Bildirim
diş hekimliği sıralayamıyorum
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 x 100 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRQPL7SV
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tıp yaz dis maaslari 3Bin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl 3 bin ya? Tıpta sadece van oluyor yazmakta kararsızım -
quote:
Orijinalden alıntı: blablabla.
nasıl 3 bin ya? Tıpta sadece van oluyor yazmakta kararsızım
Valla öle diolar 3bin tl
3 bin değildir o 3 bin olsa duramazsın şaka mısın sen?
Asgari ucret +akbil+ssk+yemek
Devlette kesin 3bin diye okudum. Bu dönerle birlikte olan maaş. Ama çoğu özelde çalışıyorum o yüzden 4 5 civarı alıyorum yazmış. Tabi özelde çalışmaya baslamak ne kadar zor bilemiyorum.
ben devlette 5 bine yakın diye okudum -
devlette alınan maaş 5-6 bin bandında değişiyor -
üste tokat tıp da yazabilirsin vanda kararsızsan, vana nazaran daha iyi bir şehir. tıp olsun doğuda olsun arkadaşım risk almaya değer. her türlü dişe gidersin ama tıpa da gidebilecekken yaz derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: tusilencio
üste tokat tıp da yazabilirsin vanda kararsızsan, vana nazaran daha iyi bir şehir. tıp olsun doğuda olsun arkadaşım risk almaya değer. her türlü dişe gidersin ama tıpa da gidebilecekken yaz derim.
14679 la hangi tipi yazardin ztn pek yok ama :(
tokatı ailem kesinlikle istemiyor. van yaz ama tokata gidemezsin dediler. Van için herkes beklediğim gibi değil çok gelişmiş falan dedi ama istanbuldan gidicem. O kadar uzak olması korkutuyor :/ -
Insanlarin hayatlariyla oynamayin ne 3 bini.Bingolde yeni KTU mezunu 5milyarla baslamis okula geldi söyledi gencecikti ilk yili.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blablabla.
diş hekimliklerini sıralarken kararsız kaldım. Marmara ve ege ile başlıyorum ancak sonrası yok.
Marmara
Ege
Ankara
Gazi
Akdeniz diye mi gitmeliyim. Bu arada sıralamam 14990. Bunlardan biri kesin olur heralde?
saırım dişte de tıpta da 2 sene sonra dersten sosyal hayata aman aman zamanlar kalmayacak. Yerinde olsam tıp yazardım m. kemal geliyor mu bak bakalım hataylıyım ben -
saçmalamayın diş hekimleri asgari ücret alıyor. -
mustafa kemalle arada 590 kişi var ya olmaz diye düşündüm. bir de üniversitenin yeri kötü falan dediler sen biliyor musun nasıl -
herkes farklı bir şey söylüyor deliricem -
yaz dişi.Boşver van tıpı felan.En iyi dişlerde okumak var.Devlette dönerle birlikte 5-6 bin civarı alırsın.28-30 yaşlarında özele geçersin 10 bin alırsın.
ankara üni yazma derim.gazi kalsın.Ankara üni diş geçme notu 70 diyorlar.Yani sen bilirsin yine. -
teşekkür ederim ya o kadar kararsızım ki tercihler bitiyo hala karar veremedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X