
  • Logitech Momo kullanıyorum

Memnunum
  • ben logitech g25 kullaniyorum . g25'i adam gibi hangi oyunla kullanabilirim
  • Logitech F1 Vibration var TDU,GT2 ve NFS SHiFT oynuyorum. alalı henüz 1 ay oldu 1 haftada alıştım. memnunum
  • logitech momo ile carbon oynadım. direksiyon çok zor dönüyor..
  • 7 seneden beri sinowa'nın racing wheel setini kullanıyorum.Hiç bi sorun çıkmadı şu ana kdr.Oyunların ayarlarını tam yaptımmı tutabilene aşk olsun...
  • logitech f1 var memnunum her oyunda tam performans aldım ama tdu ya alışamadım bi türlü
  • G25 direksiyonum var. Zamanında çok para bayılmıştım ama kesinlikle her kuruşuna değer. PS3 ve PC'de sorunsuzca çalışıyor senelerdir. Çok sağlam ve tokluk hissi veriyor. Destekleyen oyun var mı bilmiyorum ama debriyaj ve altı vites var. Ama yarışlarda vites kulakçıklarını kullanmak en avantajlısı. Dönüş açısı muhteşem ve forcefeed gücü inanılmaz. Kaza anında bileğimi incitiyordum nerdeyse. Yoldaki her çıkıntıyı hissettiriyor. Keşke arabamda da kullanabilsem aynı seti. Tek kötülüğü çok yer kaplaması ve sök tak çilesi. Yakın zamanda sabit bir oyun koltuğu yapacağım inşallah. Bir de eski Pacitech Twin Turbo 2 var. El freni bile var çok gerekliymiş gibi. Toplam 2 kere kullanmışımdır. G25'in yanında çok oyuncak gibi kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galactus -- 17 Ekim 2009; 6:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aezhob_92

ben logitech g25 kullaniyorum . g25'i adam gibi hangi oyunla kullanabilirim

Colin McRae Rally'nin önceki oyununda inanılmaz keyif almıştım. Toz toprağı hissetmek ve araba kontrolü muhteşemdi. Yenisi daha keyiflidir kanımca.
  • arkadaşlar direksiyon alacağım LOGİTECH momo ile driving force arasında kararsız kaldım.. F1 oyunları oynamak için lazım

LOGİTECH DRIVING FORCE GT direksiyon seti pc ile uyumlumu bi sorun çıkar mı ps3 için yazıyor ama ... ( Windows XP SP3 kullanıyorum )
  • xbox 360 direksiyonu var bendede tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercand

xbox 360 direksiyonu var bendede tavsiye ederim...

nerden aldın ve fiyatı nedir?
  • bendede logitech momo racing var..
  • arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende snopy mx-v19 aldım ama oynayamadım.dijital ve anolog modunda gaz vites el freni çalışmıyor sadece netlog modunda çalışıyor ondada oynanmıyor nasıl ayarlandığını bilen varsa yardımcı olabilirmi.şimdiden çok teşekkürler herkeze
  • ßeyler 200 tl nin altnda hangi direksiyonu almalıyım ? driving force pro kaç para ?
  • o 200 ün üstünde bende onu çok istemiştim ama pahalı geldi bütçe yetmedi. açısı çok geniş süper o nedenle. ben de logitech formula force ex var açı önemli değil diyosan ideal ben çok memnunum 160 civarı fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotagetr -- 28 Aralık 2009; 16:52:57 >
  • Arkadaşlar bugün MOMO aldım ve DIRT-2'de binbir hevesle oynamaya başladım ama sanki tepkileri klavyeye göre daha geç veriyor.Hayal kırıklığı yaşadım.İade etmeyi düşünüyorum.Acaba ince bir ayarı falan var mıdır?Veya bu MOMO'yu iade edip "Driving force EX veya GT" ya da "formula" modellerinden birini mi alsam? Dediğim gibi tepkiler daha geç klavyeye nazaran.Yoksa bana mı öyle geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal -- 29 Aralık 2009; 19:05:02 >
  • beyler dfp mi dfgt mi cevap bekliyorum.... bidoluda dfp 196 tl.. tavsiyeniz üzerine alacağım gt daha iyiyse onu almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.