Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alıcam Bende Ya olmuyo böyle klavye mouse ile yarış oyunu
  • yok ya olmuyo direksiyonu bi çeviriyom araba etrafında 360derece dönüyo mübarek
    ben yine klavye+mouse ye devam
  • Direksiyon var, direksiyon var :)
    DFP tüm beklentilerimi karşıladı açıkçası bundan sonrası G25 o kadar da veremem açıkçası.
  • 7-8 sene önce aldığım Snoopy Usb Force Rider direksiyonum var. Altı yapışkanlı olanlardan zamanında 50 milyon vermiştik. Şimdi bakıyorum aynı direksiyon yine 50 YTL

Bu direksiyonla az Nfs 5:Porshe ..... oynamadıydım. Uzun bir bekleyişin ardından 6-7 ay önce yine çıkartmıştım direksiyonu. Richard Burns Rally oynuyordum sonra kendimi Life For Speed e kaptırdım. Taki gaz pedalının yayı kopana kadar Ama içimdeki LFS aşkı sönmüyordu ve bende gaz freni direksiyondaki tuşlardan vererek uzun bir süre oynamaya devam ettim. Şu an Üniversite dolayısıyla ben direksiyonumdan uzak o benden uzak mutlu ve tozlu bir şekilde yaşıyoruz

• Arkadaslar bende de MOMO var ve uzun süredir kullanıyorum, cok memnunum.

Yalnız artık gaz pedalı yumusar gibi oldu, tam bastıgımda tam gaz veremiyor veya titreyerek son gaza ulasabiliyor. E bu da performans kaybı yasatıyor.

Acaba diğer MOMO sahiplerinde de boyle bir sorun gorüldü mü? Bunun bir çözümü varmıdır? Ben, dediğim gibi yay varsa yaydan, yoksa gaz pedalının değişken resistansından süpheleniyorum.
  • Arkadaşlar selam...
    Bende yaklaşık 4 senedir Microsoft Sidewinder Force FeedBack'li direksiyon var. Yanarım yanarım, direksiyonsuz geçen yıllarıma yanarım...Keşke ilk çıktığında alsaymışım. TDU acayip yavaş olduğu için oynayamadım, NFS'de de pedalları ayrı ayrı programlayamadığım için freni bir düğmeye atadım. Bu arada siz biliyor musunuz böyle bir sorunu? Pedalları ayrı yapınca kontrol atamıyor, pedalları combined yapınca da oyun açılır açılmaz menüler sapıtıyor (yani sanki sürekli frene basıyormuş gibi oluyor.)
  • Ha birde, karşılaştırma olarak, bir arkadaşımda Logitech Momo vardı. O benim direksiyonla, ben onunkiyle oynadım. Ortak görüşümüz Momo'nun direksiyonunun, Sidewinder'ın pedallarının daha iyi olduğu yönündeydi.
    Çıksın bir büyük ikramiye de G25 alayım, Mediamarkt'ta gördüm, hastası oldum...
  • bugün momo aldım çok güzel oynamak keşke önceden alsaydım
  • ya bende çok istiorum ama parasızlıktan alamıorum ne yazıkki..olsa gözüm gibi bakarım yani

• Elin gavurunda para var huzur var.
  • Bir de böyle bir yarış seti aldınız mı 400 Ytl ye o bilgisayar başından kalkmak ölüm olur sanırım :))

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA
  • bende logitech formula force ex var çok ama çok memnunum.fazla kalmadı ama tavsiye ederim
  • momom yarın geliyor bakalım dedikleri kadar varmıymış bu arada direksiyonu nakit 133 ytl ye aldık (sıfır )
  • Dün g25 aldım,ama alışamadım bi türlü,hele bu gtr2 de cok zor ölüm gibi o virajları almak,baya zorlandım.Unlimited da ise vitesleri calıstıramadım yaw.
  • Herkese merhaba Snopy v19b model direksiyon var ama most wanted da bir türlü pedalla çalışmıyor bu normal mi ?
  • Bende direksiyon var.Bi NFS MW oynamak istedim araba takla atıyor!!!
    Helede Gallardo... 360 derece dönüyor araba!!!
  • Tavsiyem Logitech Driving Force Pro, oynayıp sıkılan birinden 2. el alabilirsiniz.
    Momodan çok daha iyi, G25 den çok daha ucuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultimir

Bende direksiyon var.Bi NFS MW oynamak istedim araba takla atıyor!!!
    Helede Gallardo... 360 derece dönüyor araba!!!

MW da pedallar çalışıyor muydu ?

Yoksa sorun bizim kullandığımız oyun veya direksiyonda mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

GTR2 ve logitech mamo için söylüyorum ; diyelimki gaza yarım bastık araçta aynı gazla gidiyormu yoksa sürati sürekli artıyor mu ?

mamo mu? o ne?
  • Foruma şöyle bir baktım ,bende de Microsoft Sidewinder FF var ama artık kaldırdım, direksiyon masada yer kaplıyor ne de olsa, ama şu ana kadar Midnight club 2, GTR2 , 18 Wheels serileri, road of the king oyunlarını temiz ve haz alarak oynadım.
    Direksiyonla sorunsuz oynayabileceğimiz oyun tavsiye edebilir misiniz? (özellikle MSidewinder FF ciler için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 6 Ocak 2008; 4:12:50 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.