Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tears of ice

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Güzel,yalnız araba hiç kar üstünde gidiyomuş gibi değil ya da bana öyle geldi.

• beklemede olanlardanım ama keşke etaplar biraz uzun olsaymış ralli yaptığımız belli olurdu,en geç Pazar düşer bence oyun Dirt 2 ile benzer sistem istemesi de iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Güzel,yalnız araba hiç kar üstünde gidiyomuş gibi değil ya da bana öyle geldi.

Aslında bakarsan arabada zemine tutunurken bir hantallık var kardan dolayı..Mesela toprak yolda araba kayıyor ve böyle akıcı bir kullanış mevcutken burada kar biraz arabayı tutuyormuş gibi sanki Yani oynamadan biraz hissetmekte zor gibi sanki..Oynayıp görmek gerekiyor diye düşünüyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

arkadaşlar bende logitech formula direksiyonu var birinden hediye, bu veya başka araba yarışlarında çok mu kötü performans verir.

direksiyonu kurmaya değer mi yoksa dursun bi köşede

Logitech formula hemde bir köşede duruyor ? çok ayıp Oyunu direksiyonla denemeni şiddetle tavsiye ederim

hayır bu formula olduğu için ekseni dar yani o pro direksiyonlar gibi 360 derece dönüyor adındanda anlaşılacağa üzere formula direksiyonu gibi dar bir açıda dönüyor.

o sıkıntı olmazmı die merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 19 Mayıs 2011; 19:08:02 >

• çok az kaldı
  • yapılan preview lerde etapların baya uzun olmasını eksi olarak belirtmişler
    heralde colin 2 deki gini 6-8 km civarı etaplar olacak
    quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

beklemede olanlardanım ama keşke etaplar biraz uzun olsaymış ralli yaptığımız belli olurdu,en geç Pazar düşer bence oyun Dirt 2 ile benzer sistem istemesi de iyi
  • çıkana kadar shift2 dvm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

yapılan preview lerde etapların baya uzun olmasını eksi olarak belirtmişler
    quote:

beklemede olanlardanım ama keşke etaplar biraz uzun olsaymış ralli yaptığımız belli olurdu,en geç Pazar düşer bence oyun Dirt 2 ile benzer sistem istemesi de iyi

hadi inşallah ralli yaptığımızı anlayalım az

• ps 3 e çıkmış....
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

Onlara göre eksi olan şey bizim için çok büyük bir artıdır..

• @SONY_55, nasıl deneyebildin mi ps3 te nasıl oyun? Çıktı demiş bazı arkadaşlar. PC ye alıcam , dirt 2 yi de almıştım.
  • oyun çıkmış heralde videolar gelmeye başladı

ilk on dakika

• quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

@SONY_55, nasıl deneyebildin mi ps3 te nasıl oyun? Çıktı demiş bazı arkadaşlar. PC ye alıcam , dirt 2 yi de almıştım.

Çıktı da nete düşmedi.O yüzden bir şey diyemiyecem...
  • Saolun videolar için , mükemmel :) Karlı pis çok güzel!

SONY_55 , sen aldın denedin sandım pardon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 20 Mayıs 2011; 0:14:10 >
  • içimden bir ses bu dirt seriside nfs serisine benzeyecek gibi, 2. oyundan hiç bir fark yok. etap sonunda araçların üzerlerinde toz ve çamur pek göremedim başladığı gibi bitiriyor, neyse erken şimdilik göreceğiz, puanlardan belli eder kendini...
  • xbox ve ps3 versiyonları nette
  • Bu pc versiyonuda hep geç çıkıyor..
  • Oyunu oynayıpta yorum yapmaya gerek yok. oynamadan bile bu kadar video oyunun oynanışı hakkında fikir veriyor ve bana göre hala aynı dirt. start verilmesiyle beraber araç bir anda öne fırlar mı hiç. bu araba biraz patanaj yapsın, biraz ivmelensin ne bileyim. Yarış başladığı gibi gazı kökleyen oyuncu bir anda kısa mesafe koşucusu gibi fırlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.