Şimdi Ara

DİŞ HEKİMİYİM SORULARI ALAYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
8
Favori
8.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evde beyazlatanlar genellikle limon ve karbonat kullanıyorlar ama ben hiç tavsiye etmem sonunda hastane sıralarında heba olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incredıble

dişim ağrıyor doktora gittim majezik ve antibiyotik verdi ilaçlar bitince kanal tedavisine başlayacağım
    ilaçları içtim ve şu an acayip bir şekilde dişim ağrıyor alternatif olarak ne yapabilirim

Majezik çok güçlü bir ağrı kesici. Antibiyotik olarak da augmentin kullanıyorsunuz galiba. diş ağrınız ne zaman başladı kaç saat oldu almaya başlayalı ilacı
  • OcerSox kullanıcısına yanıt
    antibiyotik largopen, ilacı alalı ve dişim ağrımaya başlayalı 15-20 dk oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinitude

Yaş 16

Yaşın daha genç onlar da çıkar kafan takma dişinin kırılması hakkında da işlem yapmak için bi 20 21 yaşı beklesen daha iyi olur.
  • quote:

antibiyotik largopen, ilacı alalı ve dişim ağrımaya başlayalı 15-20 dk oldu

Biraz daha bekleyin ilacın etki etmesi için eğer dayanılmayacak hale gelirse bir adsm ye gidip iğne yaptırabilirsiniz
  • Dişleri kökleri aşırı radyasyona maruz kaldığım için çürüdü.(/MR)
    Alayını kaplattırdım ben doğrumu yaptım sizce.?
  • Diş teli takıyorum braketleri çıkarırken nasıl çıkarıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony-Stark

Diş teli takıyorum braketleri çıkarırken nasıl çıkarıyorsunuz

Kopartarak
    ağrı bayağı azaldı şimdi biraz sızlıyor ve hafif ağrıyor teşekkür ederim
    bir sorum var kanal tedavisinin en az 3-4 seans olacağını söyledi 1 seans ortalama kaç saat sürer
  • Ön dişlerimin uçları saydamlaşıyor ne yapmam gerekir
  • quote:

ağrı bayağı azaldı şimdi biraz sızlıyor ve hafif ağrıyor teşekkür ederim
    bir sorum var kanal tedavisinin en az 3-4 seans olacağını söyledi 1 seans ortalama kaç saat sürer

Genellikle ortalama 40dk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

Arkadaşlar Hacettepe Üniversitesinde diş hekimiyim sorular???

(isim sormayın vermiycem)

Edit: Arkadaşlar elimden geldiğince sorulara cevap veriyorum ama lütfen kendi tedavileriniz hakkında spesifik sorular sormayın zira bunları cevaplamam için sizi yakından görmem, muayene etmem gerekir.

Hocam 20 lik diş damağımı yardı 1 haftadır hyemek yiyemiyrum doktora gittim ağrı kesici ve antibiyotik verdi daha bugun başladım içmeye senin bi tavsiyen var mı ağzımı kapatamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Ön dişlerimin uçları saydamlaşıyor ne yapmam gerekir

Hiçbir şey yapmak gerekmez
  • Ön iki dişimde birinde küçük kare şeklinde ortasında sarılaşma olmuş nasıl geçer ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

Arkadaşlar Hacettepe Üniversitesinde diş hekimiyim sorular???

(isim sormayın vermiycem)

Edit: Arkadaşlar elimden geldiğince sorulara cevap veriyorum ama lütfen kendi tedavileriniz hakkında spesifik sorular sormayın zira bunları cevaplamam için sizi yakından görmem, muayene etmem gerekir.

Hocam 20 lik diş damağımı yardı 1 haftadır hyemek yiyemiyrum doktora gittim ağrı kesici ve antibiyotik verdi daha bugun başladım içmeye senin bi tavsiyen var mı ağzımı kapatamıyorum

Tavsiye olarak ne diyim yaranı daha da kötü hale getirme ilaçlarını iç düzeleceksin zaten. Eğer çok ağrırsa hastaneye git baktır tekrardan

• Kaçıncı sınıf, neden doğuda tıp yazmak yerine Hacettepe yazdın?
  • Diş ipi kullanmayı öneriyor musunuz?, kullanma sıklığı ne kadar olmalı?, dişe, etlere zarar verebilir mi?

Listerine gibi ağız çalkalama suyu öneriyor musunuz? Kullanma sıklığı ne kadar olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapasitif Etki -- 27 Şubat 2014; 20:00:37 >
  • Sorumu niye iplemedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

Kaçıncı sınıf, neden doğuda tıp yazmak yerine Hacettepe yazdın?

5. sınıf

Neden doğuda tıp yazıyım hacettepe varken zaten annemde hacettepede diş hekimiydi beraber yürütüyoduk
    Sizde de internlik var mı varsa tıp gibi ağır mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.