Şimdi Ara

DİŞ HEKİMİYİM SORULARI ALAYIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
8
Favori
8.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulağimda bir çınlama var,acaba disime de etki eder mi? KBB'ciye sordum bana dişçiye git dedi.Ne ypnaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane boşluk var ağzımda. Kalpte arıza var ufaktan, doktor çektireceksin bunları dediydi çektirdik dişleri. Diş hekimim de bu boşuklar için implant yapmayı önerdi, 2 sene öncesinin tarifesine göre de 5,5-6 milyar civarı borç çıkarmıştı. Çok buldum parayı yaptırmadım o zamanlar. Ama şimdi iyiden iyiye rahatsız etmeye başladı bunlar. Şu an implant yaptırmaya karar versem ne kadar öderim? İkinci sorum ise implant haricinde daha ucuz yollu bir çözümü var mı bunların?

Not: Boşluklar ard arda. 2 tanesi sol alt çenede 20lik dişin önünde, diğer 2 tanesi sağ alt çenede yine yirmiliğin önünde.
  • Üstad 20' lik dişimi çektirdim. Dikişler alındığından beri pis bir koku oluşuyor operasyon bölgesinde. Öneriniz var mı?

@OcerSox
  • OcerSox kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam
    2 ay önce bir alt arkadan 3. Dişimi çektirdim şuanda yara kapandı sayılır. Benim Size sormak istediğim buraya diş yaptırmasam sorun yaşar mıyım? Diğer dişlerimde hiç çürük yok gayet sağlıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

Arkadaşlar Hacettepe Üniversitesinde diş hekimiyim sorular???

(isim sormayın vermiycem)

Edit: Arkadaşlar elimden geldiğince sorulara cevap veriyorum ama lütfen kendi tedavileriniz hakkında spesifik sorular sormayın zira bunları cevaplamam için sizi yakından görmem, muayene etmem gerekir.

Kardes kanal yapilan dis bir daha agirirmi? Teoride agirmamasi lazim ama agiriyor

• kaç gün oldu

İmplant öneririm yaptırıcağınız malzemeye göre değişir fiyatı ama tahminimce bi 7 8 ödersiniz
  • ön dişlerimi dilimle itip çektiğimde çok çok hafif sallanma oluyor önemli midir yoksa zamanla geçermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ererdur

quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

Arkadaşlar Hacettepe Üniversitesinde diş hekimiyim sorular???

(isim sormayın vermiycem)

Edit: Arkadaşlar elimden geldiğince sorulara cevap veriyorum ama lütfen kendi tedavileriniz hakkında spesifik sorular sormayın zira bunları cevaplamam için sizi yakından görmem, muayene etmem gerekir.

Kardes kanal yapilan dis bir daha agirirmi? Teoride agirmamasi lazim ama agiriyor

ağrımaması lazım belki başka bi yerin ağrıyordur oraya vuruyordur

Yaş 20 den küçükse önemli bişey yok 25 yaşında falansan çok sallanıyosa baktırmanda fayda var

• Yaklaşık 9 gün oldu.
    11.02.2014 operasyon tarihi
    18.02.2014 dikişlerin alınması.
    @OcerSox
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı.K

Yaklaşık 9 gün oldu.
    11.02.2014 operasyon tarihi
    18.02.2014 dikişlerin alınması.
    @OcerSox

Çok rahatsız ediyosa doktora görün derim
  • Eyvallah dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 27 Şubat 2014; 21:34:30 >
  • Öğrenciyken sabunlarla ne içli dışlı olmuşsundur kesin. :)
  • Küçükken ön dişimin yarısı kırılmıştı, kanal tedavisi yapılıp yarısını dolgu yapmışlardı. Zamanla dolgu ve yarı diş karardı, sinir olmadığı için. Şimdi beyaz olması için ne yapılabilir ?

• NET OLARAK AYDA KAZANDIĞINIZ PARA KAÇ TL (MAAŞ, DÖNER SERMAYE NE VARSA TOPLAM(ORTALAMA))
  • diş etlerimde iltihap var doktor dişler çekilip altındaki iltihap temizlenicek ve implant yapılacak dedi

-iltihap temizlenmesi için dişlerin çekilmesi şartmı
    -implant yerine daha ucuz olan zirkonyum yapılabilinirmi

birde sgk anlaşmalı yerler var buralar da diş yaptırmanın maliyet açısından çok avantajı varmı
  • Hocam kısa bir soru sormak istiyorum bundan 3 ay dişime dolgu yapıldı geçen hafta hafif soğuk su içerken dolgulu dişimin alt kısmına ağrı girdi (dolgulu dişim ve yanındaki dişimin arası ama kök tarafı umarım anlamışsınızdır) baktım çürük gibi bir şey göremedim, sebebi ne olabilirm canımı sıkan tarafı dişimin yeni dolgusu olması. Sizce sorun ne olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OcerSox kullanıcısına yanıt
    Bırakamamışsın

• disim agryr neden ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlem sırasında ağızda biriken sıvıyı çeken aletin ucu hijyenikmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.