Şimdi Ara

DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
23.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok ilginçtir sonradan logitech f510 takıp oynadım kasma gitti
  • HDR monitörü olmayan oynamasın oyunu, gtx970 2. nesil corei7 ile oynanıyor HDR la normal mod arasında inanılmaz fark var görüntüde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertten

HDR monitörü olmayan oynamasın oyunu, gtx970 2. nesil corei7 ile oynanıyor HDR la normal mod arasında inanılmaz fark var görüntüde.
    Ok sildim oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerdeyse 1 ay olacak adamlar güncelleme yapalım oyunu düzeltelim demiyor
    Aslan Codemasters

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertten

HDR monitörü olmayan oynamasın oyunu, gtx970 2. nesil corei7 ile oynanıyor HDR la normal mod arasında inanılmaz fark var görüntüde.
    Hdr aktif edilemiyor ki. Nasıl yaptın hocam sen onu?
  • Fanatec'in son sürücüsünü yükleyince ff yol hissi biraz geldi ve genel bir iyileşme oldu. Diğer marka kullanıcılarıda sürücülerini güncellerse belki iyileşme olabilir.
  • DiRT Rally 2.0 - v1.2
    steamcommunity.com
    DiRT Rally 2.0 :: DiRT Rally 2.0 - v1.2
    https://steamcommunity.com/games/690790/announcements/detail/1800784206663203986

• DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU]
  • Günlük yarışlardaki en iyi dereceniz nedir? Bütün yardımlar kapalı manuel viteste hiç kaza yapmasamda temkinli sürdüğüm için birinciden ortalama bir dakika civarı fark yiyorum ama bana çok fazla geliyor. Acaba bu oyundada hile kullanan oluyor mudur?
  • ninapersson N kullanıcısına yanıt
    Yeterince hızlı değilsin demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Yeterince hızlı değilsin demekki.
    Siz kaçıncı oluyorsunuz genelde? Hatırladığım kadarıyla sıralamada 300 civarının altına hiç inemedim. çoğunlukla 500. civarında kalıyorum.
    Dirt Rally 2 yi denemedim henüz.Kullandığım sistemi zaman ayıramadığım için sattım.Ancak ilk oyun olan Dirt Rally de genelde birinci oluyordum.Tüm aimler kapalı ve manuel vites.

Tamamen pratik ve kendini iyi hissettiğin bir setup la yarışman işin ipucu.Dikkatli kullanmalısın tabi ama pistinde her santimini iyi bilmen gerek.Daha fazla risk alınabilecek noktalar var demekki ve sende bu noktalarda tam anlamı ile hızlı değilsin.Etap sonunda da biriken bu noktalarda kaybettiğin zamanlar saliselerden saniyelere dönüyor.
    Günlük yarışlarda hata yapmazsam ilk 50-100 içinde olabiliyırum. Fakat şöyle birşey var benden önceki ve sonraki 30-40 kişi genelde 2-3sny içinde oluyoruz saliseler ayrıyor neredeyse 60-70rankı. Bazı 1.lerin süreleri ütopik oluyor bazen bende inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BulutKedisi

Günlük yarışlarda hata yapmazsam ilk 50-100 içinde olabiliyırum. Fakat şöyle birşey var benden önceki ve sonraki 30-40 kişi genelde 2-3sny içinde oluyoruz saliseler ayrıyor neredeyse 60-70rankı. Bazı 1.lerin süreleri ütopik oluyor bazen bende inanmıyorum.
    Peki her yarıştan önce shakedown haklarınızı kullanıp pisti öğrenmeye çalışıyor musunuz? ben hiç kullanmıyorum ama dediğim gibi bir dakika fark yemekte bana çok mantıksız geliyor. Ayrıca araçlarım full upgrade'li oluyor ve ince ayarda yapıyorum.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Scaff's Sim Racingyoutube
    Dirt Rally 2.0 - Skoda Fabia Daily Event
    https://www.youtube.com/watch?v=IkuJHkTWLbw

Linkteki yayıncı 1.48 dakika fark yiyor. Bu sürüşle bu nasıl mümkün olabilir o zaman?

Tabiki. Bildiğim araç ve yol olsa bile 4-5 hak kullanıyorum. Kısa etaplarda Soft lastik takıp yedek lastiğide çıkartıyorum. Nasılsa tek etap Tabi yol çok ağır değilse. Bazen etap sonuna yakın lastik bitiyor araba yolda durmuyor artık soft lastikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: BulutKedisi

Tabiki. Bildiğim araç ve yol olsa bile 4-5 hak kullanıyorum. Kısa etaplarda Soft lastik takıp yedek lastiğide çıkartıyorum. Nasılsa tek etap Tabi yol çok ağır değilse. Bazen etap sonuna yakın lastik bitiyor araba yolda durmuyor artık soft lastikte.
    Soft lastik ve yedeği çıkartmayı yapıyordum bende ama demek pratiksiz olmuyor.
    Dostum sürüş tekniği ile alakalı durumlarda olabilir , senin frene bastığın noktaları adam başka şekilde abzorve edebiliyor olabilir.Kullandığın ekipmana olan alışkanlığın ne derecede.Kas hafızan belli bir aralıkta konuşlanmış olabilir.Olmaması gereken noktada istemsiz davranıyor olabilirsin.Bir sürü sebep olabilir.Hile kullananda vardır mutlaka.

Bir ara bir etap vardı 1. sıradaki adam 59 saniye de etabı bitiyordu.2.sıradaki adam 3 küsür dakikada.Böyle şeylerde olabiliyor maalesef.Büyük bir multiplayer yapısına sahip yarış oyunlarında genelde direk banlıyorlar öyle kişileri.Ancak rally oyunlarında sıkca rastlanan şeyler.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Fanatec csl elite kullanıyorum. Hızlı olduğumu iddaa etmiyorum zaten de daha 2 km olmuşken 15 saniye fark görünce şevkm kaçıyor açıkçası. keşke hileciler olmasa da kendimi doğru mukayese edip hızlanmak için motive olabilsem.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.