Şimdi Ara

DiRT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DiRT

Lucy Spiller (Courteney Cox), Now ve Dirt adlı iki büyük magazin dergisinin başındaki isimdir. İşini bir yaşam tarzı olarak benimsemiş ve tüm hayatını bu dergilere odaklı kurmuştur. Elde etmek istediği haber uğruna yapmayacağı şey, harcamayacağı insan yoktur. Bu durum da onu yanızlaştırmış ve kendi ufak dünyasına sıkıştırmıştır.

DiRT

Dostum diyebileceği tek insan, devamlı halisünasyonlar gören ilaç bağımlısı fotoğrafçı Don Conkey’dir (Ian Hart). Lucy’nin Don’la arası iyi olduğundan ve Don işinde uzman olduğundan en zor görevler ona gitmektedir. Don, istenilen fotoğrafı çekmek uğruna her türlü şeyi yapmaya hazırdır. Buna türlü türlü kılıklara girmek ve gerekirse kendine zarar vermek de dahil.

DiRT

Lucy’nin anlayışına göre dergilerin satışlarını arttırmak için her türlü haber ve her yol mübahtır. Ünlü yıldızlara kurulan seks tuzakları, gizli ve izinsiz fotoğraf çekimleri ve hatta ceset fotoğrafları. Hal böyle olunca da her türlü şeyle karşılaşmak mümkün. İşin içine bu kadar girip, bu dünyaya böyle yakından baktıkça her şeyin aslında ne kadar farklı olduğunu ve önemli olan tek ama tek şeyin bomba haber olduğunu görüyoruz. Bize gösterilenlerin ardında gelişenleri, tam anlamıyla magazin dünyasının arka planını ve paparazzilerin nasıl haber yakaladıklarını izliyoruz.

Konu olarak anlatılabilecek pek fazla bir şey yok aslında dizide. Her bölüm farklı bir magazin olayı üzerinde duruluyor genelde. Bunun yanında daha ilk bölümden itibaren gelişim gösteren ve sezon boyu devam eden çeşitli olaylar ve ilişkiler de söz konusu. “Dirt” (Pislik) adından da anlaşılacağı gibi dizi magazin dünyasının geri planındaki pis şeyleri aktarıyor. Bunu yaparken de pek muhafazakâr bir tutum sergilemiyor. Her şeyi olanca “çıplaklığıyla” gösteriyor. Bu bakımdan izlemeye niyetli olanları uyarmak lazım. Dizide uyuşturucu alemlerinden çeşitli eşcinsel münasebetlere kadar varan sahneler var. Bir aile dizisi değil yani “Dirt”.

Dizi yapımcılarından alınan bir duyumlara göre Friends dizisinden de arkadaş olan Jennifer Aniston'un da oynayacağıydı. Ancak sadece söylentilerden ileri gidemedi.Ve devamı beklenen bir dizi olsa gerek.

Ayrıca birinci sezonun 13 bölümünden sonra beğenilen ve desteklenen bu dizinin ikinci sezonun ilk 7 bölümünün yayın tarihleri de açıklandı:

Season 2, Episode 1: Welcome to Normal 2 March 2008

Season 2, Episode 2: Dirty, Slutty Whores 9 March 2008

Season 2, Episode 3: God Bless the Child 16 March 2008

Season 2, Episode 4: Ties That (Don't) Bind 23 March 2008

Season 2, Episode 5: What Is This Thing Called? 30 March 2008

Season 2, Episode 6: And the Winner Is 6 April 2008

Season 2, Episode 7: In Lieu of Flowers 13 April 2008

• Altyazısı bildiğim kadarıyla yok.Birileri uğraşır çevirirse indiririm sezonları.Cnbce de çok az seyredebildim maalesef.
  • S01 ----> E1 - E2 - E3 - E4 Türkçe altyazı mevcut. E13 e kadar da İngilizce altyazıları var.
  • İlk 8 bölümün alt yazıları tamamlanmış. Bilgine

quote:

Orjinalden alıntı: emrah2008

Altyazısı bildiğim kadarıyla yok.Birileri uğraşır çevirirse indiririm sezonları.Cnbce de çok az seyredebildim maalesef.
  • Hayırlı olsun efendim yeni sezon (2) başlamıştır.

****DiRT Sezon 2 Bölüm 1-2-3-4-5****

Dizi severleri ile burdan haberleşmeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Mairo_ -- 1 Nisan 2008; 22:08:33 >
  • walla bende başlmayı düşünüyorum
  • Hiç seyretmediysen hemen başla derim. Kalitesi güzel bir dizi. İlk sezonu zaten bir solukta bitirebilirsin. İkinci sezonda yeni başladı.

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

walla bende başlmayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs heat optimizasyon
    4 yıl önce açıldı
    ### PS2 Gran Turismo 4 ###
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Courteney Cox ablamı zaten friends dizisinde de seviyordum ben hemen başlıyım indirmaya
  • Haaa bir haber daha o zaman madem Friends seyircisisin bu sezonda Jennifer Aniston da birkaç bölümde oynayacak diye bazı bilgiler mevcut.

quote:

Courteney Cox ablamı zaten friends dizisinde de seviyordum ben hemen başlıyım indirmaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Mairo_

Haaa bir haber daha o zaman madem Friends seyircisisin bu sezonda Jennifer Aniston da birkaç bölümde oynayacak diye bazı bilgiler mevcut.

quote:

Courteney Cox ablamı zaten friends dizisinde de seviyordum ben hemen başlıyım indirmaya

hadi ya ben himen başliyim
  • Bence de vakit kaybetme derim.
    Ama yinede söylüyorum bu dizi kadar güzel ve sürükleyici olan dizi yine söylüyorum Dirty Sexy Money. Bunuda tavsiye ederim.

hadi ya ben himen başliyim

• Sezon2 Bölüm2 ve 3 yayınlanmıştır. Yukarıda verdiğim linkten görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Mairo_ -- 20 Mart 2008; 19:01:08 >
  • Evvet bölüm 4 ve 5 te yukarıdaki adresten ulaşılabilir. Yayınlanmıştır. Hayırlı olsun efendim
  • 6ıncı bölüm indirilebilir hale gelmiştir. Yukarıdaki linkten aynen devam edebilirsiniz.
  • Yeni sezon (2) hızla devam etmektedir.

****DiRT Sezon 2 Bölüm 1-2-3-4-5-6-7****

Dizi severleri ile burdan haberleşmeye devam

7. Bölümde geldi. Hoş geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.