Şimdi Ara

DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
23.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim cevap için İçerik olarak aynı ise sorun yok Oyuna 10 dakika girme fırsatım oldu, o yüzden içeriğe bakamadım. Mağazayı da böyle görünce panikledim
  • İlk Dirt Rally'i 4k Ultra CMAA ile 62-100 fps arası oynuyordum GTX-1070 ile. Görsellerde o kadar gelişme olmamasına rağmen aynı ayarlarda 30-35 fps alıyorum.

4k medium ve TAA ile anca 50 kare saniyeleri yakalıyorum. Dahası DigitalFoundry analizini yapmış, Xbox 4k'da (hafif dinamik res ile) High ayarlara eş değer bir biçimde taş gibi 60fps ile karşımıza çıkıyor. Ama ps4pro'da 1440p falan beklerken 1080p'ye kitlemişler, bir gariplik var oyunda. Xbox One X'in bus lenght'inin mi avantajını kullanıyorlar bilmiyorum.

1070 ve 7600k, Xbox one X'i cebinden çıkaran(rx580) bir konfigürasyon ve neredeyse her oyunda Xbox ayarlarını uyguladığımda 60 fps garanti, dinamik ayarlar 4k %70 çözünürlük ölçeği falan hep çözüm olmuştur.

Kısacası Xbox One X'den daha güçlü bir sistemle 4k'da bu oyunu oynayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 2 Mart 2019; 12:47:13 >
  • Beyler bu tarz rally oyunlarını oldum olası hep sevdim ancak araçları sürmesi zor olduğundan ne zaman denemek istesem bir kaç tur sonunda bıraktım.Ancak dirt rallynin 2. oyununu grafiksel açıdan cidden beğendim ve uğraşmak istiyorum.Sözün özü birak taktik istiyorum.Nasıl oynanır bu oyun Her dönüşte el freni kullanılır mı, fren nasıl kullanılır, gaza basışımız ne düzeyde olmalı temel seviyede bir kaç cümle de olsa rehber yazabilir misiniz?Teşekkürler
  • Zorluğu en kolayda yani very easy1 de çıktığı günden beri 2 günde bir oynuyorum, pc de xbox 360-windows Pad'i ile ama hep sonuncu oluyorum genelde rally crosta oynuyorum, Direksiyonlada oynadım daha da zor direksiyonda, tam similasyon bu oyun yavaş gidincede geçiyorlar.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kaput kamerasından oynamaya alışın. El freni araç yol lastik durumuna göre kullanılır. Asfalt hafif toprak ve çamurlu yollarda çok gerekmez araç arkası hemen gelir. Bazı virajlar uzundur gaz ile dönülür very long vs der kopilot bu tarz virajlarda aracın önü dışa açılır ve el freni ile açı verilir araca böyle viraj dönülür. Çok örnek var ama öncelikle Hızlı gitmemeye çalışın arabaya alışmaya çalışın bol bol pratik yapın kaza yapınca oyundan çıkmayın pes etmeyin alışınca vazgeçemezsiniz. Arkadan iter bir araçla oyuna başlayın arabayı toparlamayı en çabuk öyle öğrenirsiniz.

İlk oyunla arasında sürüş farkı olduğundan bende alışma sürecindeyim diyebilirim. Uzun etaplar gerçekten insanı yoruyor 12-13dk pür dikkat sürüş istiyor zor gerçekten. Bende şimdilik böyle yavaş sürüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

İlk Dirt Rally'i 4k Ultra CMAA ile 62-100 fps arası oynuyordum GTX-1070 ile. Görsellerde o kadar gelişme olmamasına rağmen aynı ayarlarda 30-35 fps alıyorum.

4k medium ve TAA ile anca 50 kare saniyeleri yakalıyorum. Dahası DigitalFoundry analizini yapmış, Xbox 4k'da (hafif dinamik res ile) High ayarlara eş değer bir biçimde taş gibi 60fps ile karşımıza çıkıyor. Ama ps4pro'da 1440p falan beklerken 1080p'ye kitlemişler, bir gariplik var oyunda. Xbox One X'in bus lenght'inin mi avantajını kullanıyorlar bilmiyorum.

1070 ve 7600k, Xbox one X'i cebinden çıkaran(rx580) bir konfigürasyon ve neredeyse her oyunda Xbox ayarlarını uyguladığımda 60 fps garanti, dinamik ayarlar 4k %70 çözünürlük ölçeği falan hep çözüm olmuştur.

