Şimdi Ara

Direksiyonun Sertleşmesi-Yumuşaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
56.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ,sembollerden kıronik direksiyon bobini mi öyle bi rahatsızlığı var ve kroniktir,bobin sarılması lazım sol camurluga yakın biyerde dye hatırlıyorum arkadaşın basnina gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

,sembollerden kıronik direksiyon bobini mi öyle bi rahatsızlığı var ve kroniktir,bobin sarılması lazım sol camurluga yakın biyerde dye hatırlıyorum arkadaşın basnina gelmişti.

Sol çamurluk altında soket var onu sök manuel kullan dedi adam sabah bakıcam dediğinizde bakıcam teşekkürler

• gmpmurat kullanıcısına yanıt
    Kömür bitmiştir... Benim eski symbol de de olmuştu... 100-150 tutar... bobin falan yazan uçmuş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Kömür bitmiştir... Benim eski symbol de de olmuştu... 100-150 tutar... bobin falan yazan uçmuş...

Hocam ne kömürüydu

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Hocam bobin derken ateşleme sistemindeki bobinden bahsetmiyorum,bobin gibi bisey var onu tekrardan sariyorlar tıpkı bobin gibi,sifir olanida 1000tl civarında olduğu için sarıyorlar tekrardan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 17 Ekim 2016; 7:27:00 >
    Şimdi baktım netten,direksiyon pompası (elektrikli)dye geçiyor ici bildiğiniz bobin,o aksamı sariyorlar ve orjinal fiyatı 1250-1500tl olmuş.

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Elektrik motoru yanmaz... Komuru bıtıyor yaptırmasam yorum yapmazdım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Nasıl çözdünüz bu sorunu?

• BLADEEEE kullanıcısına yanıt
    başta pompanın soketinde arıza var denildi değişildi 1 hafta sonra aynısı meydana geldi.Sonra pompa tamire gitti yine 2 hafta önce yine başımıza geldi durum bu kez içindeki bir vidadan olmuş değişildi düzeldi.sadece sondaki olayda vidadan kaynaklı olduğunu biliyoruz diğerleri belli değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.