Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ MAAŞLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni diş hekimi maaşları nasıl tanıdığı olan var mı forumda baya diş yazan var bilgisi olan yazsın plss

• Valla tel taktirmistim 4 bin tl ye.Kendi yerlerini acarlarsa baya kazanirlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel yer açarsan devlette çalışan diş hekiminin 1 ayda kazandığını 1 günde kazanabilirsin ama çevre,ün ister. Şahsen diş hekimi olursam özel yer açmam,atılgan biri değilim
  • DeepMind kullanıcısına yanıt
    hocam kendi yerini açmak aşar beni aşırı masraflı bir şey klinik açmak
  • hocam ben açmak isterim de sermaye önemli bi de dediğiniz gibi ün çok önemli dişte
  • Orta seviye bir klinik açmak bile 350 400 bin tl imiş.

Devlette 6 bini duymuştum.Ama şuan performans gibi bir şey var daha fazla olabilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftm1633 F kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende o kadar pahalı sanmıyordum görünce şok oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş hekimliği hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asistan 3750 ank.üniversitesinde özelde çalışan 5 uzmanda 6 7 alır diye umuyorum

• Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    uzman 6 7 sanki az hocam ben bi dişçiyle konuşmuştum devlette çalışıyor 8-12 dedi uzmanda değil bilmiyorum salladı mı biraz ama öyle demişti hatta diş okuma dedi :)
  • OLİVERQUEEN. O kullanıcısına yanıt
    Umarım benim dediğim yanlıştır senin dediğin doğrudur

• Yeni biri 2-10 arası alır diye biliyorum

• o aralıkta alır bencede ama 6yı geçmez gibi
  • dönersiz 2k bile ise dönerle o iki üç katına çıkıyor zaten için rahat olsun.
    Hiç belli olmaz eğer unv. Den başaralı olarak ayrıldıysa, tanıdık özel dişçi varsa 10lara kadar cikabilir.

• wolajuwon8 W kullanıcısına yanıt
    hocam zaten sağlıkta dönerden kazanıyor doktorlar
  • dostum şöyle söyleyim bizim ailede uzaktan akrabam olan bir diş hekimi var taa ne zaman babası doktordu sıkıntıları görüp diş seçti hacettepe diş kız kardeşi odtü bilgisayarda o da hacettepe tıpa girip ilk yılda ben bunu yapamam diye bıraktı ve şu anda odtüde öğretim üyesi ikisi de mutlu. tabii bu bahsettiğim insanlar şu an 30ların sonlarında. diş hekimi olan kardeşin yeri büyük elçiliklerin orada kuğulu parka karşı ve sana ayıp olmasın diye tam rakamı veremem ama manyak kazandığını söyleyebilirim çünkü yabancı dili çok iyi ve genelde yabancılar gidiyor. seçtiğin yer ve becerilerin çok önemli meslekte
    hocam niye ayıp olsun ya :) 100k falan mı
    50k üstü diyeyim siz oradan oluşturun kafanızda hocam :) iş doktor diş hekimi olmakta değil biraz da şanslı olmakta ve kendini çok geliştirmekte aslında
    işini iyi yapan her meslekte iyi kazanır hocam Allah versin daha fazlasını işini lakiyla hilesiz yapanlara
    yurt dışı düşünüyorsanız da bunu okumakta fayda varhttp://kahvesohbeti.blogspot.com/2007/10/icimizden-biri-dis-hekimi-tamer-alpagot.html en azından bir sınavın ücreti 2k falan değil,yani gitmek zor ama mümkün ona da yatırım yapılabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.