< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pastacii -- 1 Ağustos 2021; 15:33:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Diş hekimliği
-
-
Yok mu şu an okuyan ya da yazmayı düşünen birisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıralama neydi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ribası bul
27750
arkadasimdan gordugum kadariyla soylim okulda da yapiyosun evde de yapiyosun tabi okul acilirsa onlineydi gecen sene ilk sene masraf denecek bisey olmadi aldiklari seyler kirtasiye masrafi gibiydi ama sonraki sene icin sifir alcaksaniz aletler 200-300 dolar tutuyomus
Ben de düşünüyorum hocam yazmayı 26780 geldi sıralamam omü düşünüyorum siz? masraf olarakta abim şuan diş okuyor ilk sene masraf yok denilebilir ama ondan sonraki seneler biraz masraflıymıs diye biliyorum ama çok aşırı bilgim yok tabii
-
@Ribas0 Hocam bi el atıverin konuya :D
-
hocam teşekkür ederim, bende app açık eğer beni etiketlerseniz bakıp yardımcı olmaya çalışıyorum diğer türlü konulara bakamıyorum.
1. Sınıfta eğer diş anatomisi fizyolojisi/manipülasyon devam ederse protetik’e geçmezseniz alacağınız materyaller alçı bıçağı, spatül, muşamba, sabun, alçı, mum vs olur. Bunların da size ekstrem bir masrafı yok.. Önlüğü fakülte veriyor törende, ölçülerinizi alıyorlar öncesinde. Yedek alırsın o da 50-60 tl.
Protetik’e geçerseniz artikülatör, frez, mikromotor, piyasemen vs almanız gerekir 400-500 tl masrafınız olur.
İlerleyen sınıflarda restoratif ve endodonti de dahil olur. Anguldurva, aerator, fantom cene, pensler, eğeler, ispirtolar cart curt 2-3 bin tl gider.
Okulda preklinikte de yaparsın pratik derslerinde ev ödevi pratiği de verilir.
Evde de okulda da yaparsın.Masraflı olur.İlk sene masrafın çok olur mu bilmem ama sanırım 2. ve 3. senelerde anguldurva denilen bir alet motor falan alıyorsun bir de aeratör falan alman gerekiyor diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 1 Ağustos 2021; 20:11:11 > -
oo hocam angul aerator baslamissin ogrenmeye 😁
quote:
Orijinalden alıntı: Ribas0
oo hocam angul aerator baslamissin ogrenmeye 😁hocam bi göz gezdirdim aletleri zaten biliyordum ama terim olarak bir fikrim yoktu arada göre göre hepsini öğrenirim inşallah
-
Ben yurtta kalamam o yüzden inönü düşünüyorum. Şehrimdeki üniversite.
anladım hocam
-
Hocam 12k sıralama yaptım Yeditepe dışında her yer tutuyor
Mümkünse bana okul önerir misiniz
Özelde bezmi alem, medipol, başkent’i önerebilirim.
Devlet düşünüyorsanız çapa diş(ing) ve hacettepe diş👍🏻
Sizce özel mi devlet mi
Envayi çeşit vaka, çok hasta görmek/bakmak istiyorsanız devlet..
Lüks preklinik çeşitli imkanlar kart okuyuculu lablar ve bol story'li günler istiyorsanız özel..
-
Hocam Ankaradan birkaç diş önerir misiniz? 25kya gelebilecek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hacettepe diş kaçla kapatır sizce geçen sene 17400 olması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
- en zor yayınlar
- kiloyla kitap satma
- tbs nedir
- üniversite okurken tekrar üniversite sınavına girmek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X