Şimdi Ara

Diş Hekimliği Tercihim Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim mf3 sıralamam 16800 sizce hangi diş gelebilir akdeniz dişin gelme olasılığı nedir ? Yardımınız için teşekkürler

• 15binlerdeki erciyes filan gelebilir.akdeniz 14.400 dü sanırsam gelmeme ihtimali daha fazla ama bu sene tıp ve dişlerdeki sıralamalar epey değişeceği için umudu kesmemek lazım ben akdenizin altına selçuk ve erciyes yazdım.iyi olduklarını düşünüyorum araştırdığım kadarıyla.ıspartada güzelmiş kaçtan aldığını hatırlamıyorum ama
  • beyler benm sıralamada 18700 ktü yada cumhuriyet olasılığı nedir sizce?
    Bence sana kesin gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeWeRDieD -- 15 Temmuz 2013; 4:42:22 >
  • Arkadaslar ben de kontenjan artislarindan umutluyum ama hiç belli olmaz. Sıralamaları yükselecek o kesin ama fazla bişey beklemeyin hayal kırıklığı yaşamayın sonra. Tercihlerinizi de ona göre yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newhero

Arkadaslar ben de kontenjan artislarindan umutluyum ama hiç belli olmaz. Sıralamaları yükselecek o kesin ama fazla bişey beklemeyin hayal kırıklığı yaşamayın sonra. Tercihlerinizi de ona göre yapın.

evet bencede kesinlikle haklısın bende o yüzden buraya yazmak istedim sizinde fikirlerinizi almak için ben zaten şu anda kendimi ısparta gelecek diye hazırlıyorum ama akdeniz gelirse çok mutlu olurum yinede insan acaba gelir mi diyor tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeWeRDieD

beyler benm sıralamada 18700 ktü yada cumhuriyet olasılığı nedir sizce?
    Bence sana kesin gelecek...

katü 16200 gelmeme ihtimali var biraz ama bence sivas cumhuriyet olur eğer yazarsan
  • Zaten yazmak la yazmamak arasındayım cumhurıyet deıl genel anlamda diş.
    Ne b.k dan bi dönem bu tercih dönemi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş hekimliği hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bencede çok zor bir durum özellikle istediğim şehire uzak kalınca puanım iyice canım sıkıldı. Eğer sen diş konusunda şüpheliysen bi daha düşün yanlış bir karar verme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.