Şimdi Ara

DİŞ HEKİMİYİM SORULARI ALAYIM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
8
Favori
8.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnson22

quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

quote:

Orijinalden alıntı: Johnson22

quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

NET OLARAK AYDA KAZANDIĞINIZ PARA KAÇ TL (MAAŞ, DÖNER SERMAYE NE VARSA TOPLAM(ORTALAMA))

Ortalama 15 20 arası değişiyor

Uzmanlığınız ne ?

Sıradan bi dis hekimi bu kadar kazanamazda ¿

Ayrıca dis hekimliginde en cok para getiren uzmanlik dali hangisi ?

Ortodonti de gercekten hayvan gibi para varmı

endodonti

muayanehanede bakıyoruz hocam bir de anne babadan çevre var o yüzden

Cerrahi ve ortodonti de çok para var çok

Peki hocam çevremiz yok diyelim yada yeni bi sehre gittik. Ne kadar kazanırız ort - devlet ve özele göre ayrı ayrı - ?

Ayrıca artık muayenehane ler bitti deniliyor dogrumudur , devlette mi calismak mantikli yoksa ozelde mi yoksa kendi muayenehanemizi acmak mi ? . Bu soruyu kendi acinizdan degilde genel olarak cevaplarsaniz sevinirim cunku zaten sizin icin muayenehanelerin bitmedigi belli 15-20 bin den

Son olarak bikac tavsiye verebilirmisiniz onumdeki uzun dis hekimligi ve uzmanlik icin ??

Devlette bi 5 6 özeldede 10 civarı diye tahmin ediyorum.

Muayenehaneler işliyo bizim allah nazardan saklasın

Eğer kemik hasta sayınız fazlaysa yani 0'dan başlamıyorsanız işe kazanç biraz fazla olsun isteniyorsa muayenehane. Yok ben mesai bitince çıkarım evime gelirim kafamı dinlerim ama daha az ücretim olur ama işim garanti li olur diyosan devlette çalış daha az yorulursun. Özel hastaneler de bazen iyi oluyor ama hiç bir şekilde garantin yok ertesi gün kapının önünde bulabilirsin kendini. Bence devlette biraz çalış olmadı istifayı bas aç bi muayenehane.

Tavsiye olarak teorik dersleri fazla kafana takma pratikte iyi ol yeter bence. uzmanlıkta kan görebiliyorsan ve ameliyat yapabiliyorsan yapmayı seviyorsan cerrah olabilirsin iyi iş yapıyo çene cerrahları Onun dışında çocukları severim diyorsan pedodontii seç en azından milletin ağız kokusunu çekmezsin sürekli kendini geliştir sosyal ol. Aklıma gelen bunlar şu anda

• iyi günler..
    dişlerim içe doğru eğik bir şekilde..Çene ile ilgili(tam emin değilim 5-6 yıl oldu) allt çene geriliğiydi galiba nedeniyle dişlerim tam kapanmıyorr.Alt üst arasında boşluk oluyor yada sağ taraf tam basarken sol tarafta boşluk kalıyor...

1-dişlerimin içeriye doğru meyilli olmasına karşılık ne(neler) yapabilirim?
    2-çenegeriliği için illaki ameliyat mı olmalıyım?
  • Kardeş hacettepe mezunuysan bilirsin orda implant tedavisi uygulanıyor mu ve bana önerebileceğin doktorlar kimler isimlerini alabilir miyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık soruya açık cvp isterim hocam.. diş tedavisi için devlet hastaneleri yeterlimidir yoksa özel yerlerde dahamı ıyı ımkanlar mevcuttur bazı drla fark yok dıyor bazıları farklı ıslemler var dıyor sizin görüşünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

açık soruya açık cvp isterim hocam.. diş tedavisi için devlet hastaneleri yeterlimidir yoksa özel yerlerde dahamı ıyı ımkanlar mevcuttur bazı drla fark yok dıyor bazıları farklı ıslemler var dıyor sizin görüşünüz

paran varsa özele git daha rahat olur bir de daha önce ne sorusu sormuştun görmedim
  • Şarjlı diş fircalarini neden Öner miyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diş eti kisti ameliyatı hakkında bilgi verir misiniz? İyi yapılmazsa kist tekrarlanıyormuş, hangi hastaneye gidebilirim İstanbul içinde, tekrarlanmaması ve müdahalenin iyi yapılması için?
  • Sol altta tedavi olmam gereken iki dis var. En arkanin onundekiler. Cenem uyustu ama oyarken disimde hissettm ve eski kotu tecrubemden kaynaklanan korkum geri geldi. Inanin hayata kustum herseyin sonu gelmis gibi.....

• OcerSox kullanıcısına yanıt
    Forever living bRight hakkında bilginiz var mı? Varsa nasıl? Önerir misiniz

• HOCAM MERHABA KOLAY GELSİN AMALGAM DOLGU ZARARLI DİYORLAR SİZCE NASIL ZARARI VARSA ZARARLARI NELERDİR TEŞEKKÜRLER
  • hocam benim azı dişlerde şunahttp://www.minident.com.tr/images/curuk1.jpg benzer lekeler var bunları devlet diş hastanesine gitsem ücretsiz temizlerler mi acaba?
  • Dişlerimin uç kısımları saydamlaşmaya başlamış gibi. Ne yapmalıyım? Ne yapmamalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.