Bildirim
diş hekimliği kazanıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Minimum 10 her gün yapılamaz. -
İnşallah kazanırsın,Allah sınava girecek tüm öğrencilerin gönlüne göre vermesini diliyorum.
-
Peki -
Düzenli 10-15 saat çalışmak İMKANSIZ. -
Aldin kabul ettin 777 oldu -
eğer bi hedefiniz ve borcunu ödemeniz gereken bi aileniz varsa her şey olur kimse kimsenin potansiyelini bilemez ve ben bu sürecin sonunda buraya yapamazsın diyenlere inat kazandım yazıcam allahın izniyle :D
-
Yapamazsın demiyoruz aralıksız her gün 10 15 saat çalışmazsın diyoruz.
-
Kardeş ankara tıp bile kazanırsın belki ama günde 15 saat düzenli çalışamazsın. Forumda ilk 10 bine girenlere sor kimse son zamanlar hariç 6-7 saat çalışmamıştır.
-
Olm sen 3 gün bile üst üste 10 saat ders çalışamazsın çalışabilecek biri olsan şu an tyt 90+ ayt 55 falan yapardın minimum -
Dayı neyin tribine girdin motivasyon videosu izlemeyi bırak okuduğunu anlayamıyon daha kim sana kazanamazsın dedi
-
Min 10 yapma knk kademeli çık bence yoksa erken bıkma durumu olabilir -
15 mi
-
Nasıl gidiyor?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X