Logitech momo kullanıyorum oyunlarda pro street özellikle çok güzel oynanıyor, tdu yu kuramadım daha doğrusu kurdumda ilk yarışa başlıyacagı yerde oyundan atıyordu üstelemedim, most wanted de denedim güzel oluyor yanlız araba kayınca toparlamak biraz zor oluyor.. Pro stree bitsib sırada cm dirt, race 07 denicem...
virajlara 2. viteste gir yalpalayınca vites düşür
arkadaşlar elinde artık kullanmadığı direksiyonunun "sadece pedal kısmını" satabilecek biri varmıdır :) kendime debriyaj yapacağımda aslında yaptım bir tane ama tam istediğim gibi değil daha dorusu analog değil anlayan anlar
İlk dandik bi direksiyonla başlamıştım 6 sene önce.. 20 ytl ye gittigidiyordan almıştım.. 10 gün sonra sağa çekmişti.. İlk oturduğumda 2 saat aralıksız oynamıştım full konsantrasyon.. Alışmak kolay oldu.. Sonra Microsoft Sidewinder oynadım 4 sene.. Tık demedi allah razı olsun.. Hala da çalışıyor.. Evde multiplayer için saklıyorum.. Ve şimdi de G25im var.. Bundan ötesi yok zaten.. İnşallah G25 de sidewinder kadar uzun ömürlü çıkar.. Klavye falan hikaye bu arada.. Ama şöyle bir şey var.. Her arabaya oturan iyi yarışamıyor.. Biraz da yetenek istiyor sanki bunları kullanmak.. Öyle her alan çok iyi yarışacağım diye beklememeli.. Başkasında deneyip almakta fayda var..
g25 aldım ilk deneyimim bu direksiyon seti ile...valla çok para verdim ama verdiğim parayı hakediyor...tdu,pro street,carbon ve nost wanted çok mükemmel oynanıyor...
arkadaşlar bugün goldda memoyu çok metettiler am aalmadım sizin fikriniz nedir
quote:
Orjinalden alıntı: wildermess
arkadaşlar bugün goldda memoyu çok metettiler am aalmadım sizin fikriniz nedir
valla parayı kıy g25 al diicem ama herkes diyo g25 almadan çnce momoyla oynayın diye ama yindede sen düşün...
quote:
Orjinalden alıntı: gurkans
DFP kullanıyorum. TDU GTR2 Race ve Project torque oynuyorum. PT u tavsiye ederim mükemmel bironline yarış oyunu.
DFP yu pc de kullanmak mümkünmüş, sanırım yazılım ile. Bunu sen yapmış olmalısın GTR 2 oynadığına göre. Nasıl yapıldığını anlatabilirmisin. Eğer doğruysa DFP yu kesin alacağım, hem playstationda hem pc de kullanmak harika olur.
bana kalsa çoktan alıcamda hanım bu sefer kesin oyar beni
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
quote:
Orjinalden alıntı: gurkans DFP kullanıyorum. TDU GTR2 Race ve Project torque oynuyorum. PT u tavsiye ederim mükemmel bironline yarış oyunu.
DFP yu pc de kullanmak mümkünmüş, sanırım yazılım ile. Bunu sen yapmış olmalısın GTR 2 oynadığına göre. Nasıl yapıldığını anlatabilirmisin. Eğer doğruysa DFP yu kesin alacağım, hem playstationda hem pc de kullanmak harika olur.
Abicim alsana sen de artık. DPF ile PC'yi Logitech profiler isimli yazılımı (daha doğrusu sürücüyü) indiriyorsun internetten, sonra takılıyorsun kafana göre, bu kadar basit...
bizdede direksiyon var ama gaz pedalları çalışmıo :(
quote:
Orjinalden alıntı: SolidRock
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
quote:
Orjinalden alıntı: gurkans DFP kullanıyorum. TDU GTR2 Race ve Project torque oynuyorum. PT u tavsiye ederim mükemmel bironline yarış oyunu.
Abicim alsana sen de artık. DPF ile PC'yi Logitech profiler isimli yazılımı (daha doğrusu sürücüyü) indiriyorsun internetten, sonra takılıyorsun kafana göre, bu kadar basit...
Beni burada bulabileceğin aklıma gelmemişti
Genius direksiyon seti vardı bir aralar ama oyunlarda tam bir uyumluluk göstermezdi kerata, yiğene verdik..
GTR2 ve logitech mamo için söylüyorum ; diyelimki gaza yarım bastık araçta aynı gazla gidiyormu yoksa sürati sürekli artıyor mu ?
quote:
Orjinalden alıntı: Leone_510
GTR2 ve logitech mamo için söylüyorum ; diyelimki gaza yarım bastık araçta aynı gazla gidiyormu yoksa sürati sürekli artıyor mu ?
Teorik olarak sabit hızla gitmez, tam gaz gibi olmasa bile hızı artarak gider.
Ralli Oyunlarını direksiyonla oynamak gibi bir zevk yok bence...Momo racing var bende colin serisinin hepsi yüklü pc de hepsi ayrı bir zevk...
''gt_one ''
nasıl yani ; vites seçeneği manuel olsun mesela 4. viteste gaza yarım bastım , hızı sürekli artacak mı demek istiyorsun ? gerçekle hiç bir alakası yok eğer öyle oluyorsa 150 ytl'lik bi direksiyonda, 50 ytlik direksiyonda aynı hazzı veriyor pekala, ama bazı arkadaşlar dediğim olayın olduğunu söylüyorlardı
yaw bu dreksiyonu almayı düşünüyordum sırf böyle bir olay olduğunu düşündüğüm için; bu dreksiyonu kullanan arkadaşlar bu duruma biraz açıklık getirsinler , yoksa boşuna 150 ytl vermeyim
Arkadaş herhalde pedalda tam olarak sıfır noktasını bulamazsın demek istemiş. Yoksa ne kadar gaza basarsan oyundaki araba o kadar gaz yer. GTR2 bende yok ama Momo direksiyonum var. Gaz ve fren pedalları ne kadar basılırsa o kadar tepki veriyor.
momo varda gtr2 yoksa hemen bir tane edinmelisin.Dikkat et bağımlılık yapar
bende kontorland var 180derece dönüyo. ben nfs u2de bi denedim o zmndır bidaha da açmadım direksiyonu. alışmamıştım ama şimdi bi deniyim bakıyım nfs mw de nasıl oluyo. bide oyunda ayarlarını yapmak uzun sürüyo
arkadaşlar her direksiyon setinin pedalları dandikte olsa analogtur yani bastığınız kadar tepki verir yarım basıorsan araba sabit hızla gider