Şimdi Ara

DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
23.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game pad ile oynayacak olanlar aşağıdaki ayarları uygulasın.

DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU]

• klavye ile oynayan ayar atabilir mi oynanmıyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Oyunun deluxe sürümünü foxgame den aldım steam den etkinleştirdim ama deluxe sürüm mü normal mi anlamadım
    deluxetur bende ordan aldım, içerikler oyun kütüphanesinde sağ alt köşede tik işaretli olarak gözüküyor.
  • bu oyuna el frenli direksiyon seti de lazım ağa. oyun ucuzda, setler pahalı yow.
  • Ya sağ yöne hafiften dokunuyorum araba ters dönüyor hızlı da değilim. Klavye ile oynayan ayar paylaşabilir mi?

• Klavyede neden inat ediyorsunuz arkadaşım oynanmıyorsa oynanmıyordur işte. Gamepad ayarlamaya bakın. Ya da gidin Dirt 3 falan oynayın ne bileyim.
  • simulasyonu klavyeyle oynamaya çalışanlar var tey allahım, yahu pcsi bu oyunu kaldıracak kadar güçlüyse bu kişiler bir zahmet 50 tl ye kol alsın. Bu devirde klavyeyle araba yarışı oynanması tuhaf değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Ya sağ yöne hafiften dokunuyorum araba ters dönüyor hızlı da değilim. Klavye ile oynayan ayar paylaşabilir mi?
    Klavye ile ayar nasıl olur aga ya ?Varsa bizde öğrenelim.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Hassasiyet ayarlarını diyorum artırıp azaltabiliyorsun aracın yol tutuşu gibi ayarlarda var sma anlmadığım için yapamıyorum ilk oyunda araca ve piste göre oyunun steam atölyesinden indirebiliyordun

• turki5hmo kullanıcısına yanıt
    Xbox kolu var arkadaşlar klavye ile oynamaya alışmışım alışkanlık işte kol ile zevkli gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Game pad ile oynayacak olanlar aşağıdaki ayarları uygulasın.

bu ayarlar işe yarıyo mu acaba akşam deneyecem böle güzel oyunda hüsrana uğradım AI en kolayda bile 30 sn fark atıyor

• wyldechild W kullanıcısına yanıt
    Dene görürsün.

• Bir az önce bu ayarlarda 2.cye 1 dakika 23 saniye fark attım. Oyun aşırı kolay kolla direksiyon başına bir daha oturmam gibi geliyor
  • Klavye ile hakkaten oynanmıyor ayar bulabilen varsa paylaşsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: wyldechild

bu ayarlar işe yarıyo mu acaba akşam deneyecem böle güzel oyunda hüsrana uğradım AI en kolayda bile 30 sn fark atıyor

Alıntıları Göster
    Ben baya denedim kötü değil ama tam ayarda değil.
    Kesinlikle gamepad ile oynayın üzülürsünüz. Klavye vs çözmez işi.
    Oyun D4 e nazaran daha sim olmuş. AI mütemadiyen peşinizde bu da kolay olmadığnı bildiriyor bu harika.
    Her an dikkat kesilmeli ve kollamalasınız.
  • oyunda sizce de bir şeyler eksik değil mi? parkurlar az öbür dirt oyunlarında olduğu gibi oyunda içerik az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 28 Şubat 2019; 21:47:16 >

• Gayet güzel bir inceleme olmuş kafasında soru işareti olan deneyememiş olanlar bakabilir. Grafikler bariz ileriye gitmiş buradaki yorumların ne kadar gerçek dışı olduğunu da gördük bir kez daha. Onun dışında içerik olarak söylendiği gibi pek doyurucu durmuyor. Gerçi ben ilk oyunu 52 saat oynamışım özellikle haftalık eventler keyifli oluyordu parkurlar da uzun olduğu için farkında olmadan saatler geçiyor. Yani böyle bir oyun için içeriğin bir gran turismo ayarında olması gerekmiyor.

• Merhaba arkadaşlar Deluxe Edition ile ilgili bir sorum olacaktı. MTC Game üzerinde oyunu aldık Deluxe Edition olarak. Fakat mağazada Deluxe Upgrade Store diye bir seçenek var, satın al ibare çıkıyor. Bu dlcnin Deluxe Edition'la gelmesi gerekmiyor mu ? Yoksa ayrı bir dlc mi? Satıcı Deluxe Edition gönderdik dedi fakat mağazada bu seçeneği satın al görünce kafam karıştı. Ss olarak görüntüleri atıyorum, bilen varsa sevinirim.

DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU]DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Merhaba arkadaşlar Deluxe Edition ile ilgili bir sorum olacaktı. MTC Game üzerinde oyunu aldık Deluxe Edition olarak. Fakat mağazada Deluxe Upgrade Store diye bir seçenek var, satın al ibare çıkıyor. Bu dlcnin Deluxe Edition'la gelmesi gerekmiyor mu ? Yoksa ayrı bir dlc mi? Satıcı Deluxe Edition gönderdik dedi fakat mağazada bu seçeneği satın al görünce kafam karıştı. Ss olarak görüntüleri atıyorum, bilen varsa sevinirim.

Gift olarak geldiği icin satın alınmamış gözükür direk satın alsaydın satın alındı derdi. sorun yok bendede öyle

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.