Şimdi Ara

Dirt 3 Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
32.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dirt 2 beni sarmamıştı 3 üde denemek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

sizce dirt 3 mü gran turismo mu ?

GT5 dirt 2 e tur bindirir
  • video neden HD olarak hazırlanmamış !!!
  • çok güzel olmuşda birşey sorcam bu bayrak kapmaca modunu falan single yanmi botlara karşı tek başımıza oynayabiliyormuyuz.şimdiden teekkürler ayrıca dirt 3 telaffuzu "4-3" gibi olmuş
  • bu oyun ps3 de, logitech driving force gt destekliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XpLoSiVe_
    puanları biraz bol keseden dağıtmışsınız.. dirt2 nin üstüne dişe dokunur bir yenilik yokken nedir bu puan rezaleti..

Bak bak artist artist bilmiş bilmiş konuşuyor bu forumda ea in CEO lari falan dolaniyorda bizim haberimiz yok heralde ne bomba adamlar var ya
    Al sana inceleme puanları

Gametrailers 9.2
    Playstation magazine uk 9.0
    Video gamer 9.0
    Game informer 8.75
    İGN 8.5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

quote:

puanları biraz bol keseden dağıtmışsınız.. dirt2 nin üstüne dişe dokunur bir yenilik yokken nedir bu puan rezaleti..

Bak bak artist artist bilmiş bilmiş konuşuyor bu forumda ea in CEO lari falan dolaniyorda bizim haberimiz yok heralde ne bomba adamlar var ya
    Al sana inceleme puanları

Gametrailers 9.2
    Playstation magazine uk 9.0
    Video gamer 9.0
    Game informer 8.75
    İGN 8.5

Dedim BSC bile az vermiş puanı
  • quote:

çok güzel olmuşda birşey sorcam bu bayrak kapmaca modunu falan single yanmi botlara karşı tek başımıza oynayabiliyormuyuz.şimdiden teekkürler ayrıca dirt 3 telaffuzu "4-3" gibi olmuş

Dırt diye okunmaz zaten dört diye okunur. Anlamıda kir demek.
  • quote:

videoda bile farklar belli oluyorken nasıl böyle konuşuyorsun ? oyun çıkınca görürsün sen farkları

quote:

sizce dirt 3 mü gran turismo mu ?

arkadaşım daha oyun çıkmadan başlatma şu kavgaları zaten Deadmau5 arkadaşın dediği gibi bence de ikisi de yarış oyunu olsa bile türleri farklı
  • dööğğrt üç mü desin adam yabancılar öyle diyor ya çok komik hehehe :D

multiplayer modlarda bot olduğunu sanmıyorum sadece multiplayer için hazırlanmış konsol açıp kod yazabilediğmiiz oyunlarda bir şekilde bot ları buluyorlar ama bunda yoktur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Forumlarda illagal içerik yasak diyorsunuz.
    Kendiniz illagal yoldan oyunu oynuyorsunuz , birde üstüne utanmadan inceleme yapıyorsunuz vede bunu yayınlıyorsunuz.
    Bu üstün ahlak ve koydugunuz kurallara uyan tavrınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
    Başarılarınız devamını diliyorum.

Allah akıl fikir versin birader. 18 bin mesajın var ama hala firmaların oyun inceleme sitelerinie oyunu gönderip inceleme yapılmasını istediklerini ki bu 500 yıldır bu şekildedir hala öğrenememişsin.

BSC gidip torrentten oyunu indirip inceleme yapacak değil heralde ya ne 3 yaşında çocuğun beyniyle yarışıyorsunuz.

Oyun çıkmadan birkaç gün önce bazı oyun sitelerine incelenip reklamı yapılsın diye oyunun dvdsi yollanır. Bilmeyen varsa öğrensin..

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Kendiniz illagal yoldan oyunu oynuyorsunuz , birde üstüne utanmadan inceleme yapıyorsunuz vede bunu yayınlıyorsunuz.
    Bu üstün ahlak ve koydugunuz kurallara uyan tavrınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.

Mal, oyun inceleme siteleri dağıtıcılardan ister incelemek için çabuk ulaşırsa çabuk incelerler.

Süper oyuncuyum diye yırtınan çoğu kişi böyle işte bi halttan çaktıkları yok.

Fail Fail Fail !!!!

2007 üyesisin,r10 üyesin,bloğun var ve böyle bir fail yapıyorsun :D

O kullanıcı bolumsonucavari.com'a ziyaretçi konumunda yorum yapana verilen isimdir.Ziyaretçilerin attığı tüm yorumlara o üyelik üzerinden atılır.Blogspot anonim gibi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: blank42

quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Allah akıl fikir versin birader. 18 bin mesajın var ama hala firmaların oyun inceleme sitelerinie oyunu gönderip inceleme yapılmasını istediklerini ki bu 500 yıldır bu şekildedir hala öğrenememişsin.

BSC gidip torrentten oyunu indirip inceleme yapacak değil heralde ya ne 3 yaşında çocuğun beyniyle yarışıyorsunuz.

Oyun çıkmadan birkaç gün önce bazı oyun sitelerine incelenip reklamı yapılsın diye oyunun dvdsi yollanır. Bilmeyen varsa öğrensin..

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Mal, oyun inceleme siteleri dağıtıcılardan ister incelemek için çabuk ulaşırsa çabuk incelerler.

Süper oyuncuyum diye yırtınan çoğu kişi böyle işte bi halttan çaktıkları yok.

Fail Fail Fail !!!!

2007 üyesisin,r10 üyesin,bloğun var ve böyle bir fail yapıyorsun :D

O kullanıcı bolumsonucavari.com'a ziyaretçi konumunda yorum yapana verilen isimdir.Ziyaretçilerin attığı tüm yorumlara o üyelik üzerinden atılır.Blogspot anonim gibi ...

Ne bilelim müdür hiç dikkat etmemişim böyle şeylere zaten forumun sistemi karışık.

• arkadaslar sizce LA Noire mi alıyım DİRT 3 mü ?(ikisinide al demeyin suan okadar param yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vfdg

DAHA OYUN ÇIKMADI.İNCELEME NE ARA OLDU.

oyun çıktı kardeşim satıyolar kadıköyde felan bulabilirsin :)
  • L
    quote:

arkadaslar sizce LA Noire mi alıyım DİRT 3 mü ?(ikisinide al demeyin suan okadar param yok :)

İki oyun tamamen farklı iki deneyim sunar ve kıyaslamak güç ama L.A. Noire mükemmel bir oyun dirt3'ü katlar kalite anlamında..
  • quote:

arkadaslar sizce LA Noire mi alıyım DİRT 3 mü ?(ikisinide al demeyin suan okadar param yok :)

Dirt3 al.

Razor sürümü yayınlanmış internette 2 saat önce. Piratebay de var :(
    Bu oyunu orjinal almalı. Dirt 2 yi almıştım...
  • güzel oyuna benziyor , dreksiyon almak şart oldu
  • Mükemmel.
  • brink nerde yaw
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.