Şimdi Ara

Dirt 3 Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
32.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlatım çok iyi gerçekten ersin abimize teşekkür ediyorum hiç sıkılmadım 9 dk boyunca :)
  • İnceleme için teşekkürler. Dirt serisi, 3. oyunuyla da gayet başarılı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavvasTeknolojisi

bu oyun ps3 de, logitech driving force gt destekliyormu?

Destekliyor.

• Merhaba arkadaşlar, tüm yorumlar için çok teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Forumlarda illagal içerik yasak diyorsunuz.
    Kendiniz illagal yoldan oyunu oynuyorsunuz , birde üstüne utanmadan inceleme yapıyorsunuz vede bunu yayınlıyorsunuz.
    Bu üstün ahlak ve koydugunuz kurallara uyan tavrınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
    Başarılarınız devamını diliyorum.

Bende sizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Oyunlar erken geldiği sürece incelemeleri de ambargo tarihi ile birlikte yayınlıyoruz. Dirt 3'ü de dünyadaki tüm önemli oyun siteleri ile birlikte aynı anda videolu olarak çıkarttık. Normalde böyle desteksiz ithamlara cevap vermek huyum değildir ama bu ilk ve son olsun, zira akıllarda soru işaretleri kalsın istemeyiz ekip olarak

[sizer=red]Dirt 3 Video İnceleme

Tekrar teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Çok yerinde vede herzamanki gibi güzel bir inceleme..dirt 3 un metacritic ortalamasida 88 zaten.benim puanlarımda bu civarda.codemaster bu ısı iyi yapıyor bence sadece rally oyunu yapsınlar.yarış oyunları ile aram olmamasına rağmen bu rally yarışları beni kendine çekiyor.keske colin mcrae dirt 3 diye devam etseydi seri.ikinci oyunda bir video girmişti duygulanmistim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu oynayan arkadaslara bisey sormak istiyorum.level atladiktan sonra bazı takımlar bize teklif yapıyor ve yarışlara girerken team offers yazıyor,peki biz bu teklifleri nereden görüyoruz ve nasıl kabul ediyoruz? Bide Youtube videosunu nasıl koyabiliyoruz? Teşekkürler
  • Oyunuu zor modda oynayinca arabayi yolda tutamiyorum, cok abartmislar gercekci olacagim diye.
  • oyunun onlıne ı kac ms poınt yaw bende 456164654845214564 ms poınt tarzı bıseyle yazıo
  • yok böyle bir oyun ya incelemesine baktıkça oynayasım geliyor.
  • Gerçekten çok iyi bir oyun. İnceleme için teşekkürler.
  • bizim için bugun cıktı oyun biraz takılalım artık ; )
  • İnceleme için teşekkürler
  • bu arada oyunun fiyatı 60 TL bilginize
  • oyunun ismi 4-3 gibi olmuş
  • Şuana kadar yapılan en iyi yarış oyunu olmuş bence çok beğendim
  • grafikleri bütün oyunlara taş çıkarır. ona rağmen optimizasyon çok iyi 60-70 fps arası oynuyorum.
    aracın yol tutuşu kusursuz. nfs shift'i hem kaldırdım hemde setupunu sildim bu varken onu oynamak tam ahmahlıktır.
  • oyun gerçekten süpper ilk videom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 25 Mayıs 2011; 15:19:22 >
  • Oyunun siparişini verdim yarın elime ulaşır diye düşünüyorum bakalım nasıl bir oyun olmuş..
  • 2. video

• Bence oyun ralli tarzı yarış oyunları için yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.