Asıl sorum su cod 6 cod 5 cod4 hepsını onlıne hıc takılmadan oynayabılıyrum. Sorum ise su; win7 ye gecmek ıstıyorum cunku diretx 10.1 den fydalanmak ıstıyorum.Cunku dtx 9dan farkı goruntudekı gerceklık we performans artısıymıs.Dogal oalrak bu sıstemımle bu oyunları sıngle degılde onlıne oynarken ayarlarınıu dusurmek zorundakalıyorum bu yzuden dtx10.1 dekı sozu edılen artıslar benım ıcın cok cok guzel olur.Acaba wın 7 kursam dtx10.1 de kursam artıs yasarmıyım.Dıger sorumda wın 7 nın oyunlar ıcın xp den daha fazla ram gerkıomus.bunda sorun yasarmıyım yardım edersenız cok sewnırtım arkadaslar.Cewapları gıt baska pc al tarzı ıstemıyorum sadece elımdekıne gore cewp beklıyorum sızlerden
Merhaba,
DX9 ile belli bir donanimla performanstan memnun degilseniz, ayni donanim uzerinde DX10, DX10.1, DX11 de calistirsaniz performans artisi kesinlikle olmayacaktir, aksine detay artacagi icin performans dususu olacaktir...
Tesekkurler,
Hicks
Xp ye dx10 kuramazsın...Ayrıca artış yaşamazsın çünkü cod serisinde dx10 desteği yoktur...
Anladım gercekten benım ıcın uzucu bır haber oldu yınede cewabın ıcın cok tesekkur ederım.Ayrıca bu konuyu okuyupta boyle bırseyı bana yakın sıstemle deneyen arkdaslar cewp yazrsa cok sewnırım