Şimdi Ara

Dis Apsesine 100 firca darbesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU BIR APSE GUNLUGUDUR. BILGILENDIRME AMACLI PAYLASIM YAPILMISTIR

Apse gunlugu

1. Gun. Pazar hayatta kurumda yemek yemem. Csnim coban kavurma cekti yedim. Et dislwrimin arasina girdi. N zaman et yesemminceden bi sizlatir. Sonra aksama dogru herhangi bi ses seda olmadi. Fakat aksam sanki ben geliyorum der gibi ince sizilar oldu. Zira kendi kendime yarin dis doktoruna gideyim
    Dedim.

2. Gun doktora gittim
    Sabahtan sira kalmamis. Dr a Gorunemedim. Yanimda ne olur ne olmaz diye parol
    Ve antibiyotik vardi. Augmentin. 12-1 arasi bi tane attim. Aksam saat 4 bucuk gibi girdigim bi dukkanin tezgahinda kayisi gordum. 4-5 tane yedim. Sen misin onlari yiyen. Resmen ciglik attim. Neyse ki arabada hep colgate gargaram olur. Hemen gargara vs yaptim ama agri iyice artti. Aksam nobetcisiyidm. Ise gitmeden eczaneden Alveres gargara ve disinol aldim. Hemen gargara ve disinol yaptim. Disinol agzimi resmen sikti parcaladi. Cunku uyusturmasina aldanarak cok miktarda uyguladim. Bi de eczacinin icinden kullanma aparati dedigi sey bildigin kulak copunu kaybedince kurdan ve selpakla olur olmaz yerlere surdum. Gece 11 olmadan jkinci augmentini aldim. Eve dondum ama ben duruyorum dis durmuyo. Kaplamanin altinda sanki yuzyilin agri partisi verilmis. Butun kabir azabi alemi orda toplanmis gibi. Isten cikmadan bildigim dis hastanelerini aradim. 75. Yil da rontgen varmis. Kadin da tam 12 de cikiyomus. Soyle bi yalandan bakti. Zorla rontgen yazdirdim. Rontgeni cektirdim geldim kadin gitmis. Baska birinden rontgene bakmasini ve mumkunse kaplamayi cikarmasini rica ettim. Kadin bakti disin altinda iltihap var cikaramam dedi. Yarin gunduz muayeneyi gelin dedi. Lokal anestezi rica ettim vurmadi. Eve geldim. Evde de once alveres sonra parol sonra voltaren ne denediysem tik yok.

3. Gun gece 12 den itibaren fakat duramiyirum. Gece acile gittim. Saolsun, bi memur hemserim doktora gostermeye gerek yok agri kesici verip gonderiyo. Ben sana sabahtan sira vereyim dedi ve sira fisini ve adamin nasihatlerini alip eve geldim. Fakat uyu uyuyabilirsen. 6 gibi bayilmisim. 9 da kalktim doktora gittim. Sira 8 deymis siram gecmis. Yalvar yakar adamlari ikna ettim. Doktora gorundum. Agrim sabah kalktigimda cok azdi. Doktor elini bi bastirdi. Canimi orda teslim ettim. Bakti iltihap lezyon olusturmus dedi. Sen antibiyotige dewam et su anda kaplamayi cikaramayiz
    Cumaya randevu verdi. Eve geldim ama duramiyorum hanim git bi agri kesici vurdir bi seyler yap dedi. Tekrar ogleden sonra ayni doktora gittim. Lokal anestezi rica ettim. Hocam duramiyorum dedim. Onu yapsam zaten kaplamayi cikaracam. Iltihabi beklemeliyiz. Hocam
    Agri nolacak peki boyle. Olmeden kabir azabi yasiyorum dedim. Sana penisilin ve novalgin igne yazayim dedi. Bi de apranax yazdi. Ciktim eczanedem aldim. Bir an once ilaclari vurdurmak istiyorum. Derman gozuyle bakiyorum. O arada kurum dis doktorunu aradim. Durumumunanlattim gel sana bi igne yapayim rahatlatayim dedi. Bende lokal anestezi deyil de yarin gelip sira alayim. Kaplamayi bi cikarabilir miyiz dedim. Yarin gel
    Bakalim dedi. O cok istedigim agri icin lokal anesteziyi zararli olabilir diye vazgectim.

Bunu gercekten merak ediyorum apseli agrili dise lokal anestezi olur mu?

Neyse aldim ilaclari dogru saglik ocagina dakika sayiyorum igneyi vurunca kendime gelecem
    Diye. Ocak igne vurmuyomus. Poliklinige gittim. Novalgin ve lincocin 600 mg karistirilarak vuruldu eve geldim. Uykum geldi ama oglen namazini kilmamistim. Namazi kilarken her secde ve rukuda zonklama iki katina cikti. Oglen sonra ikindi ama uyku kacti. Soyle bi uzanayim dedim. Yalandan bi yarim saat kendimden gecmisim. Kalktim agri azalir diye. Nerdeee. Yanak sismis. Aksama dogru da iyice sisti. Bi ara uyusturucu krem kullandim gercek dunyaya dondum. Iyilestim zannedip hanima disari cikalim dedim. Anneme gittim. Tekrar basladi. O arada evdeyken surekli ilik sut ile gargara yapiodum. Bayaa faydali gelmisti. Annem gilden ise dogruca igneleri yaptirmaya gectim. O arada da sislik bariz sekilde artti.

4. Gun. Igneler yapildi eve geldim. Tatli bi uykum
    Var. Hemen yatayim
    Dedim. Yattim. 1 saat sonra agri ile tekrar uyandim. Suratimdaki sis de biraz daha yayilmis. Bi de ustune atesim var. Sonra bu gunlugu tutmak geldi aklima. Simdi de birazdan apranax forte kullancam
    Bakalim ise yarayacak mi?

Dis Apsesine 100 firca darbesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarossa18 -- 13 Temmuz 2016; 3:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkon Acisi ve Dis Cephe Problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.