Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ düşünenler okumadan geçmeyin!!!(Bol SS eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
41
Favori
132.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başkent diş nasıldır? Özel olması avantaj sağlar mı? Hacettepeyle başkent arasında gidip geliyorum şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerennnnnnnnnn C kullanıcısına yanıt
    onerim okuyan birini bulmanizdir baskent icin.. hacettepe okumasi zordur ama cok farkeder gerek egitim kalitesi gerekse de verdigi donanim.. ayrica dis fakuktelerinin genel sisteminde tek dersinden kalinca donem tehlikeye girdigi icin ozel uniler bi nebze riskli.. basta da dedigim gibi gidip yerinde gorup ya da okuyanlariyla konusup ayrintilarini ogrenmelisiniz

• 25k da kıbrıs tam burslu diş gelir mi hocam ?
  • esogü diş yazacaklara sesleniyorum şimdi yazmayın 2 3 sene sonra yazın çok eksiklikler var
  • Mf3 13951 sıralamam var istanbul diş gelir mi?Ayrıca diş ve tıp arasında kaldım iyi bir diş mi yoksa düzce zonguldak gibi tıplar mı tercih etmeliyim ?

• Arkadaş on numara konu açmış

• çekilecek çile değil ya
  • Abi benim durum çok karışık ya ben 8-9bin gelirse bile ege diş yazmayı düşünüyorum izmir aklımı çok çeliyo bursada yaşıyorum adana falan gitmem köklü tıplardan kocaelide istemiyorum istediğim tek tıp deu ege ya da istanbuldaki iyi tıplardı onlar da o sırada değil napcam yani ben kafam çok karışık

• Hocam selamlar dis hekimligi ile ilgili birkac sorum olucak yazdigin bilgileri okudum gaziyi pek onermemisler yazmissiniz bilginiz var mi o konuda ayrica suanki fikirleriniz ve duyumlarinizla tercih yapsaniz ilk 5 ne olurdu devlet icin

• guzel konu emeginize saglik hocam
  • Nbaadami N kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıklarım seneler öncesi için geçerli.vay be konuyu görünce dıygulandım,tercih zamanlarım geldi aklıma şimdi 5'e geçtim seneye mezun olacağım inşallah :) ben diğer fakülteler hakkında ayrıntılı bir bilgiye sahip değilim hocam.ege hakkında merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim ama.fakülteşerin şartlarını da tercih zamanındaki kadar yakından takip etmediğim için sizi yanlış yönlendirmeyeyim

• frkngry kullanıcısına yanıt
    klasik olacak ama tıp-diş hakikaten birbirinden çok farklı.tıp okumak kesinlikle çok zor.teorik dersler çok fazla,inanılmaz ezber yükü var ama diş okumak da tıptaki ezberin kısmen yarısı artı hayattan soğutacak bir pratik eğitimiyle oluyor.elinde bir şeylerle sıkılmadan saatlerce uğraşabilecek misin,sabırlı mısın,yaptığın şeyi defalarca tekrar tekrar yapabilecek misin mesela.pratik eğitimde aşırı yetenekli değilsen bu dediklerimi 5 sene boyunca yaşayacaksın çünkü.öncelijle bu konuda sorgulamalısın kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

klasik olacak ama tıp-diş hakikaten birbirinden çok farklı.tıp okumak kesinlikle çok zor.teorik dersler çok fazla,inanılmaz ezber yükü var ama diş okumak da tıptaki ezberin kısmen yarısı artı hayattan soğutacak bir pratik eğitimiyle oluyor.elinde bir şeylerle sıkılmadan saatlerce uğraşabilecek misin,sabırlı mısın,yaptığın şeyi defalarca tekrar tekrar yapabilecek misin mesela.pratik eğitimde aşırı yetenekli değilsen bu dediklerimi 5 sene boyunca yaşayacaksın çünkü.öncelijle bu konuda sorgulamalısın kendini

Pratik eğitimimin nasıl olacağını gitmeden anlayamam ki ve ben sözel derslere daha yatkınım mesela tıpla baş ederim pratik denen şey daha az diş gibi değil ama dişin zorlayıcı kısmı zaten pratiği bilmiyorum düşüncem işte açıklansın da bi artık bakıcaz. Yaparım dişi de zorlanmam ama tıp tutarken işte kafamda şey diyebilirim ileride tıpa gitsem daha mı iyi olurdu?

• frkngry kullanıcısına yanıt
    pratiğinin şuan için iyi olup olmadığını anlamanın en iyi yolunu söyleyeyim sana.al bi tane beyaz kalıp sabun bi tane bıçak al.gördüğün en kolay nesneye benzetmeye çalış oyarak.1.sınıfın komple böyle geçecek çünkü.tıp-diş seçimi hakkında bir şey söyleyemem ama o tamamen kişsel bi mesele.ben tercih zamanı batıdaki tıplar tutmadığı için hiç tıp düşünmemiştim sadece diş tercihi ywpmıştım ama anladığım kadarıyla senin tutan daha fazla tıp fakültesi var.o yüzden isteklerini iyice gözden geçirmen lazım.yardımcı olabileceğim bir konu olursa tercih döneminde çekinmeden yazabilirsin.şimdiden hakkında hayırlısı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

pratiğinin şuan için iyi olup olmadığını anlamanın en iyi yolunu söyleyeyim sana.al bi tane beyaz kalıp sabun bi tane bıçak al.gördüğün en kolay nesneye benzetmeye çalış oyarak.1.sınıfın komple böyle geçecek çünkü.tıp-diş seçimi hakkında bir şey söyleyemem ama o tamamen kişsel bi mesele.ben tercih zamanı batıdaki tıplar tutmadığı için hiç tıp düşünmemiştim sadece diş tercihi ywpmıştım ama anladığım kadarıyla senin tutan daha fazla tıp fakültesi var.o yüzden isteklerini iyice gözden geçirmen lazım.yardımcı olabileceğim bir konu olursa tercih döneminde çekinmeden yazabilirsin.şimdiden hakkında hayırlısı olsun :)

teşekkürler hocam bilgilendirme için. Aklımdasınız konuşuruz :)
  • Hort belki işine yarayan olur adam o kadar bilgi vermiş .
  • hocam bana katip veya aydın diş gelecek gibi bir kaç sorum var. sizin paylastıgınız fotoğraflardaki eserleri yapmak ne kadar zor? o ev falan çok zor gözüküyor. onu yaparken sadece elle mi yoksa kalıp falan var mı? benim el yeteneğim zayıf sorun olur mu? sadece bıçakla kazıyarak mı yapıyorsunuz bu fotoğraftaki evleri dişleri falan?
  • faydali sagolasin hocam
    hortlatan ayri bir sagolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDFB2BE8F -- 12 Temmuz 2017; 12:57:13 >
  • hocam benim sıralamam 19k ve hep tıp istiyordum ama gelmiyor bu sene 2.senemdi ve 3.ye kalma gibi bir dururmum yok acaba dişten tıpa yatay geçiş yapılabiliyor mu diyelimki ortalamamı çok yüksek tuttum öyle bir hak tanınabiliyor mu bir bilginiz var mı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.