Şimdi Ara

HUKUK VS DİŞ HEKİMLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardıma ihtiyacım var bir türlü kurtulamadığım ikilemdeyim.Diş hekimliğini çok fazla istiyodum kaçırdım ucundan ikinci isteğim olan hukuk tercih ettim ve şimdiye kadar hep buradan gideceğim bu sene diş kazanacağım kafası ile gittim ve çalıştım.Fakat şu sıra bu prestijli ve rahat mesleği bırakırsam pişman olur muyum kafasındayım.fikirlerinizi belirttirseniz sevinirim

• Pişman olur musun? Ee istediğin diş bölümünü kazanırsan tabi ki pişman olmazsın. Ama hem dişi hem hukuğu kaybedersen pişman olursun. Burdaki insanlar ne söyleyebilir ki sana en fazla bu yani. Ama yerinde olsam zahmete girmez devam ederdim çünkü hukuk beni tatmin ederdi. Eğer seni de mutlu ediyorsa dişi çok düşünme bence
  • Diş daha iyi elbette ama senin ne istediğin daha önemli. Göze alıyosan çalış git istediğin bölüme tamamen senin elinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipteki cambaz gibisin ama altında ağ yok . Seçimlerinde dikkat et gerçekten neyi istediğine karar ver sonra önüne bak . Çevrendekilere fazla aldırma mühim olan kendi düşüncelerin . Bunu düşünerek seçim yap sonra da pişman olma.
  • AŞK A.O
  • Mertz9 kullanıcısına yanıt
    hukuk elimde olduğu için onu kaybetmiyorum zaten
  • elrichohenheim kullanıcısına yanıt
    sizi forumda tekrar görebilmek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlamadım
  • inşallah
  • sempatikinek kullanıcısına yanıt
    forumdayım fakat bu bölümden elimi çektim.
  • elrichohenheim kullanıcısına yanıt
    emekli ettik sizi 3 hayır ile gönderelim
    bir kişinin evet demesi yeterdi . şaka bir yana iyi şanslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrichohenheim -- 6 Ocak 2018; 22:30:50 >
  • Hukuk okurken prestijlidir. mezun olduktan sonra prestijli değil rahat hiç değil

• OMYZ O kullanıcısına yanıt
    hukuk mu okudunuz hocam
  • hukukta kal bence inan diş okumak insanı hem maddi hem manevi çok yıpratıyor
  • mercedes kartal . tabiki diş

Evet hocam

• malefizz M kullanıcısına yanıt
    hocam hukuk da kolay değil artı yönü el becerisine dayanmıyor siz memnun değil misiniz dişten
  • o kadar uçurum var mı ya
  • Diş hekimliği dandirik bir bölümle kıyaslanamaz bile. Hukuk iyi bir bölüm değil her zaman söylerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.