dişimde çürük vardı dişçiye gittiğimde ağrımıyordu dedim ki ilerlemesin yaptırayım
kanal tedavisi yaptırdım 1 hafta önce kaç saat uyuşuk dolaştım
ağzımı kullanamıyordum
neyse anestesinin etkisi gittikçe ağrı başladı kafayı yicek gibi oldum doktor a gittim yine
acemi.....dioki bana gerçekten ağrıomu dio bende buraya getirecek gibi ağrıyor dedim zaten
sinirlerim tepemde dedim ilaç verdi gönderdi ama hala ağrıo bu akşam gidip
hesabını olcam doktorun neymiş
ağrımayan dişi ağrıtmak ben ona soracağım koltuğa onu oturtcam dişlerini sökcem yerinden
Böyle sanki dişini çeviriyorlarmış gibi hissediyor musun?
2000mg ağrı kesici içtiğimi bilirim..
Kanal tedavisi ilk başta ağrı yapıyor galiba. Gecen sene ben de yaptırdım, tedaviden sonra bir hafta ağrı yaptı sonra kendi kendine geçti... Bir de diş ipi kullanmak lazım, dişlerin arasında kalan yemek artıkları bazen dişe baskı yapıyor, ağrıtıyor.
yahu sanki içinde kazı çalışması var
çeneme kaç kere yumruk atıcakken arkadaşlar yakaladı
yahu dişimin üzerine baskı yapamıyorum diş sağ tarafta sol tarafımla yemek yemekten
ağzım ağrıo artık
bu dişleri asmalı kesmeli ya
diş ipi dişler birbirine çok yapışık olduğu için kullanılıyormuş bugün örendim onuda
ama her dk ya kullanılmaz ki ya
quote:
Orjinalden alıntı: baytar
Kanal tedavisi ilk başta ağrı yapıyor galiba. Gecen sene ben de yaptırdım, tedaviden sonra bir hafta ağrı yaptı sonra kendi kendine geçti... Bir de diş ipi kullanmak lazım, dişlerin arasında kalan yemek artıkları bazen dişe baskı yapıyor, ağrıtıyor.
Kanal tedavisi doğru yapılırsa hiç ağrı yapmaz...çünkü kanal tedavisi sırasında dişin sinirleri alınır
o muhterem doktor muhtemelen sinirlerin tamamını almamış veya hiç almamış.
Birkaç kere yaptırmışlığım var bu işlemi ( sinirler iplikten biraz kalın krem rengidir...meraklı biriyim velasıl )
ancak kanal tedavisi olan dişin daha sonra kesinlikle kırıldığını söyleyebilirim ( en azından benimkiler kırıldı )
Ağrıkesici olarak apranax fort ( veya naproksen sodyum içeren herhangi bir ilaç : aprovel , aprol , apranax v.s )
Ne çok şy biliyormuşum sanırım dişağrısı konusunda profesyonel oldum
benimde dişleri iice inceltmişş sanırım içe doğru incelmiş
olan taraf sallanıyor sanırım artık o mu ağrı yapıo bende çözemedim
onu bırakın tekrar ağrıdıktan sonra gittim ya bana dio ki ben görünen sinirlerini aldım
görünmeyenleri ben bilemem röntgen çekmemiz gerek dedii para kazanıcak ya herşeyden