Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ MAAŞLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    okurum hocam sağolun siz diş mi düşünüyorsunuz yoksa öylesine konuya mı geldniiz
  • OLİVERQUEEN. O kullanıcısına yanıt
    öylesine geldim aslında hocam
  • Klinik açmak ciddi maliyet ister. İstanbulda veya ankarada güzel elit bir yerin kirası +1,5k Öyle yerlerde zaten önceden yer kapan çok vardır
    Açma maaliyeti çok fazla elinde mutlaka birikimin olması lazım.
    En en en önemliside isminin olması laızm...
    Bak ben sana güzel bir örnek vereyim, Ben böyle meslekleri yapanlarla görüşüyorum hoşuma gidiyor bilgiler almak biliyosun ortodentist olmak çok zor ama getiriside büyük.
    Adam işinin uzmanı kendi polikliniginde adamlarını çalıştırıyor(İsmi var herkez geliyor) Kendiside biniyor arabasına ilde bazı ilçelere gün vermiş (15inde a klinigi 18 b 19c klinigi gibi) Adam tel taktırma vs işler gelirse normal diş hekimi yapamadıgı için her ayın 15inde gidiyor işini hallediyor cebe parayı atıyor az birşeyde işletme sahibine veriyor dönüyor...
    Klinikten parayı topladı+ hemen türk aklıyla=ayda 1 tel taksa bunuda kötü olanını 3.5tan yapsa iyi kötü eline minimum herşey çıktıktan sonra 2 bin tl kalsa ayda.......+ankarada bir üniversitede karısımı anasımı biri çalışıyormuşta orayı katmayalım

• MavıPanda kullanıcısına yanıt
    aynen hocam her işte böyle para altında kalanlar işi çözmüş adamlar oluyor
  • OLİVERQUEEN. O kullanıcısına yanıt
    Ben o yüzden bazı mesleklerde çok fırlıcagımızı sanmıyorum şöyleki bak gel=
    Her yerde hukuk büroları var dayım avukat çalıştıgı büronun sahibinin 39 dairesi var arabaları var diyor. Gelen davalarda düşük işleri bize verir +400 bin yada ör/altunbilekler gibi bir zincrin işlerini kendi bizzat yapar diyor...
    Diş desen keza her yerde poliklinik açılmış.Bir binaya bakıyorum yaşadıgım yerde yeminle 3 avukatlık bürosu yan yana keza 1 binada 2 diş klinigi var yan yana cadde üstünde kaç tane allah bilir.
    Bak babamın meslegi matbaacılık ve babamın karşısında +30 yıllık şirketler var bu adamlar işi ilerletmiş mal götürdügün zaman tarihi parasını verecegi zamanı teslim tarihini herşeyi kendileri belirliyor okadar para varki okadar markalaşmışlarki müşteri seçiyorlar.Babam demişti 4 milyon tl gibi bir para bulacaksın işte o zaman sallarsın bunları.
    Avukat olsan dev bir firmayı ipten kurtarcaksın saglam işler yapacaksınki isim yapasın ama kim garantisi varken gelirde sana iş verirki ???
    Gene aklıma gelmeyen diger bölümlerde üç aşşagı beş yukarı durum bu. Sen bu adamların arasında nasıl ezilmeden duracaksın ? Mantıklı degilmi eyvallah allah rızkını verir ama biraz zor yani.
    Bir şeyden ne kadar çok mezun olursa =kıymeti azalır+deger kaybeder.Bilmiyorum beni düşüncem bu

• MavıPanda kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsunuz hocam
  • Arkadaşımın ablası 5-6 alıyor bazı aylar daha da artıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elifednah kullanıcısına yanıt
    Devletmi kac senelik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetov45 A kullanıcısına yanıt
    Evet devlet. 2-3 sene özelde yeni mezun olarak çalışmış 2-3 bin arası alıyormuş. Bu sene ya da geçen sene devlete girdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetov45 A kullanıcısına yanıt
    Peki devlete girme nasil oluyor direk girememis mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.