< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam kazanırsam yorum atayım ben umutlanmak istemiyorum
Sağ olun şimdiden |
Diş Hekimliği
Bulunduğumuz ülkenin şartlarında iş garantisi olan, rahat diyebileceğimiz seviyede para kazanabileceğiniz, saygın bir meslek. Ağız sağlığına dikkat eden insanların son yıllarda yavaş yavaş artmaya başladığını düşünürsek geleceği şu an için çok parlak bana sorarsanız. Dus daha yeni gelen bir sınav tusa göre. Uzmanlık yapma şansınız da var. Kişisel fikrimi sorarsanız önümüzdeki 10 yılda tıpın puanlarını geçeceğini düşünüyorum. Meslek olarak gayet güzel gözüküyor yani. Hatta hocalarımız bize çok doğru bir mesleği çok yanlış bir ülkede seçtiniz demişti hep. Yurt dışında diş hekimliği yapanlar cidden büyük paralar kazanıyor. İran'dan gelen bir kız vardı. Sevgilisi yanına gelmeyi istiyordu bizim bölüme. Oranın sınav sistemiyle bizim okula puanı yetmedi Akdeniz tıpa gitti. Yani esogü dişin puanı Akdeniz tıptan yüksekti. Öyle düşünün. Biraz da bölümden bahsedelim. Sorularınıza tek tek cevap vereceğim. Part part halinde yazılar atacam. Aradığınız sorular oralarda yoksa özel olarak yazacağım. |
Genelde diş modeli yaptık. Zorlayanlar arktaki haliyle yanyana yapılan modellemelerdi. 70 aldıysan gururla çıkıyordun odadan öyle diyeyim. İlk sene bol bol vaktiniz olacak ya. Diş hekimliği burası böyle şeyler olmaz falan diye kasıp gezen 2-3 manyak olur genelde. Lise biyolojisinden farksız konulara hayvan gibi kasarlar falan. Onlara bakma sen gez, toz. Arkadaş grubunu kurmaya çalış. Her şeyi yap ilk sene sonra vaktin azalıyor çünkü:))
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|