Şimdi Ara

diş hekimliğinde uzmanlık yapıyorum, soru/cevap tercih. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
9
Favori
8.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ingilizce diş hekimliğinin avantajını bir marmaralıya sorarsanız çok daha mantıklı olur. soruyu revize ederek cevaplayayım. doktora yurt dışı düşünenler için daha avantajlı mıdır sorusuna evet. sonuçta phd ünvanı alacaksınız. çapada ingilizce 3. senesine giriyor kontenjanı düşük olduğundan preklinikte asistanlarla çok daha rahat diyaloğunuz olur bu avantajın dışında ne olur bilmiyorum. ek binada derslere birlikte girerlerse bunun da bir numarası olmaz ama gireceklerini sanmıyorum. 100 bin kazanan kişilerin bir maaş aldığını düşünmüyorum ya da o kişiler doç veya prof mu bunu bilmiyorum. beginner birisi için gelecek maaş kuvvetle muhtemel sabit ve ilave prim olur. bazı masraflar priminizden düşer, her ay kazancınız stabil değildir. özel hastaneye sahip bir diş hekiminin aylık kazancı ürkütücü ve hayal edilemeyecek kadar yüksek olabiliyor. bir üst sınır belirtmek mümkün değil. ablanızın atladığı bir detay var, almanyanın her eyaletinde farklı prosedürler var. birçok eyaletinde diş hekimi/tıp hekimi ayrımı bile yapılmıyor. eğer ki c1 almanca yapabilirim diyorsan zaten bu azimin önünde kimse duramaz arkasına geçip nasiplenmek gerekir :)) yurt dışı için avantajdan kasıt meslek sonrasıysa hemen hemen hepsinde kendi kaderini çizersin fakat student change program için istanbul üni doğru yer olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matsuyama97 -- 10 Ağustos 2021; 23:22:27 >

• Matsuyama97 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim bahsettiğim diş hekimlerinin kendi hastaneleri var ve c1 dili yapabilirim ve yaparsam direkt gidebiliyor muyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Diş beyazlatmak zararlı mı?

• Ücretsiz diş implanti yaptirabiliyormuyuz sgkliyim

• Dt.LeeSin D kullanıcısına yanıt

direkt gidebilmek gibi iddialı ifadeler kuramayacağımız kadar complex bir işleyişten bahsediyoruz fakat diliniz varsa süreç hızlanır.

• Hekim kontrolünde yapılan beyazlatma ve diş taşı temizliği işlemlerinin hiçbir zararı yok.

• crashserkan kullanıcısına yanıt

cüzi bir miktar ücretlendirmesini siz karşılıyorsunuz. gideceğiniz hastaneyle görüşme sağlayabilirsiniz. periodontoloji ya da ağız diş çene cerrahisi polüne randevu alınız.

• Artık dişte çok yeni mezun oluyormuş diye duydum, ben şimdi dişe girsem mezun olana kadar bi beş seneye asgari ücretle çalışan diş doktoru muhabbeti olur mu ya? Ortam çok fena mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üniversitenizin yeni mezun döneminizde size sağladığı bir katkı oldu mu? Uzmanlığınızı bitirdikten sonra gelecek planlarınız nedir?

• YürüyenÖlü24 Y kullanıcısına yanıt

şu an çok mezun yok çünkü 5 sene önceki kontenjanlar bu kadar astronomik değildi. 5 sene sonra ise piyasada çok fazla pratisyen hekim olabilir. uzmanlaşmanız ihtiyaç olacaktır veya aile diş hekimliği programı hayata geçirilirse sıkıcı bir asm sağlık ocağı hayatı sizleri bekliyor olabilir.

Sikinti olmaz hocam.Aile dis hekimligi uygulamasi hayata gecirilsin yeter ki.Yoksa 2026 da mezun olunca 4500 lira+akbil e falan calisicak mezunlar ozelde

• Alnstrkv0 A kullanıcısına yanıt

olmadı, sadece çevre edinme ve hocalar gibi faktör olmuştur. herhangi bir ünide de olsaydım şu an bulunduğum yerde olurdum. uzmanlık sonrasında özel bir hastanede görev almayı düşünüyorum daha sonrasında ortodontist bir arkadaşımla birlikte klinik açmak gibi bir planımız var.

• up.

Hacettepe hakkında ne düşünüyorsunuz bir de Ankara Gazi arasında Gazi'nin daha iyi olduğunu duydum sizin fikirleriniz nedir bu okullarla alakalı?

• narsistoOgonyum N kullanıcısına yanıt

hacettepe gerek lisans eğitiminde gerekse uzmanlık eğitiminde tercih edilebilecek okullardan biri. ankara ve gazi arasında ben ankara'yı tercih ederdim. serpil hoca çok iyi bir adç cerrahıdır. yasemin hoca da orada.

• up.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okul bitirildiği gibi dus kazanıp uzmanlığa başlamak mı daha iyi yoksa her işi yapıp piyasayı biraz tanıdıktan sonra mı uzmanlığa başlamak daha iyi ?

• baypessimist kullanıcısına yanıt
    hocam uzmanlığa başladıktan sonra zaten o alanda çalışmayacak mısınız ? bence üni bittigi gibi kazanabilirseniz uzmanlığa yönelin.ben o şekilde yapacağım,kazanamazsam özelde denerim şansımı

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt

piyasada genel diş hekimliği yapmadan uzmanlığa başlamanın yanlış olduğunu savunanları gördüm birkaç kez. yani genel diş hekimliğine hakim olmadan kendini bir alana sıkıştırmanın yanlış olduğunu savunuyorlar. ben de hali hazırda asistan olan ablamızın/abimizin fikirlerini merak edip sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baypessimist -- 19 Ağustos 2021; 14:31:6 >
  • baypessimist kullanıcısına yanıt
    yani ben henuz oyle biriyle karsilasmadim hocam ama tamamen kisiye bagli kiside biten bir is

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.