Şimdi Ara

DİŞ HEKİMİYİM SORULARI ALAYIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
8
Favori
8.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

quote:

Tahminen bir fiyat söyleyin işte.

3.000 le 30.000 bin arasından bi rakam beğen ben sana ne diyim

Oha arkadaşım ne yapıyon sen yaa..Bu ne böyle .Asgari ücretle çalışan adamız.Parası olan mı hizmet alacak bu memlekette

gözünü para bürümüş bunların

İnan bana aldığımız paranın %80 i malzeme %5 i laboratuvar masrafları çok düşük fiyata implant yapmaktan karımız diş çekmekle nerdeyse aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dişlerimde asit aşındırması var doktora gittim 2 tane sensodyne ( mavi ve yeşil olan reklamlarda filanda geçiyor ) biri hızlı rahatlama diğeri günlük koruma ve yumuşak başlıklı diş fırçası kullan dedi.
    dişlerimin dişetine değdiği yerler erimeye başladı yavaş yavaş ve sarı lekeler oluştu dişlerimde.o sarı noktalara dokunduğumda filan hissediyorum çok gıcık bir sızı oluşuyor.şuan gittiğim doktor onları düzeltmek için kaplama yapılabilir dedi ama paragöz olduğundan ve önceki diş görüşmelerimdeki muayenelerinden memnun kalmadığımdan kendisine güvenemedim.hani dişlerim başka türlüde düzeltilebilir mi ? yoksa tek şart kaplama mı ? bu kaplama işi pahalı mıdır ? eğer tek çözüm kaplamaysa antalyada diş merkezi mi ne varmış orada yaptırmayı düşünüyorum hani ne kadar pahalı olsada düzgün yaparlar en azından.

Dolgu yapılabilir onun dışında tek çözüm kaplama da olabilir dişlerinizin durumuna bağlı. Kaplamaların fiyatı malzemesine ve kaç diş olacağanı göre çok değişebiliyor.

peki kaplama yapılınca kendi dişlerim sökülüyor mu ? tam olarak işlem nasıl gerçekleşiyor ? aslında bütün dişlerinde çok az bir aşındırma söz konusu ama çiğneme yapılan dişlerde biraz daha fazla aşınma oluşmuş.normelde belli olmuyor görüntüde sıkıntı yok ama ne kadar çabuk düzeltirsem o kadar iyi olur diye düşünüyorum.yanlış mıyım ?

Doğrusunuz hocam

peki kaplama yapılınca kendi dişlerim sökülüyor mu ? tam olarak işlem nasıl gerçekleşiyor ?
    şu kısımlarada cevap verirsen sevinirim.

Kendi dişlerin sökülmüyor adı üstünde kaplanıyor işlemini anlatana kadar sabah olur hocam boşver

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

quote:

quote:

quote:

Tahminen bir fiyat söyleyin işte.

3.000 le 30.000 bin arasından bi rakam beğen ben sana ne diyim

Oha arkadaşım ne yapıyon sen yaa..Bu ne böyle .Asgari ücretle çalışan adamız.Parası olan mı hizmet alacak bu memlekette

gözünü para bürümüş bunların

İnan bana aldığımız paranın %80 i malzeme %5 i laboratuvar masrafları çok düşük fiyata implant yapmaktan karımız diş çekmekle nerdeyse aynı

tamam hocam, sakin

• 2 dişim yamuk düzelttirmek istiyorum dişler önde gibi kaç para tutar ?
  • einsteinwashere kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat sormayın o kadar değişiyor ki yani 500 lira desem yalan 3.000 lira desem yalan ben de bilmiyorum
  • OcerSox kullanıcısına yanıt
    Kirilan dis icin ne tur tedavi uygulanabilir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dis beyazlatmak kac para ki

• sana 200 kaada yaparız

kaplama uygulanır
  • 1- size bir çok kişi diş hekimi yerine yanlışlıkla ,dişçi...diyorlar,kızıyormusunuz,
    2-diş hekımlerın kullandıkları dolgu vs. hepsi ithal diyorlar, bu yüzden fiyatalarınızın yuksek oldugu söylenıyor dogru mudur.bu ülkede diş hekımı malzemelerının hiç birisi üretilmıyor mu..
    3-implant ayrı bir bilim dalı mı,malum her diş hekimi yapmıyor,
    4-implant malzemeleri de mi ithal.mı.

cevaplara şimdiden teşekkurler.izmir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 27 Şubat 2014; 20:42:52 >
  • ön dişlerimden bir tanesinin bir kısmında sarılık oluştu. dişlerimi günde bir kez fırçalarım. o sarılık geçmiyor.ne tavsiye edersiniz.
  • Yamuk tek diş için komple diş teli gerekir mi ? Sağ alt köpek dişim yıllardır içe doğru yamuk duruyor da.