Kısacası Xbox One X'den daha güçlü bir sistemle 4k'da bu oyunu oynayamıyorum.
    bendede 1070 ve i5 9600k var tum ayarlar ultrada full hd bende 60 fps alamıyorum. Xbox one x sabit verebilir ama biz ultrada oynuyoruz o high kalitesindedir sonuçta sabit sistem.Yama gelip bu optimizasyon sorunlari dueltmeli 68 fps vsync kapalıyken veren oyun açınca neden fps düşüyor anlamış değilim zaten sen 68 fps ultrada veriyorsun 10 fps oynuyorsan kötü optimizasyon demektir. 4k ultrada 40 fps aliyorum 1.oyunda supersample tabi full hd tvim .

• Benim Dirt Rally 2.0 ile ilgili sıkıntım şu. 4 arkadaş özel party chat kurduk ve Rally cross için championship event oluşturduk ancak bizi içinde NPC Sürücülerinin olduğu gruplara ayırdı. Yani onları yene yene finale geliyorsun. Acaba kendi aramızda direkt 5 kişilik rally cross (tek yarışlık) nasıl yapabiliriz?
  • Çok fazla teknik sorun var ve hala patch çıkartmadılar.

• Teşekkürler önerileriniz ile biraz toparladım hatta bazen temiz sürüş yapıyorum ama bir türlü 1. olamıyorum.Daha fazla alıştırma yapmam gerekiyor medium(70) da oynuyorum.Direksiyon seti ile sürmek daha mı zor sizce daha mı kolay almayı planlıyorum.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Direksiyon seti ile tabi ki kolay Alın sim keyfinin tadını çıkarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Teşekkürler önerileriniz ile biraz toparladım hatta bazen temiz sürüş yapıyorum ama bir türlü 1. olamıyorum.Daha fazla alıştırma yapmam gerekiyor medium(70) da oynuyorum.Direksiyon seti ile sürmek daha mı zor sizce daha mı kolay almayı planlıyorum.
    Artık nfs serisi hariç neredeyse hiçbir oyun direksiyonsuz oynanmıyor. Almayı düşünürseniz giriş seviyesi Trustmaster T150 alın biraz daha bütçeniz varsa T300 tavsiye ederim. Bende dfgt var ben herşeyi bozulana kadar kullanmayı düşündüğümden daha bozulmadı. Fakat bir çılgınlık edip T300 e her an bende geçebilirim :)
  • Aynen öyle..

Halen patch gelmedi ffb ile ilgili daha ne kadar bekleyecekler merak ediyorum, direksiyon hissi konusunda bildiğin bozuk olarak çıkmış oyun.
  • Oyunda bende çok hatayla karşılaşıyorum. Saysam bitmez en kötüleri ise yol ve ağaçla aramda 2 metre varken bile ağaca sürtüyor. Yol kenarlarında taş yok limitte viraj dönmeye çalışıyoruz yoldan hafif çıkıyorum sanki everest dağına çarpmış gibi hasar alıyor araba Grafik hataları da çokça mevcut.

• Muhteşem codemasters ilk oyundaki etapları season 1 diye sunmuş
    tebrik ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Dirt Rally: Erkek Dirt4: Kadın = DirtRally 2.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriveMaN

Aynen öyle..

Halen patch gelmedi ffb ile ilgili daha ne kadar bekleyecekler merak ediyorum, direksiyon hissi konusunda bildiğin bozuk olarak çıkmış oyun.
    Evet ffb de oyun hatalı çıkarılmış açık ve net.. umarım hatadır vede düzeltiyorlardır.. böyle bırakırlarsa terbiyesizliğin daniskasını yapmış olurlar.. gamepad oyunu yapacaksan git dirt 5 i falan çıkar yada başka bir şey..

• DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU]
    Dostlar joystick'le bu derecelere gelebiliyor olmak güzel . Günlük ve haftalık yarışları oynayanlar varsa steam'dan takipleşebiliriz.
    Steam id: halilibrahim86
  • arkadaşlar oyunda problem var galiba;10710ti li sistemimde kasıyor ya!!!!

metro exodus u daha dün bitirdim hayvan gibi ayarlarda hiç kasmadan,böyle bişey olamaz
  • (((TeAcHeR))) kullanıcısına yanıt
    Win10 ve Nvidia driver kontrol edin.

• (((TeAcHeR))) kullanıcısına yanıt
    Win 10 son update(1809) ve nvidia 418.81 akıcı bir şekilde oynanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.