arkadaslar felaket disim ağrıyor kolanya bastım,tuzlu su ile gargara yaptım, 1000mg ağrı kesici aldım hiç biri ise yaramadı. ne yapabilirim?
doktora git vs demeyin. ev de suan nasıl çözüm bulabilirim. rakıda yok.
Yapılacak çoğu şeyi yapmışsın. En yakın hastaneye gidiip iğne olmak seni yatıştırır.
Aynılarını ben de yapmıştım geçen sene. Kesin bir çözümü yok. Kısa süreli geçiyor sonra yeniden geliyor. Zaman geçirmeden dişçinin yolunu tut. Çekti de anca rahat uyuyabildim.
dün gittim dişciye 1000mg antibiyotik werdi bu bitince gel dedi
İç rakını bul kafayı kafan 1500 olsun unutursun.
Bende ölüyorum şuan diş ağrısından uyutmadı ağrı... Ağrı kesici içmekten zehirlenecem. Diş çekilmeden veya tedavisi yapılmadan geçeceği yok..
Dişlerinizi fırçalayında bu acıları çekmeyin ya. Araçtan biraz hidrolik yağı alır pamukla basarsan anında keser.
Dişlerinizi fırçalayında bu acıları çekmeyin ya. Araçtan biraz hidrolik yağı alır pamukla basarsan anında keser.
fırçalıyoruz ztn kardes hafif bi kırık war altta o ağrıyor
bioment vb antibiyotiklerle iki güne bişiyiniz kalmaz
Doktor antibiyotik verdiğine göre dişin iltihaplanmış, çeneni kapatamassın, çeneni kapattığında çürük dişin felaket sızlar ve zonk zonk maf eder adamı Antibiyotik iltihabı kurutacaktır ve ağrısı bitince hemen git doktora eğer kanal tedavisi olursa yaptır olmuyorsa çektir gittin, nerden mi biliyorum 2 hafta önce aynı ağrılar bendede vardı şimdi çok rahatım
soğuğa yakın su doldur ağzına kırığı kapatacak şekilde 2-3 dakka bekle geçiyor kısa süreli de olsa...
ben çektirdim çürüktü zati kanlar fışkırıyor süper oluyor atraksiyon sonra gelip konu açarsın bir daha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme