Şimdi Ara

Diş hekimliği gerçekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dis hekimligi artık 6 bin mezun verecek bizim girdiğimiz zaman su anda az mezun olmasına rağmen kliniklerde çalışan işçiler (disciler) 2000 tl ye çalışıyor yani dis hekimlerinde para yok arkadaşlar itibar desen her fotoğrafçı ressam her disci doktor olmak ister disin itibarına yok mesleki tatmin desen hayat kurtarmiyosun bir doktorla karsilastigi zaman içi aciycak keşke benim de steteskopum olsa diyecek en az kazanan doktor 15 bin tl alırken disci 5000 tl ye şükür edecek is bulunabilirse tabi bunlar gerçekler gençler doktor değil disci olacağız ezilecegiz tıpçıların arkasından mal gibi bakacağız

• Birileri diş kazanamamış
  • Diş hekimlerinin yaşamlarını bilmiyorsunuz galiba 2000 değil yanlış yazmışsın asgari ücret
  • Şaka gibi bilip bilmeden konuşuyorlar Biri de asgari ücret demiş, ne asgarisi yol+yemek'ten 1 kuruş fazlasını vermezler.
  • Tıp fakultesiyle dis karşılıklı olur disciler tipcilara mal gibi bakmak zorunda kalır mi dis hekimliginde garanti yok tıp gibi tıpta direk devlette 12 bin tl maas dis te kuradan çıkarsam atanirsin doktorun 3 te biri maas alırlar
  • Yazma o zaman ezik
  • Disbanacokmu kullanıcısına yanıt
    Yazacam olum babam disci muayenehane var bizde
  • Dis hekimligi sitesine girin bakın adamlar 2000 tl ye çalışıyoruz diyorlar dis hekimleri gördüğüm kadarıyla ezik oluyor tıpcı gibi havası yok tıpcı gibi parası yok tıpcı parayı alır disci bakar
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    O kadarda değil kardeşim dis hekimi bu boru mu
  • tataRkralı_14 T kullanıcısına yanıt
    Kardes bir konuda 20 farkli duygu yasattin bana helal olsun
  • haskolastik kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen tıp kazanan üstün insanlardansin sanırım senin 6 sene sonra 15 bin tl maaşın olacak dis hekimleri 2000 tl ye çalışacaklar seni tebrik ederim discileri ezmemen dileğiyle
  • tataRkralı_14 T kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de boyle bir sey olmayacak. Devlete atanan yeni mezun 6-7 bin , ozelde baslayan yeni mezun en az 3 bin aliyor diye biliyorum. Ozeldeki de profesyonellestikce 10'u gecebiliyor. Cevre yapan dis hekimlerinin kazandıkları paranin ise haddi hesabı yok. Kotuleme meslegini :) saygın bir meslek
  • Ilginc ve siradisi fikirlerin var.

Diş hekimliği gerçekleri
  • haskolastik kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeş inşallah bizimkiside meslek sonuçta yapacak bişey yok keşke biz de tıp kazansaydık ama kazanamadik benim burda dikkat çekmek istediğim dis hekimlerinin kapasitesinin daha düşük ve maaşlarının düşük olmasıydı.
  • Eleme mevsimi gecti hocam,herkes tercihini yapti.
  • 2000 lira muhabbetini gecin artik.Kasiyer falan olmayacaksan 2000 lira kazanmayacaksin
  • Eleme degil ki bu araştırmalarım ve görüşlerim olmayacak mı bunlar dis hekimliginde okuyanlar tıpcılar morfoloji binasına girerken arkalarından bakıp keşke o gemide ben de olsaydım deyip icerleyecekler sonra mesleğe atılınca tıpcılar aranıp 15 bin tl maas alırken dis hekimleri özel kliniklerde insanlık dışı şartlarda çalışarak 2 bin tl maas alacaklar bunları düşünüp yine icerleyecekler
  • Hocam ben de tıp yazdım ama tıpın da geleceği çok parlak gözükmüyor, dağa taşa tıp fakültesi açıldı ve çok mezun verecek ileride
  • Aile dostumuz diş hekimi
    Zinkoryum,lamine,gülüş estetiği,ortodonti vs yapılıyor polikinliginde
    Aylık ortalama 30 bin kazanıyor ?
  • KingtheNazgul kullanıcısına yanıt
    Devlet hastanesinde uzman doktorlar 20 bin alıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.