Şimdi Ara

Diş Hekimliği kazandım kayıt yaptırmayı düşünmüyorum yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
11.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ®ed

sen 2 puanla kaçırmışsın iyisin, ben tıbbı 0.2 puanla kaçırdım.Ege diş hekimliğini kazandım, tıbbı kaçırdığım için öyle çok kafaya takmıyorum sadece hiç bilmediğim bir şehre gideceğim için tedirginim.

Şimdi sana meslek tanıtımı filan yapacak değilim sen zaten epey kişiyle görüşmüşsündür ama hem tıp için beklemek isteyip hemde kayıt yaptırman kötü olmuş.okul puanının yarısı kırılacak kazanman imkansız gibi bir şey.Benim okul puanım 57,9 olduğu için 5bin kişi geriledim senin kırılmış okul puanın en fazla 35 filan olur ki kaç bin kişi geriye atar sen düşün artık.

dostum öncelikle hayırlı olsun benim asıl hedef diş hekimliğiydi zaten yalnız maaşlar biraz kafamı meşgul ediyor.Cogu kısıyle konusuyorum maaşlar falan kımsenın umrunda olmuyor, yumurta kapıya gelınce dusunecek onlarda iş işten geçmiş olacak.Sen ne dusunuyorsun ed bi diş hekımı ogrencısı olarak? Kaygıların yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt.Kinq

quote:

sen 2 puanla kaçırmışsın iyisin, ben tıbbı 0.2 puanla kaçırdım.Ege diş hekimliğini kazandım, tıbbı kaçırdığım için öyle çok kafaya takmıyorum sadece hiç bilmediğim bir şehre gideceğim için tedirginim.

Şimdi sana meslek tanıtımı filan yapacak değilim sen zaten epey kişiyle görüşmüşsündür ama hem tıp için beklemek isteyip hemde kayıt yaptırman kötü olmuş.okul puanının yarısı kırılacak kazanman imkansız gibi bir şey.Benim okul puanım 57,9 olduğu için 5bin kişi geriledim senin kırılmış okul puanın en fazla 35 filan olur ki kaç bin kişi geriye atar sen düşün artık.

dostum öncelikle hayırlı olsun benim asıl hedef diş hekimliğiydi zaten yalnız maaşlar biraz kafamı meşgul ediyor.Cogu kısıyle konusuyorum maaşlar falan kımsenın umrunda olmuyor, yumurta kapıya gelınce dusunecek onlarda iş işten geçmiş olacak.Sen ne dusunuyorsun ed bi diş hekımı ogrencısı olarak? Kaygıların yok mu

tıp tabi daha garanti maaş olarak ama hemen hemen her meslekte aynı şeyler var . maaşı az mı? iş bulabilir miyim? vs.. Eğer diş hekimliğini gerçekten severek yapacaksan ve yeteneğin olduğunu düşünüyorsan kaydını yaptır bence .

• Maaş konusunda beni aydınlatabilecek bi diş hekimi arıyorum ya şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: pafnus

Zaten 70.000.000 x 32 adet diş var ülkemizde...Sen dalında iyi olursan mesleğini iyi yaparsan rahat para kazanırsın merak etme....Sevdiğin meslekse 1 saniye düşünme ve hemen kaydını yaptır...

Dostum bu hesap yanlış
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laucfilcius

quote:

Orijinalden alıntı: pafnus

Zaten 70.000.000 x 32 adet diş var ülkemizde...Sen dalında iyi olursan mesleğini iyi yaparsan rahat para kazanırsın merak etme....Sevdiğin meslekse 1 saniye düşünme ve hemen kaydını yaptır...

Dostum bu hesap yanlış
    />

Millet dalgasına bakıyo ya biz burda gelecek kaygısı çekerken, beyler maaş konusunda beni aydınlatacak bi dişhekimi arkadaş yok muduuur?

• bi kere isteyrek kazanmıssın git kaydını yaptır secdigin meslekte ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickcaqe

bi kere isteyrek kazanmıssın git kaydını yaptır secdigin meslekte ol

Dostum seçtiğim meslek eyvallah.Maaş konusu çok korkutucu geliyor.
    Maaş konusunda aydınlatacak dişhekimi arıyoruuum

• Sonuçta kazanmışsın.eğer tercih yapmasaydın tıp için 1 sene daha bekle falan denebilirdi ama.
    Diş hekimliğinde de mutlu olursun ya
  • quote:

quote:

Açıkçası yazarken maaşları fazla araştırmadım ama öyle açıkta gezen diş hekimi de görmedim hiç. 2500-4000TL Türkiye şartlarında hiç de azımsanacak bir para değil.Kaldı ki uzmanlık alırsan kazancın epey artar.Ben mezun oluncaya kadar DUS gelir diye tahmin ediyorum.

Bence sen gereğinden fazla paraya takmış durumdasın.Ha çok merak ediyorsan yarın sabah ilk iş git bir diş hekimiyle konuş açık açık.

