Şimdi Ara

dirt3 nasıl save edilir??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akşma oynamaya başladım baya ilerlemiştim. ana menide falan baktım save etmeyi bulamadım. heralde kendi adiyodur dedim ve oyunu kapttım. şimdi oyuna girdim ama en baştan profil oluşturmamı istedi. save nasıl yapılır..!

• aynen ya offline profil oluşturdum save yapmıyor oyun ,street fighter 4 tede aynı sorun var nasıl çözeriz kürek denenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 7 Haziran 2011; 16:01:07 >
  • bilgisayarın oturum adında türkçe karakter varsa ondan kaynaklanabilir
  • oyun normalde kendi otomatik save yapıyo mu? yapmıyosa save butonu nerde ??
  • oflline profil aç gfwldan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 7 Haziran 2011; 18:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

bilgisayarın oturum adında türkçe karakter varsa ondan kaynaklanabilir

Bu sorun çok kötü işte,tek çözüm format atmak.Allahtan benim format atacağım zamana denk geldi de o şekil hallettim.
  • pc oturum adı: mehmet. ama oyun kendi kaydetmiyor.. neden olabilir??
  • bu sorun gfl olan bütün oyunlar oluyo ilk olarak oyun açıldığında gfwl sayfası çıkacak ordan create new profile deyin sonra çıkan sayfada continue diyin sonra çıkan sayfaya done deyin devam edin player name gelicek yazın devam edin sonra oflline hesabınız oluşacak ve save edebiliceksiniz bn gta 4 bioshock ve resident evilda böle yaptım dirt3 te diğer oyunlardan offline hesabım olduğu için direk girdim ve save yaptı ilk yarışta
  • bende ofline hasap oluşturdum ama kendi kaydetmedi. şu oyunu oynamak da istiyorum. bu sefer olur inşallah. saol usta
    quote:

bu sorun gfl olan bütün oyunlar oluyo ilk olarak oyun açıldığında gfwl sayfası çıkacak ordan create new profile deyin sonra çıkan sayfada continue diyin sonra çıkan sayfaya done deyin devam edin player name gelicek yazın devam edin sonra oflline hesabınız oluşacak ve save edebiliceksiniz bn gta 4 bioshock ve resident evilda böle yaptım dirt3 te diğer oyunlardan offline hesabım olduğu için direk girdim ve save yaptı ilk yarışta
  • OLDUMU HOCAM
  • aynı sorun bende de var sırf bu yüzden street fighter 4 indirdim nafile :(
  • benim oyunda yarışları kaydediyor fakat tuşları joypada ayarlamıştım onları kaydetmiyor

• Dirt 3 Save sorunu herşeyi denemeye rağmen çözememiştim.
    Meğerse Oyunun klasöründe varmış çare

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.