Şimdi Ara

Diş hekimliği hakkında ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diş hekimliği gerek çalışma şartları , gerek maaşları vsvs çok iyi bir meslek değil mi ? Hayır bu meslek puanlarının bu kadar düşük olması beni çok şaşırtıyor . Kaçırdığım bir nokta mı var ? 4300. oldum yeditepeyi saymassak 11000 den başlıyor diş hekimlikleri . 5000 falan olsa yazardım belki de puanıma yazık etmeyim düşüncesi kafamı yiyor . Bu mesleğin artıları eksikeri nedir arkadaşlar , bu kadar düşük sıralamadan almasının sebebi nedir ? Biraz anlatır mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıp 6 diş 5 yıl. Tıpta her mertebe yükseldiğinde doğu görevi var. Diplomayı 6 yıl sonra degil doğu görevinden sonra veriyorlar. Dişte daha diplomayı almadan özelde 5 6 milyarla başlıyon. Ama okumak olarak diş daha zor hem tıp ve diş dersleri var. ve tıpta 8 yıl sonra basit bir pratisyen olacaksın. Uzman doc yardoç olmadan kimse seni takmıcak. Ama dişte zaten tek bir alana yoğunlaştığın için ve zaten sadece diş olduğu için insanlar kendini sana gönül rahatlığıyla bırakacak. Illa senin prof olmana gerek yok. Ayrıca özelde 1 dişi 1.5 milyara yapan duydum

• Ama bence tıp ❤

• ilk 20 bine girmekj senin için çok kolay olabilir ama ilk 20 bine girmek birçok kişi için çok zor ve dediğin sıralamalar düşük felan da değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş hekimliği isteyenler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.