• quote:

quote:

umarım bulursun ne diyim ama bence kaydını yaptır kesinlikle

• Evet yaptırırım bu sene bolumden huzursuzluk duyarsam zaten 2.sınıfta okulu dondurur sınava girerim tekrar
  • quote:

quote:

bak bana bu kadar takılmışsın maaş konusuna yanlış yoldasın..bu kafayala gidersen mutsuz olursun...sana aşağıda bir haberin linkini veriyorum...gülşen denen kadın bayramda 3 günde 480 BİN TL kazanacakmış...hakkımı alamamak ürkütüyor beni diyorsun haklısın ama bu ülkede hakkından fazlasını kazanan küçük bir azınlık yüzünden kimse hakkı kadar para kazanamıyor ki...birinci sınıf hakimin aldığı maaş 5000 lira..yani öyle bir ülkede yaşıyoruz ki sabahtan akşama kadar iddianame okuyup en önemli davalara bakan hakim bir kaşarın 3 günde kazandığı parayı kazanması için 96 ay diğer ifadeyle 8 yıl çalışması gerekiyor...hedefin kısa zamanda çok para kazanmaksa üniversite okumak inan bana çok gereksiz...bölüm farketmez...sevebileceğin bir iş bulmaya bak...ama kısa zamanda büyük paralar kazanmak istiyorum diyorsan bu ülkede bunun iki yolu var biri eğlence sektörüne girmek diğeri de ticaret yapmak...henüz yolun başındayken bütün yolları düşünüp değerlendir ve ona göre karar ver..
    http://magazin.milliyet.com.tr/bayram-rekoru-gulsen-in/magazin/magazindetay/29.08.2011/1432608/default.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enrichment -- 29 Ağustos 2011; 20:54:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enrichment

quote:

quote:

bak bana bu kadar takılmışsın maaş konusuna yanlış yoldasın..bu kafayala gidersen mutsuz olursun...sana aşağıda bir haberin linkini veriyorum...gülşen denen kadın bayramda 3 günde 480 BİN TL kazanacakmış...hakkımı alamamak ürkütüyor beni diyorsun haklısın ama bu ülkede hakkından fazlasını kazanan küçük bir azınlık yüzünden kimse hakkı kadar para kazanamıyor ki...birinci sınıf hakimin aldığı maaş 5000 lira..yani öyle bir ülkede yaşıyoruz ki sabahtan akşama kadar iddianame okuyup en önemli davalara bakan hakim bir kaşarın 3 günde kazandığı parayı kazanması için 96 ay diğer ifadeyle 8 yıl çalışması gerekiyor...hedefin kısa zamanda çok para kazanmaksa üniversite okumak inan bana çok gereksiz...bölüm farketmez...sevebileceğin bir iş bulmaya bak...ama kısa zamanda büyük paralar kazanmak istiyorum diyorsan bu ülkede bunun iki yolu var biri eğlence sektörüne girmek diğeri de ticaret yapmak...henüz yolun başındayken bütün yolları düşünüp değerlendir ve ona göre karar ver..
    http://magazin.milliyet.com.tr/bayram-rekoru-gulsen-in/magazin/magazindetay/29.08.2011/1432608/default.htm

Dostum mutlu olabıleceım bolumu bulmusum benım oyle paralarda gozum yok ama en azından ne bılım 3-4 alacagım kesin olsun yani çok da bişe istemiyorum hani.Ama o bile zor diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: enrichment

quote:

quote:

yazmış valla

• maaş konusunda sıkıntın olmasın arkadaşım. diş hekimliği 5. sınıf öğrencisiyim. haftada 2 gece nöbet tutarak ben kazanıyorum ayda bin liraya yakın. aç kalmazsın korkma başka sorun olursa pm atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_akcay

maaş konusunda sıkıntın olmasın arkadaşım. diş hekimliği 5. sınıf öğrencisiyim. haftada 2 gece nöbet tutarak ben kazanıyorum ayda bin liraya yakın. aç kalmazsın korkma başka sorun olursa pm atabilirsin.

Eyvallah kardeşim teşekkür ederiim pm attım bakarsan sevinecem
  • Alsancak diş hastanesinde bir diş hekimiyle konuştuğumda bana 5000 tl alıyoz demişti. Hatta tıp seçeceğimi söylediğimde napcan tıpı gir diş hekimliğine okul bitince direk başla işe 3000-5000 arası başlarsın uzmanlıkla uğraşmadan demişti.
  • benim babam diş hekimi.maaşı 8 bin lirayı buluyor
  • Çok iyi bir bölüm kazanmışsın.Geleceğinle oynama git kaydını yaptır.
  • çok panik yapmışsın sakin düşünmeye çalış önce.bu şekilde sağlıklı düşünüp doğru kararlar alamazsın.ama benim fikrim kaydını yaptırıp gönül rahatlığıyla bölümünü okumandır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.