Şimdi Ara

DİŞ HEKİMİYİM SORULARI ALAYIM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
8
Favori
8.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diş hekimine çoğu insanın dişçi demesini nasıl karşılıyorsunuz.. Herkes genellikle dişçiye gidiyorum diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Merhabalar,

Benim alt ön iki disim cok zayif ve sallaniyor, bundan bir kac ay once dis doktorum bunlari cekip yerine hem sagina hem soluna dis eklenerek 4 tane dis yapacgiz dedi.. Yalniz ben kpss dersanesine gidiyorum ve disleri cekilmis bir sekilde gitmem mumkun degil, :) bu konuda siz dis hekimlerinin cozumu ne bu surecte ? Iki aydir dusunuyorum bunu ve sirf bu nedenden dolayı askıya aldım.

Bilgilendirirseniz sevinirim hocam.. Sımdıden tesekkurler!

Merhabalar,

Meslekte başarılı olabilmek için mutlaka el becerinizin ve sabrınızın yüksek olması gerekir. Özellikle ben kendi yerimi açıcam diyorsanız sabır en önemli faktör çünkü bazen öyle hastalar geliyor ki anlatılmaz yaşanır. Çalışma şartları olarak Ya kendi üni. de devam edip makam kazanırsınız(Doçent, Prof vs. vs) ya da mezun olunca özele geçerssiniz veya muayenehanenizi açarsınız.

Üç seçenekten hangisini seçerseniz seçin kendinizi geliştirmek ve insan ilişkileri çok önemli sosyal olup insanlarla iyi geçinirseniz ve işinizi de iyi yapıyorsanız Çevreniz genişler ve size daha çok hasta gelmeye başlar yani bu da kazandığınız parayı doğrudan etkiler.

Üni çokta fark etmiyor atıyorum ben hacettepe diş ten mezunum ama odunum asosyalim insan ilişkilerim çok kötü ama sen daha az puanlı bir üniverstiden mezunsun ama insan ilişkilerin benden çok daha iyi o zaman sen benden 10 kat fazla kazanırsın.

Zor bi meslek özellikle türkiye de ama puanın tutuyosa gir mutlaka aç kalmazsın hiçbir şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Diş hekimine çoğu insanın dişçi demesini nasıl karşılıyorsunuz.. Herkes genellikle dişçiye gidiyorum diyor..

Hoşuma gidiyor neden bilmiyorum değişik hitap şekillerine açığım sonuçta önemli olan hastanın memnuniyeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Diş hekimine çoğu insanın dişçi demesini nasıl karşılıyorsunuz.. Herkes genellikle dişçiye gidiyorum diyor..

Hoşuma gidiyor neden bilmiyorum değişik hitap şekillerine açığım sonuçta önemli olan hastanın memnuniyeti

Benim çocukluk arkadaşım diş hekimi, o dişçi denmesini pek sevmiyor da..
  • Senin disini kim çekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

Senin disini kim çekiyor?

Babam çeker ortodontik tedaviye ihtiyacım olursa da annem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

Senin disini kim çekiyor?

Babam çeker ortodontik tedaviye ihtiyacım olursa da annem

Alıntıları Göster
    Peki Hamamönü nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Peki Hamamönü nasıl?

Güzel
  • OcerSox kullanıcısına yanıt
    Iyi akşamlar hocam.

Benim sol üst arka azı dişime 2 yıl önce dolgu yapılmıştı. Ama bence yanlış giden birşey vardı.
    O diş çok zayıfımı sanki bassam kurulacakmış gibi geliyordu. Dişin arka tarafını doktor dolgu yaparken çatlattığını düşünüyordum.
    Sonra ben başka bir doktora gösterdim ama birşey yok dedi.
    Sonra birkaç ay önce düşündüğüm şey oldu ve diş arka tarafta çatladını düşündüğüm yer kırıldı. Şöyle ki dişin arkasında 1-1.5milimetre büyüklüğünde alttan üste kırık. Zaten iç tarafı komple dolgu(beyaz dolgu bu arada). Bir süredir (2-3ay) bu halde benim kullanmamda bir problem veya görünüşünde bir anormallik yok.
    Şimdi bu durumda kırık bölgeye de mi dolgu yapılmalı?
    Yoksa başka birşey mi yapılır? Yapılırken mevcut dolgu da mı yeniden yapılmalı?
    Bir de birkaç ay daha böyle kullanırsam problem olur mu?

Cevaplarsanız sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tony-Stark

Diş teli takıyorum braketleri çıkarırken nasıl çıkarıyorsunuz

Kopartarak

Ohaa!! Yapıştırdıkları şey kalıyo mu orda şeffaf kötü durur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infinitude

Yaş 16

Yaşın daha genç onlar da çıkar kafan takma dişinin kırılması hakkında da işlem yapmak için bi 20 21 yaşı beklesen daha iyi olur.

Teşekkürler
    Yanına gelsek tedavi olabilirmiyim. Kanal olacak dişim var...
  • İnsanlarin agiz kokusunu çekmemek için yillarca didinip calisip insanlarin agiz kokusunu çekmek nasil bir duygu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cal Lightman -- 28 Şubat 2014; 19:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cal Lightman

İnsanlarin agiz kokusunu çekmemek için yillarca didinip calisip insanlarin agiz kokusunu çekmek nasil bir duygu?

Hahahaha :D o duygu anlatılmaz yaşanır
    sizin meslekte de berberler gibi kola dayama falan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SerkanK-

sizin meslekte de berberler gibi kola dayama falan varmı ?

Yok biz oturarak baktığımız için hastaya sorun yaşanmıyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

NET OLARAK AYDA KAZANDIĞINIZ PARA KAÇ TL (MAAŞ, DÖNER SERMAYE NE VARSA TOPLAM(ORTALAMA))

Ortalama 15 20 arası değişiyor

Uzmanlığınız ne ?

Sıradan bi dis hekimi bu kadar kazanamazda ¿

Ayrıca dis hekimliginde en cok para getiren uzmanlik dali hangisi ?

Ortodonti de gercekten hayvan gibi para varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnson22

quote:

quote:

NET OLARAK AYDA KAZANDIĞINIZ PARA KAÇ TL (MAAŞ, DÖNER SERMAYE NE VARSA TOPLAM(ORTALAMA))

Uzmanlığınız ne ?

endodonti

muayanehanede bakıyoruz hocam bir de anne babadan çevre var o yüzden

Cerrahi ve ortodonti de çok para var çok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnson22

quote:

quote:

Uzmanlığınız ne ?

endodonti

muayanehanede bakıyoruz hocam bir de anne babadan çevre var o yüzden

Cerrahi ve ortodonti de çok para var çok

Peki hocam çevremiz yok diyelim yada yeni bi sehre gittik. Ne kadar kazanırız ort - devlet ve özele göre ayrı ayrı - ?

Ayrıca artık muayenehane ler bitti deniliyor dogrumudur , devlette mi calismak mantikli yoksa ozelde mi yoksa kendi muayenehanemizi acmak mi ? . Bu soruyu kendi acinizdan degilde genel olarak cevaplarsaniz sevinirim cunku zaten sizin icin muayenehanelerin bitmedigi belli 15-20 bin den

Son olarak bikac tavsiye verebilirmisiniz onumdeki uzun dis hekimligi ve uzmanlik icin ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnson22 -- 28 Şubat 2014; 23:54:38 >

• Hacı diş macununda 24 saate kadar etki diyor ama günde 3 kez fırçalayın diyorlar nasıl olcak o iş
    |
    |
    OcerSox bu mesajı paylaştı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.