Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    süper oluyo araba kullanırken
  • arkadaslar logitech momo direksiyon aldım fakat hassaslık ayarlarını yapamıyorum logitech profilere girdigimde "logitech profiler was unable tı detect any game controllers. please ensure the device is connected. If your computer requires a power supply, please verify it is plugged in and the LED on the controller is lit. once the connections are verified, click retry. clicking cancel will close the profiler" yazısı çıkıyor oysa direksiyon baglı kullanıyorum sadece ayar yapamıyorum neden olabilir sizce? buarada vista kullanıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bugun Logitech formula force ex direksyon aldım. Bağlantıları sorunsuz yaptım. Tdu ya giriyorum ve oynamak gerçekten zor. Direksyonu çok az oynatmamla araç yoldan çıkıyor. Düz şekilde yolda tutmak imkansız. Ayarlarını yaptığımı sanıyorum. Ama oynayamadım. Prostreet de de durum aynı. Aracı yolda tutmak imkansız.

Bu sorunu nasıl çozeceğim arkadaşlar?

Yardımlarınız için şimdiden sağ olun.
  • Arkadaşlar Logitech MOMO Racing düşünüyorum nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korgeneral

Foruma şöyle bir baktım ,bende de Microsoft Sidewinder FF var ama artık kaldırdım, direksiyon masada yer kaplıyor ne de olsa, ama şu ana kadar Midnight club 2, GTR2 , 18 Wheels serileri, road of the king oyunlarını temiz ve haz alarak oynadım.
    Direksiyonla sorunsuz oynayabileceğimiz oyun tavsiye edebilir misiniz? (özellikle MSidewinder FF ciler için)

most wanted
  • quote:

Orjinalden alıntı: bir_masal

Merhaba arkadaşlar. Ben bugun Logitech formula force ex direksyon aldım. Bağlantıları sorunsuz yaptım. Tdu ya giriyorum ve oynamak gerçekten zor. Direksyonu çok az oynatmamla araç yoldan çıkıyor. Düz şekilde yolda tutmak imkansız. Ayarlarını yaptığımı sanıyorum. Ama oynayamadım. Prostreet de de durum aynı. Aracı yolda tutmak imkansız.

Bu sorunu nasıl çozeceğim arkadaşlar?

Yardımlarınız için şimdiden sağ olun.

bende de aynı alet var tdu da benddede oldu ama pro da böle bi sorunla karşılaşmadın msn ni pm at ordan anlatıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

arkadaslar 100 ytlyi gecmicek vitesli hangi ürünü tavsiye edersiniz?

nette bulamazsın ancak kadıköy yazıcıoğlunda transdata diye bi mağaza var ben orda formula force ex i 100 küsüre aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flywer
    Arkadaşlar Logitech MOMO Racing düşünüyorum nasıl?

Kendim kullanıyorum ve gayette memnunum. Gerçi G25 gibi bir olay var ama, daha önce de belirttiğim gibi bir oyun donanımına, üstelik sadece bir kategoride kullanabileceğiniz bir donanıma o kadar para vermek akıllıca değil. Ancak tam anlamı ile tutkunu iseniz bilemem...

Aşağıdaki linkte çok uygun fiyata alabilirsin... 109$+KDV

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.SW.03/?liste&ref=%2Csxbiu%3A146%2Csxbia%3A148%2Csxmi%3A80&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=2

Hatta dilersen yine aynı firmada DFPro da var, o MOMO'dan daha iyidir, üstelik PS2 için çıkartılmış, PS3 ve PC'de de çok iyi çalışan bir donanım... 179$+KDV

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.SW.05/?liste&ref=%2Csxbiu%3A146%2Csxbia%3A148%2Csxmi%3A80&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=2

• Arkadaşlar anladığım kadarıyla fiyat kalite performans olarak genelde LOGITECH MOMO Racing Force öneriliyor.
    Bişey öğrenmek istiyorum,el frenini düzgün bir şekilde kullanabiliyormuyuz bu set ile.Çok oyun kültürüm yoktur ama özellikle ralli oyunlarında el frenine bazen oldukça ihtiyaç duyuluyor.Hassasiyet ayarı yapmak mümkün oluyor mu acaba.Bu hafta bir direksiyona karar vermem gerekiyor.Daha çok Richard Burns Rally ve NFS Underground (şimdilik) oyunlarında kullanacağım.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • Kimse yok mu arkadaşlar tavsiyede bulunabilecek?
  • bende istiyom ama ona vercegim paraya acıyom
  • ben çabuk alışıyorum. Şöyle 3-5 yarışta, haydi 7 yarış olsun, alışırdım ben. Yani klavyedeki performansıma gelirdim

çok zevkli yahu Most Wanted oynamak direksiyonla
  • Formula 1'de çok iyi oluyor. Pit stop'a girerken ayağım gaza belirli ölçüde basıyor, sabit kalmasını sağlıyor.
    Aslında direksiyonum biraz daha iyi, biraz daha kaliteli olsa çok daha iyi olacaktı.
    NFSU oynarken hafifçe döndürüyorum hiç tepki vermiyor, biraz daha çeviriyorum bu sefer fazla dönüyor.
    Bir orta kararı yok bu işin...
  • Richard Burns Rally oynayan var mı acaba Momo ile? Deneyimlerini paylaşırlarsa arkadaşlarım sevinirim. Özellikle el freni gerektiğindeki direksiyon tepkilerini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan.

Ben de yaklaşık 4-5 senedir direksiyon var. Şuan klavye ile oynayamam.

kesinlikle alışınca direksiyona klavye ile oynayacağıma hiç oynamam daha iyi diyorum hatta hergün araba yarışı oynarım nerdeyse ama direksiyon servise gitti ( ROT AYARI ) 15 gün oynamadım.
  • g25 aldım yeni, memnunum herkezin tepkisine karşı durdum ve deliler gibi m3 kullanıyorum mutluyum
  • Bendede thrustmaster 360 Modena var ama bi köşede duruyo öle ellemiyorum bile masada kalabalık yapıyo 2004 te bi hevesle aldık ama heç işte.
  • ben microsoft precision whell imi nfs underground 2 de saç baş yoldurmasından dolayı yeğenime verdim gitti.
    ancak tdu oyunu çıkınca pişman olmadım değil hakkaten bu oyuna iyi giderdi be
  • arkadaşlar bulursanız trust gm-3100 alın,hem 50ytl hemde snopy'lere falan taş çıkartacak kalitede çok memnunum ben..

bu arada,burada 2.el direksiyon satan biri varmı?bana şöyle ucus,elden düşme bir set lazımda(aslında sadece pedalları lazım) satan olrsa lütfen bileyim..
  • bende de direksiyon var ama alışması bayağı zaman alıyor Yinede çok eğlenceli
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.