Şimdi Ara

Diş Hekimliği kazandım kayıt yaptırmayı düşünmüyorum yardım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
11.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben türkiyede hiç bir mesleğin artık garanti olduğunu düşünmüyorum. en baba bölümler tıp hukuk mühendislik bile çöküşte. ben tıp öğrencisiyim ve şu an gelecekle ilgili derin kaygılarım var. kontenjan olmuş 10 bin, muayenehane kalktı, saygı desen artık hekimler dayak yiyor vs. bi sürü dert var milletin en garanti gördüğü tıpta bile. sırf oy için her yere üniversite açan zihniyetin sonucu bu. hakkımı helal etmiyorum diğer tarafta iki elimde yakalarında. bakalım ne kadar dindarlar diğer tarafta görücez. ilk öğretmenleri işsiz bıraktılar sonra mühendisleri sonra eczacıları tehdit ettiler şimdi de doktorlar var sırada. matematikte 5 soru çözen artık mühendis olabiliyor böyle giderse doktor diş hekimi eczacı da olacaklar. peki zeki olanla zeki olmayanı nasıl ayırt edecekler? ya çok dertliyim ağzımı bozucam ama banlanmak da istemiyorum o yüzden susuyorum.

• yakında doktorların durumu da böyle olacak. işsiz doktorlar göreceğiz.http://www.personelsaglik.net/guncel/dis-hekimi-ve-eczacilar-kpss-ile-atanacak-h7104.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

ben türkiyede hiç bir mesleğin artık garanti olduğunu düşünmüyorum. en baba bölümler tıp hukuk mühendislik bile çöküşte. ben tıp öğrencisiyim ve şu an gelecekle ilgili derin kaygılarım var. kontenjan olmuş 10 bin, muayenehane kalktı, saygı desen artık hekimler dayak yiyor vs. bi sürü dert var milletin en garanti gördüğü tıpta bile. sırf oy için her yere üniversite açan zihniyetin sonucu bu. hakkımı helal etmiyorum diğer tarafta iki elimde yakalarında. bakalım ne kadar dindarlar diğer tarafta görücez. ilk öğretmenleri işsiz bıraktılar sonra mühendisleri sonra eczacıları tehdit ettiler şimdi de doktorlar var sırada. matematikte 5 soru çözen artık mühendis olabiliyor böyle giderse doktor diş hekimi eczacı da olacaklar. peki zeki olanla zeki olmayanı nasıl ayırt edecekler? ya çok dertliyim ağzımı bozucam ama banlanmak da istemiyorum o yüzden susuyorum.

Türkiyede bütün meslekler çöküşteydi ama git gide düzeliyor diye düşünüyorum. Sağlık her zaman için imkan olarak daha iyi ama Yalnız teknik olarak üretim arttıkça(ki artıyor) mühendislere ihtiyaç git gide artmaya başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

ben türkiyede hiç bir mesleğin artık garanti olduğunu düşünmüyorum. en baba bölümler tıp hukuk mühendislik bile çöküşte. ben tıp öğrencisiyim ve şu an gelecekle ilgili derin kaygılarım var. kontenjan olmuş 10 bin, muayenehane kalktı, saygı desen artık hekimler dayak yiyor vs. bi sürü dert var milletin en garanti gördüğü tıpta bile. sırf oy için her yere üniversite açan zihniyetin sonucu bu. hakkımı helal etmiyorum diğer tarafta iki elimde yakalarında. bakalım ne kadar dindarlar diğer tarafta görücez. ilk öğretmenleri işsiz bıraktılar sonra mühendisleri sonra eczacıları tehdit ettiler şimdi de doktorlar var sırada. matematikte 5 soru çözen artık mühendis olabiliyor böyle giderse doktor diş hekimi eczacı da olacaklar. peki zeki olanla zeki olmayanı nasıl ayırt edecekler? ya çok dertliyim ağzımı bozucam ama banlanmak da istemiyorum o yüzden susuyorum.

Ya arkadasim ne sacmaliyorsun
    Evzacilar doktorlar ne haltlar yiyor bilmiyormuyuz sanki
    bundan bes on yil once neler neler donuyodu bak bakalim
    bicak paralari,hastayi tedavi etmemeler ,satmadigi ilac icin devletten para alan eczacilar ,evzacilarla doktorlarin ortaklasa devleti soymaya calismasi,konferans adi altinda yurt disina cikip bi guzel tatil yapan ve bu rusvet sonuu en basit hastasina bile garip gurup ulaclar satan doktorlar
    doktor doktor degil masallah kalpazan aynisi eczaciiinde gecerli
    her meslekte dolandirici duzenba vardir
    ama be doktor be eczaci senin isin halkin sagligi hemde bu bahsettigim duzenbazliklar bir donem coook yaygindi

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcagatay

quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

quote:

Orijinalden alıntı: dtcagatay

quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

sen bu mesleğe yeni başladığın için bu şekilde düşünebilirsin insanlar seni olduğundan çok daha fazla zengin çok paralı bilecekler eğer öyle olmadığını anlarlarsa kendilerince bu sefer akılları sıra küçümseyecekler.sen ya 1 ya 2. sınıfsın ben 7 senedir bu işi yapıyorum ve mesleğimiz bize eskisi kadar kazanç getirmiyor

küçük bir şehirde muayenehane mi işletiyorsunuz? tamamen tahmini konuşuyorum.. bende diş hekimiyim bu arada..

neden küçük bir şehir olduğunu düşündün

malum adsm ler çoğaldı ve eskiden süper kazanç sağlanabilen küçük şehirlerde tüm hekim kardeşlerimiz derin bi darbe aldı.. büyükşehirdeki özel düzenler çok etkilenmedi.. o şekilde tahmin yürüttüm.. ???

üzerine bastın kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakessss -- 25 Aralık 2011; 19:53:18 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.