• OcerSox kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim peki kaplamanin kaliteli ve dusuk kaliteli malzemeden yapilani var midir?porselen var sanirim kaplama olarak

• İyi akşamlar, geçen gece dişlerimi gıcırdatmaktan babam uyuyamamış. Doğal olarak 4 gibi müthiş bir diş ağrısıyla uyanarak deli dana gibi dolaştım evde. Bu sabah 4-5 gibi yine aniden kalktım ve adsm'ye gittik. apranax fort ve klamoks 1000mg yazdı eve postaladı. İlaçlarımı içiyorum, az evvelde içtim. Dişim hâlâ ağrıyor ve ağzımı çeşmeye dayayıp suyu alıyorum. Çalkalaya çalkalaya ağrısı diniyor. Velhasıl kelam; Muayeneye ne zaman gitmeliyim? Muayeneye kesinlikle gitmeli miyim? Muayene sonrası tedaviler ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

1- size bir çok kişi diş hekimi yerine yanlışlıkla ,dişçi...diyorlar,kızıyormusunuz,
    2-diş hekımlerın kullandıkları dolgu vs. hepsi ithal diyorlar, bu yüzden fiyatalarınızın yuksek oldugu söylenıyor dogru mudur.bu ülkede diş hekımı malzemelerının hiç birisi üretilmıyor mu..
    3-implant ayrı bir bilim dalı mı,malum her diş hekimi yapmıyor,
    4-implant malzemeleri de mi ithal.mı.

cevaplara şimdiden teşekkurler.izmir.

1-Kızmıyorum hatta neden bilmiyorum severim bana dişçi denmesini
    2-Dogrudur Ne yazık ki
    3-Ayrı bir bilim dalı değil ama ileri düzeyde bilgi ve tecrübeniz olması gerekiyor mesela ben daha yapmıyorum implant ama babam yapıyor o da diş hekimi artık kapcam ondan bir şeyler.
    4-Az da olksa türk markaları var ama genellikle yabancı

Ben de size ilk defa tedaviniz hakkında değil de bilgi edinmek amaçlı bir soru sorduğunuz için teşekkür ediyorum.

• Alt ön dişlerimden birinde diş eti çekilmesi var. Nasıl bir tedavi uygulamam gerekir.

Not: Eti çekilen dişim sallanıyor ve ağrı var. Ve 16-17 yıl kadar önce o bölgeden kist ameliyatı oldum.

Saygılar
  • Rabelisa kullanıcısına yanıt
    Yerinde olsam hemen giderdim muaneye tedavilerin ne olacağını gittikten sonra görüceksin ben de bilmiyorum ki
  • hocam dişleri sağlam tutmak için ne yapabiliriz? Fırçalamaktan başka..
  • Merak ettiğim diş hekimi kendi dişlerine ne şekilde bakar? Fırçalamadığınız zaman oluyor mu veya ne kadar özen gösteriyorsunuz, diğer meslektaşlarınız bu konuda nasıl?
  • Hocam benim sikintim su dis teli tedavisi sonrasi sabitlestirici aparat takiyorum su seffaf olanlardan sabah disimi fircaliyip evden cikiyorum dislerim guzel beyaz felan daha sonra gun icinde birsey yiyeyim dislerim aninda sapsari oluyor ve o seffaf seyi takinca cok belli oluyor. Takmadan agzimi calkaliyorum elimle ovusturuyorum dislerimi imkani yok gecmiyor fircalamadan. Sen ne onerirsin?

• Arkadaşlar yaklaşık 1 saattir soru cevaplıyorum yarın yine aynı saatlerde geri kalan sorulara cevap vericem.

Kişisel tedavi hakkında sorulan sorulara cevap verilmeyecek arkadaşlar öğrenmek istediğiniz başka şeyler(çalışma şartları, maaşlar vs. vs.) varsa onlar hakkında yazın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.