Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ düşünenler okumadan geçmeyin!!!(Bol SS eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
41
Favori
132.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monha

İnşallah abartıyorumdur. :D
    Umarım kazanırsın :)

Senin icin soyledim senin garanti abartip kendini strese sokma istersen

• Artemis7514 A kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum valla insanın içinde istemsiz bir stres oluyor. Sistemin sorunu bunlar hep. İnşallah dediğin gibi kazanırım. Umarım senin de iatediğin yer olur. Saol tekrar :)

• Gençler bir whatupp grubu falan açalım dişçi destek grubu falan diye,gerekli kamu oyu varsa grup falan kurak destek olak.
  • Taze Leblebi kullanıcısına yanıt
    Hele bi kazanalım da hayırlısıyla... ;)

• Arkadaş güzel konu açmış zamanında. Ben de İstanbul Üniversitesindeyim. Sorusu olan varsa yardım etmeye çalışırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapplanovic

Beyler meraba.Bu sene sinava girdim siralamam 16800.Dis istiyorum.tercih donemine az kaldi fikirlerinizi almak istiyorum.Tutan yerler

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)
    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ)
    ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN)
    NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (KONYA)
    GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)
    KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)
    İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ (MALATYA)
    MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ (HATAY)
    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)

Kriterlerim:
    -hocalar iyi olsun
    -dis hastanesi olsun(bundan pek emin degilim ne derece onemli oldugundan)
    -trakyali bir insanim.icki kari kiz hosuma gider.gittigim yerin tutucu olmamasi ve sosyal hayati olmasi lazim
    -universitenin sosyal tesislerinin vs olmasi lazim

Bunlar dogrultusunda bana hangisini hangi nedenlerden dolayi onerirsiniz?

Isparta ve trabzon

Ispartada kuzenım tıp okudu cok rahat
    Trabzonda arkadasım okuyor her hafta partiii parti

• quote:

Orijinalden alıntı: Taze Leblebi

Gençler bir whatupp grubu falan açalım dişçi destek grubu falan diye,gerekli kamu oyu varsa grup falan kurak destek olak.

Kazandıktan sonrası için +1

• yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

yukarı

2017 senesi için sizce diş en son kaçla kapatır ve yüzde 50 dişler hakkında bir fiyat bilginiz var mı ?
  • sıralama kaçla kapatır bilmiyorum hocam bu işlerin içinden çıkalı uzun zaman oldu.kontenjanları ve geçen seneki sıralamaları da bilmiyorum.ben meslekle alakalı sorusu olanların sorusunu cevaplamak adına açmıştım zamanında konuyu

• hocam peki son sene çalışarakmı kazandınız yoksa lise boyunca düzenli çalışma şeklinizmi oldu
  • Hocam merhaba ben kısaca kendimden bahsediyim öncelikle iyi bir mühendislik hedefim var olmazsa dişçilik düşünüyorum, merak ettiğim şu iyi bir devlet üniversitesinden mezun olursak iş ve para imkanlarımız nasıl olur? Bu arada parası için okumak istediğim bir bölüm değil onuda yazayım da yanlış anlaşılmasın özellikle devlette çalışmak ve özelde çalışmak isteyen birisi için iş olanakları nasıl olur biliginiz varsa çok iyi olur şimdiden saolun
  • uciki46 U kullanıcısına yanıt
    Ben hatrı sayılır bir lisede okudum ama lise boyunca derslerim çok kötüydü.Zaten ilk sene de kazanamadım bu yüzden en azından istediğim derece olmadı.26 bininci oldum.sonraki sene işi ciddiye aldım fazlasıyla çalıştım ygs'de 3700 lys'de 11 bininci oldum.okul puanım çok düşük olduğundan yerleştirmede 14 bininci oldum ve ege'yi kazandım.hedifim hacettepeydi ama ege oldu :) yani öyle lise boyunca çalışarak kazanmış değilim ama mezun senemde gerçekten çok çalıştım.lisede çalışmanmak benim girdiğim iki senede de lys yapamamama neden oldu.şimdi yine girsem yine yapamam muhtemelen

• Phobeus kullanıcısına yanıt
    hocam nerede okursan oku şuan için iş sıkıntısı çekmezsin.illa iyi bir okulda okuman da gerekmiyor.iyi bir okulda okumak senin mesleki açıdan kendini geliştirmeni sağlar ve bu da ileriki senelerde isim yapmana yardımcı olur.mesela ege bu açıdan oldukça iyi bir okul.çapa,ankara,gazi,ısparta,marmara da bunlar arasında.bu okullar diş hekimliğinde ekol okullar.dersine asistanın,doçentin değil profesörlerin girdiği okullar.o yüzden buralarda okumak mesleki açıdan avantaj.ama nasıl ki tıpta nereyi bitiridiğinin bir önemi yok dişte de yok.mezun olup atanıp aylık 5-6 bin lira kazanabilirsin.ama kendini okulda geliştirip üstüne uzmanlık yapıp kendi muayenehaneni açıp bunun 5-6 katını da kazanabilirsin.bu senin el becerine ve insan ilişkilerine ve sermayene bağlı.ama mezun olduktan sonra rahat bir hayat süreceğin az çok garanti diyebilirim.özelde ise şuan çoğunlukla uzman alımı yapıyorlar çünkü olası kötü bir tedavi direkt hastanenin adını kötüye çıkarıyor.o yüzden adam daha yüksek maaş veriyor uzman alıyor ama işini de garantiye alıyor.pratisyen diş hekimlerini ise nöbetlerde bulundurmak için alıyorlar çoğunlukla.ama bu söylediklerim isim yapmış hastaneler.onun dışında pratisyenken de özelde çalışabilirsin tabi.ancak şunu bil mesleğin geleceği uzmanlık yapmaktan geçiyor artık.yani dus şuan fazlasıyla önemli

• Peki hocam çok tşk ederim
  • Dt_huzurluksuz kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce hacettepe dişe gitmek mi mantıklı bu devirde yoksa 13-14bin dolaylarındaki tıplara mı?

• kartal9703 K kullanıcısına yanıt
    hocam konunun başında da yazdım tıp ve diş birbirinden farklı meslekler.bizde çok ağır bir pratik eğitim var sürekli elinde birşeylerle uğraşıyorsun klinikten önce.klinikte de küçük bir ağız içinde işlemler yapıyorsun.yani fazlasıyla sabır gerektiren bir meslek aslında.mesela elinde bir şeylerle saatlerce uğraşmak seni mutlu edicek mi.bunu düşünmen lazım.tıp da çok zor ama en azından daha teoriğe yönelik bir eğitimi var.daha kolay gibi bir şey demiyorum ama daha garanti diyeyim.çok çalışırsan tıpta başarılı olma ihtimalin çok yüksek ama dişte çok çalışmak bazen hatta çoğu zaman başarılı olmanı sağlamıyor.yaptığın iş bir hocadan 85 alıyor bir diğerinden 60 alıyor mesela.ilginç ilginç işler.bu dediklerimi şuan pek anlamıyor olabilirsin ama işin içine girersen çok iyi anlayacaksın

• Dt_huzurluksuz kullanıcısına yanıt
    Demek istediğini anladım hocam sağ ol

• Hocam marmara diş bu kadar mı kötü listede bile yok
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.