Bende bu durum var cok yakinda 30 olacam ve sacim neredeyse hic dökülmedi en ön kismindaki seyreklik ve bazi bölgelerde ufak beyazlasma disindaki (onlarda zaten 6-7 senedir varlar) Alkol bagimliligi yok sigara aliskanligi hic olmadi jöle neredeyse hic sürmedim neredeyse hergün et yiyorum sizce bu sebeptenmi dökülmemistir ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 21 Temmuz 2024; 23:54:51 > |
30 yasa ragmen neredeyse hic sac dökülmesi olmamasi ?
-
-
Tarafsız gözle bakarsak dediğiniz gibi sağlıklı beslenme sayesinde olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cokta saglikli beslenmiyorum et ve süt bolca tüketiyorum ama bunun yaninda cok cikolata ve tatli tarzinda seyler falanda yiyorum
Mesela yakin bir akrabam var onun saci 26-27 yasinda bile benden cok seyrekti su an neredeyse 33 yasinda kel olmak üzere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 21 Temmuz 2024; 23:56:51 > -
Kilo olayı dışında aslında ne kadar fazla yerse n eksiklik mineral vitamin eksikliği o kadar az olur o yüzden olabilir
ben de geldim kırk yaşına saçlarım sağlam bence stresle alakalı. hep şu an onu yapma bunu yapma ya arkadaşlar bu forumda da tartışıldı telefona kılıf takmamanıza bile karışıldığı garip bir yerdeyiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cokda stressiz hayat yasamadim aslinda 1-2 sene issiz kaldigim dönemler falan oldu ama yasadigim cografya ormansi asiri dogasi olan bir yer belki bu sebepten olmustur diyorum temiz havaya cok yakin ve carpik kentlesmeden tozdan vs tamamen uzak olmak
-
alakası yok gozcu gazetesi onlara takılma stres yapma artık dökülmesin
kimi insanın yaşama isteği fazladır afferin sana
Bir insan evladının çıkıp da saç konuların olmazsa olması olan genetikten bahsetmemiş olması şaşırttı...
-
genetik kardeş başka sebep arama. ben kel kaldım kafama zamanında sürmediğim şey kalmadı. memnunum. kabullendim kelliği.
-
stres ve zorlu yaşama bağlı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amcam 68 yaşında alkolik saçları fırça gibi
testo eksikliği olabilir
benim şakaklar lisede uçtu gitti omg fark edemedim bile ne ara gitti
-
testo fazlalığı var emme saçlar dökülüyo...
-
38 yaşındayım saçlar neredeyse full yerinde. arka üst kısımda hiçbir seyrelme yok. sadece ön sağ ve soldan çok az açılma var gibi ama hiç belli olmuyo yani kafayı 3'e vursam anca anlaşılır.
hatta geçenlerde ofise gittim iki arkadaş dediler ne kadar gür saçların var falan diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
genetik olsa gerek bu dökülme işi. ya da stres.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genetik olabilir büyük ihtimalle çünkü dayımda alkolik ve sağlıksız besleniyor ama saçları süpürge sapı gibi üstelik a101 den aldığı sabunla saçını yıkıyor
D vitaminiyle alakalı olabilir
Güneşe çıkıyor musun sık sık
Uyku düzenin nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus00 -- 22 Temmuz 2024; 18:45:39 > -
her gun et yiyorsan karaciger yaglanmasi olabilir kan degerlerine baktir derim
Benzer içerikler
- sabah uyanınca dil kanaması
- numaralı gözlük neden baş ağrısı yapar
- ltb mağaza kokusu
- eş mi yoksa anne baba mı önceliklidir
- izmir"in en tehlikeli 10 semti
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X