Şimdi Ara

nfs heat optimizasyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10.nesil i510300H işlemci

ndivia gtx 1650 gddr6 4gb ekran kartı

500 gb nwme ssd'ye sahibim fakat NFS HEAT oynununda mediumda takılmalar oluyor bilgisayarı 1 ay önce aldım hiçbir sorunu yok ısınmadada bir sorun yok oyunun minimum ve önerilen gereksinimlerinide karşılıyor fakat oyunu lowda oynayabiliyorum oyun orijinal değil sizce neden böyle ? oyunun orijinalliğinnden mi yoksa optimizasyonumu kötü ?

• 4k ultra 50+ fps ile forza horizon 4 oynadığım sistemim bu oyunda medium ayarlarda falan akıcı çalışabildi. bence optimizasyon sorunu var.
  • Benimde orijinal değil 1050Ti, i5-2500k ve 6gb ram ile 1080p Ultrada sorunsuz oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blazk0wicZ -- 23 Eylül 2020; 23:37:17 >
  • Optimizasyon sorunlu
  • Oyunu optimizasyonu çok iyi değil.
    Yalnız asıl sıkıntı açık dünya ve haritanın büyük olmasından kaynaklanıyor ondan dolayı sistemleri bu kadar yoruyor.

16 gb ddr4 ram
    10.nesil i510300H işlemci
    ndivia gtx 1650 gddr6 4gb ekran kartı

Şu sistemle, 1080p ve her şey high ayarlarda iken (özellikle shadows ve post processing çok zorlar, yavaşlık varsa bunlar düşürülebilir) 60 fps vermesi lazım. Eğer yine de ağır çalışıyorsa, resolution scale'i %70 veya %80 seviyesine düşürüp bir de öyle deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.