Şimdi Ara

direksyon hidroliği full doldurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar clio 2 hb aracın min max dereceleri arasında birşey görünmüyordu kutuyu salladım yine görünmedi boştur diye bende totalden hidrolik direksyon oto şanzıman yağını aldım başladım doldurmaya doldururkende birşey görünmüyor min max derecelerinde sonra bir baktım yağ haznenin sonuna kadar geldi şimdi çıkaramıyorumda bu şekilde kullansam sorun olur mu birde totalden aldığım yağda otomatik vites için yazıyor çok kısa olarak hidrolik direksyonda da kullanılır yazıyor iki yağ aynı midir

• Ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2 yağda aynı.
    Siz ne kadar da fazla koysanız fazlasını atacaktır dışarı kendi kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManneVille

Hocam 2 yağda aynı.

teşekkürler arkadaşlar bilgiler için bi ara kaşıkla almayı bile düşündüm üstünden ama gerek yokmuş demek:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivalaozgur

quote:

Orijinalden alıntı: ManneVille

Hocam 2 yağda aynı.

teşekkürler arkadaşlar bilgiler için bi ara kaşıkla almayı bile düşündüm üstünden ama gerek yokmuş demek:)

Bu özelliğini bilmiyordum,yalnız benim clio 1 de sanırsam bahsedilen fazla yağ atma olayı yok.+Su haznesine de fazla doldurunca eksilmiyor

Arabayı ilk aldığımda direksiyonu ağırdı,heralde 98 model,eski araba olduğundandır.Diyerek,kestirip,attım.İlerleyen süre zarflarında dönüşlerde klasik direksiyon sistemli araçlardan bile ağır oldu.Meğer hidrolik seviyesi max ın 4-5 cm üzerindeymiş.Hidrolik seviyesini ortalayınca,direksiyon pamuk gibi oldu.

Eczaneden 50 kuruş,1 TL ye şırınga alın,şırınga ile fazla hidroliği çekin.Ben öyle yaptım

• Durduğu yerde 3-5 defa tam sağ-sol yapın fazla hidroliği kapaktaki tahliye deliğinden dışarı atacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 fren hidroloği uyarısı
    7 yıl önce açıldı
    3.20D Fren hidroliği
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.