Şimdi Ara

DIRT Showdown (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür: Arcade Yarış/Destruction Derby
    Yapımcı: Codemasters Racing
    Yayıncı: Codemasters
    Platform: PC,Xbox 360,PS3
    Grafik Motoru: EGO 2.0
    Web:http://www.facebook.com/dirtgame
    Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012

Yarış oyunları denince akla gelen ilk firmalardan biri olan Codemasters, Dirt serisi ile özlenen Ralli atmosferini yaşatmaya devam ediyor. Serinin önceki oyunları ile yarış severleri kıyasıya bir mücadeleye iten firma, Dirt: Showdown ile birlikte kaza ve parçalanmalar ile dolu arena oynanışına dönüyor.

Oyunun ilk videosuna baktığımızda ilk dikkatimizi çeken açıkçası müzik oluyor. Serinin tüm oyunlarında başarılı müziklere imza atan Codemasters, anlaşılan yeni oyunda da kulaklarımızın pasını silecek. CGI olarak hazırlanan oyunun videosu ise oynanış hakkında gerekli bilgiyi veriyor diyebiliriz.

Dirt 3 ile çok daha ön plana çıkan Arena modu, Dirt: Showdown'un da ana temelini oluşturacak. Offline ve split screen dışında 8 kişiye kadar online desteği de sunacak olan oyunda tıpkı Dirt 3'teki Demolition modu gibi arena modları ile karşılaşacağız. Mayıs ayında PS3, Xbox 360 için çıkacak olan ve Autolog benzeri bir sisteme de sahip olacak oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Kaynak: BSC

Yepyeni bir DiRT türüne hoş geldiniz!

-Hızı,stili ve yıkımı doruklarda hissedeceğimiz bir oyun olacak.
    -Hasar sistemini çok iyi yansıtacak fenomen haline gelen grafikler.
    -Serbestlik ön planda olacak,herşeyin limitte yaşanacağı arena yarışları bulunacak.
    -Yeni bir araç kontrol sistemi ile arenada ve parkurlarda istediğiniz hareketi yapmanıza olanak sağlanacak.
    -Nitro olacak.
    -Tek çizgisi bulunan bir yarış oyunu olmayacak,kendi yolunuzu kendi stilinizle seçebileceksiniz.

Çeviri: Tinúviel(Teşekkürler).

DIRT Showdown (ÇIKTI) DIRT Showdown (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Mayıs 2012; 10:09:56 >

• Dirt 3 çıkalı ne kadar oldu ki daha. Bu ne hız. :)
  • Umarım dirt 3 den kat kat eğlenceli olur..
  • Bu yeni oyun mu yoksa Dirt3'ün expansion hali mi ?,bunu yapacaklarına Grid 2'yi yapın bari
  • Çıksın be adam gibi yarış oyunu oynayalım dicem sağ çıkamıcam burdan
  • Eğlenceli bir yapım olacağa benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Dirt 3 çıkalı ne kadar oldu ki daha. Bu ne hız. :)

2011 Mayıs'ta Dirt 3 çıkmıştı buda 2012 mayıs 1 sene ideal.

Habere çok sevindim ya,Codemasters olmayınca yarış oyunundan zevk alamıyorum Dirt 3'ü hala oynuyorum düzenli olarak.

Özellikle Burnout'un özlettiği parçalanma efekti bol yarış oyunu açlığını çok iyi kapatır Dirt Showdown.

@Pinky_Demon

Yenirmi bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  DIRT Showdown (ÇIKTI)

Yepyeni bir DiRT türüne hoş geldiniz!

-Hızı,stili ve yıkımı doruklarda hissedeceğimiz bir oyun olacak.

-Hasar sistemini çok iyi yansıtacak fenomen haline gelen grafikler.

-Serbestlik ön planda olacak,herşeyin limitte yaşanacağı arena yarışları bulunacak.

-Yeni bir araç kontrol sistemi ile arenada ve parkurlarda istediğiniz hareketi yapmanıza olanak sağlanacak.

-Nitro olacak.

-Tek çizgisi bulunan bir yarış oyunu olmayacak,kendi yolunuzu kendi stilinizle seçebileceksiniz.

Şimdilik bu kadar çevirdim devam edeceğim.

• Videoda ralliye dair bir sey goremedim. Destruction Derby gibi durmadan birbirine carpan araclar falan. Eger oyle bir sey olacaksa hic gelmesin daha iyi!
  • @Tinúviel

Çevirini ilk mesaja ekledim.
  •  DIRT Showdown (ÇIKTI)

DIRT Showdown (ÇIKTI)

DIRT Showdown (ÇIKTI)

DIRT Showdown (ÇIKTI)

DIRT Showdown (ÇIKTI)

DIRT Showdown (ÇIKTI)

• Pek ilgimi çekmiyor bu tarz, keşke 3'ü alıp 2'deki haritalar artı bir kaç harita daha koyup bolca ralliyle çıkarsalar.
  • Dirt 1 bu oyundan daha iyi, en azından adam gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Dirt 1 bu oyundan daha iyi, en azından adam gibi.

Dirt 1 hepsinden daha iyi, dirt1'den aldığım zevki ne 2'den ne 3'den alamadım.
  •  DIRT Showdown (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.