Şimdi Ara

DİŞ AĞRISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salı gününden beri dişimde şiddetli bir ağrı vardı.İlk gün(Salı günü)geceye denk geldiği için doktora gidemedim.Çarşamba günü Ankara Keçiören Tepebaşın'da diş klikinliğine gittim,sıram geldiğinde içeri girdim doktor röntgen çekinmemi söyledi.Tabii bu arada dişim felaket sızlıyor,ondan sonra ise röntgen için alt kata indim felaket bir sıra var yaklaşık 2 saattir bekledim.Neyse röntgeni felan çekildim biraz uzun sürdü.Ağzımı açtım ağrıyan dişimi gösterdim metal ile tıklattı.Doktor birşey gözükmüyor dedi dişini iyi fırçala dedi arasında birşey kalmış olabilir dedi dalga geçer gibi,bende ısrar ettim ama birşey yapamayacağını söyledi.Ağzımı açtım ağrıyan dişimi gösterdim metal ile tıklattı.Parol ile Antibiyotik yazmış,hem sinir hem sızı delirmiştim o gün.
    Dayanamadım özele gittim (iyiki de gitmişim).Özele gidince dişimde iltihap(iltihap yeni yeni çıkıyor) olduğunu öğrendim,doktor dişimin sallandığını ve çekileceğini söyledi,buz ile pres yapmamı önerdi.Arkadaşlar bugün dünden iyiyim fakat yine ağrı var biraz.Bu dişin çekilmekten başka çaresi yokmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stunning72 -- 13 Haziran 2019; 21:50:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spinal anestezi sonrası baş ağrısı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.