Şimdi Ara

Diş ağrısından ölüyorum NE YAPMALIYIMM?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
28.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Activision

Bu akşam acile gittim dişime baktı çürüğün var deyip ilaç yazdı. Antibiyotik ve Apranax verdi bunları kullandım. Çürük varmış ama çene cerrahına git dedi çekecekler heralde. sadece tek dişim değil bütün sol kesimi çok fazla ağrıyor

Ağrı vurur diğer dişlere hangisi ağrıyor anlamazsın bile sen neyse zaten bir teşekkür ettiğin yok uyumuyorum sana bir şeyler yazıyorum sen hala yaygara yap bir daha yazan adam değil
  • yav hiç kimse de dememiş sigara iç diye.Sigaranın ilk dumanını aldıgın andan itibaren direk kesicek kesin çözümdür işe yaramadığını daha görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Bu akşam acile gittim dişime baktı çürüğün var deyip ilaç yazdı. Antibiyotik ve Apranax verdi bunları kullandım. Çürük varmış ama çene cerrahına git dedi çekecekler heralde. sadece tek dişim değil bütün sol kesimi çok fazla ağrıyor

Ağrı vurur diğer dişlere hangisi ağrıyor anlamazsın bile sen neyse zaten bir teşekkür ettiğin yok uyumuyorum sana bir şeyler yazıyorum sen hala yaygara yap bir daha yazan adam değil

Buzu aldım komşudan. Tavsiyenizi gördüm, teşekkür etmeyi unutmuşum Kusura bakmayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Buzu aldım komşudan. Tavsiyenizi gördüm, teşekkür etmeyi unutmuşum Kusura bakmayın.

Yok kardeş ciddi yazmamıştım zaten zordur bana oda dar geliyordu o ağrıyı bilirim yarın inş kurtulcam hepsinden geçmiş olsun

• Tuzlu suyla gargara dene bende ise yaramisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1677

apranax gecirmediyse ya arveles içcen yada bi profenoid ikiside işe yarar dışarı cıkamam diyorsan 4-5 tane karanfil sıcak suya atıp beklet biraz sonra gargara yapcan azda olsa uyuşturur orayı
     Diş ağrısından ölüyorum NE YAPMALIYIMM??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

Diş ağrısından ölüyorum NE YAPMALIYIMM??

Alıntıları Göster
    1 haftadır kanal tedavisi görüyordum. cumartesi günü doktorum murat kanal tedavin tamam dişini doldurup kapattım dedi. eve geldim
    pazar günü bir diş ağrısı ki beynim kafatasımdan çıkmak üzere. dişin üstüne dokunamıyorum bile. allahtan evde NİMELİD ağrı kesici vardı.
    100 mg.lık. bir tane içtim. kuran çarpsın o kadar ağrısı olan ben 15 dk. sonra o dişimin üstünde basa basa yemek yedim. birde 12 saat
    etki süresi var NİMELİD ağrı kesicinin. o kadar etkili yani. belki yanılıyorumdur ağrı geçici olabilir dedim ve doktoruma gitmedim. dün gece
    işten eve geldiğimde aynı ağrı tekrar olanca şiddetiyle başladı. tekrar NİMELİD ağrı kesici aldım 15 dk. sonra sanki o dişim hiç ağrımıyormuş
    gibi hanımın yaptığı gözlemeleri ayranla beraber götürdüm. bu sabah işyerine geldim ve bir boyoz ve bir gevrek yedim o dişin üstünde yine
    bir gram bile ağrı yoktu. birazdan doktora gideceğim flim çekip bakacak. uzun lafın kısası. ağrı kesici olarak NİMELİD 100 mg.lıktan başkasını
    tanımam. kesinlikle tavsiye ederim.

• Largopen al kullan 3 gunde duzelir agridigi zaman agri kesici kullan

• Ben de su an hastanedeyim kulak ameliyati oldum ic kulak acildi pansuman degiscek dun oldum gecmis olsun kulagim ayni dis agrisi gibi zonkluyor kulak kepcesi kesildi kopan damar tedavi edildi insallah sol kulagim duyacak artik polislik asker olamiyorsun 65 db idi kulak askere bile almiyorlarmis

• Geçmiş olsun yaa o diş agrısı o kadar kotu bir şey ki Allah kimseye yaşatmasın.
    Aprol iç

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

Geçmiş olsun yaa o diş agrısı o kadar kotu bir şey ki Allah kimseye yaşatmasın.
    Aprol iç
    eczaneden dolerox ağrı kesici al doktor bana ilk apranax yazdı başka bi doktor dolerox yazdı dolerox'un etkisi 1.5 saatte kendini gösteriyor 6-7 saat diş ağrısı çekmezsin
  • quote:

Sanırım dişimde iltihap var sol alt tarafı o kadar kötü ki çürükten daha çok ağrı yapıyor . Zonkluyor napıcağımı bilmiyorum. Ne yapmalıymmm yoksa bu gece bana uyku yokk

Dişçiye gitmelisin.

• buzu tam diş etinin dibine koy bu süre bekle geçtiğini görüceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: agasar_ts61

buzu tam diş etinin dibine koy bu süre bekle geçtiğini görüceksin
    iltihap dediğin diş etindeyse sıkıntı yok, bir diş hekimine başvur; antibiyotik verecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: agasar_ts61

buzu tam diş etinin dibine koy bu süre bekle geçtiğini görüceksin
    ne buzu ne ilacı ya.. git bi baharatçıdan kafanfil al.. dişinin arasına koy.. 10 dk da ağrı kesilmezse gel yüzüme tükür.
  • Rakı bas .

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

ne buzu ne ilacı ya.. git bi baharatçıdan kafanfil al.. dişinin arasına koy.. 10 dk da ağrı kesilmezse gel yüzüme tükür.

Alıntıları Göster
    largopen+apranax fort
  • majezik ic yoksa zeytin koyup sıkıstır disinle ve en kısa zamanda hekime git.

• quote:

Orijinalden alıntı: efekan candan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benim ölü bir diş vardı aynı şekilde dayanılmaz ağrımaya başlamıştı. Gittim 15 dk da iğne + çekim işlemi yapıldı rahatça geldim. Sen neyin kafasını yaşıyorsun dh den müdahale mi bekliyorsun git dişçiye muayene ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomurcukk

majezik ic yoksa zeytin koyup sıkıstır disinle ve en kısa zamanda hekime git.
    Sigarayı yak üzerine şeker dök ve içine hızlıca çek.

Sigara içmiyorsan SAKIN.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.