Şimdi Ara

dis etinde apse olusmus yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Disciye gittim antibiyotik agrikesici sprey verdi iltihab var dedi gönderdi
    Cenemi çokaz hhareket ettirebiliyorum yemekleri cigneyemiyorum o yüzden 2 gündür cçorbaya mahkum kaldim bu durumun cabuk geçmesi için neler yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı dert bende var dişciyede gitmedim şu an için akışında gidiyor tavsiyeleri bende bekliyorum
  • Yapabileceğin birşey yok maalesef bende 1 hafta civarı çorba içmiştim.Biraz farklıydı ama 20lik diş çıkan yer apse yapmış ilaçlardan 5 gün sonra aldırdım çekildikten 3-4 gün sonra tam yemek yemeye başlıyorum dedim bu sefer yanağımın değişik yerlerinde iltahaplanma oldu iğrenç bir tat bırakıyor ağızda onun içinde antibiyotik ve iltahap için etkili ağrı kesici verdiler.Son haplar kaldı

özet:1 aydır antibiyotik çeşitli,gargaralar ve ağrı kesiciler sayesinde büyük ölçüde düzeldi yani doktor veya diş hekimi antiseptik gargara verdiyse düzgün kullan ağrı kesicini at onun haricinde 6-7 gün içinde bitiverir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djodesa -- 19 Aralık 2014; 10:47:29 >
  • ilaçlarını zamanında al.
  • Em onu.

• djodesa kullanıcısına yanıt
    Yalniz dişi çektirmek istemiyorum apseyi patlatip içindeki mikrobu sivilce sikar gibi alma durumumuz varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sofiii

Yalniz dişi çektirmek istemiyorum apseyi patlatip içindeki mikrobu sivilce sikar gibi alma durumumuz varmi

Sadece ilaç yeterli dediyse şimdilik müdahale gerektirmiyordur.Fakat apsenin tamamıyla geçmesi için antibiyotik pek etkili değil.İlacı kullan duruma göre bakarız dediyse müdahale eder gerekirse dişini çeker.Benim biraz ilerlemişti tekrar oluşmasın diye operasyonla çekilmek zorunda kaldı.Geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djodesa -- 19 Aralık 2014; 12:39:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ciltteki sigara yanigi yardim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yaklaşık 1 hafta önce apse oldum antiboyitk etki etmiyor 1 adet içmeme ragmen hiç bir işe yaramadı :D baktım geçmiyor yüzüm davul gibi dershaneye gitmedim olabildigince sıcak tuttum orayı sıçak şeyler tükettim lahmacun bile yedim :D inanın evde hastalık geçmiyor akşamına futbol maçı vardı maça gittim koşturdum baya geldim yine sıcak banyo sıcak içecekller birde düzenli fırçalama ile 1 haftada indi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9CEBC50 -- 19 Aralık 2014; 13:04:15 >
  • Hayatımın en berbat dönemiydi o apseli dönem. Ön dişlerimden birinde apse olmuştu ve çektirme imkanım da yoktu o yüzden kanal tedavi mi ne bir şeyler yaptı dişin arkasını deldi ve iltihabın akmasını sağladı doktor. Daha sonra düzenli ilaç kullanarak ve zaman zaman temizletmeye giderek kurtuldum ve en sonunda dişimin arkasını kapattı tekrar ama sanki içinde hala bir şey varmış gibi hissediyorum. Yine de bir 2 yıldır falan hiç şikayetim olmadı.
  • Duramiyom Yerimde Geceleri Uykusuz Birakiyor Yemek Yiyemiyorum Sosyal Yasamimi Çok EEtkiliyor Cektirsem Bi Turlu CCektirmesem Bi Turlu

• Bendede her ay düzenli olarak oluşuyor apse. Antibiyotik ve ağrı kesiciden başka tedavi yok iltihap kuruyana kadar. İltihap kuruyunca dişçiye gidip gösterebilirsin. Bu arada ağrı kesici olarak dolorex apseye bire bir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.