Şimdi Ara

Diş hekimliğinde yurtdışı denklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela tıpta USMLE denen bir sınav var ve genelde İngilizcesi yeterince iyi olan tüm Türkler geçiyor deniyor bu sınavı. Peki dişte böyle bir sınav var mı biraz baktım bulamadım.
    Ayrıca burda bitirdik diyelim yurtdışında bi sınava girip uzmanlık yapıp orada uzman olarak çalışabilir miyiz?

• Türkiye'de denklik veren tek üniversite YEDİTEPE oda 510 küsür puan yahut 90bintl+her yıl enflasyon. Onun dışında uzmanlıklar yetmez doktora yapman lazım yurtdışı iş için..
  • bubirihbardir kullanıcısına yanıt
    Tıpta niye direk sınav var da bunda yok
    Marmara olmaz mı İngilizce o da
  • Yok hocam Marmara İngilizce %30du %100e geçti bu yıl ona rağmen 18kya düştü , %100olanlar dahil Yeditepe hariç kimsenin yok. Hatta Yeditepe üniversitesi 2-3k ile almasının tek sebebi denklik. Marmara dekanı kendilerinin eğitiminin çok daha kaliteli olduğunu iddia ediyor belki de haklı çünkü okuması bitirmesi çok zor ve dus 1.cisi bu yıl Marmara verdi.
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Bununda vardır hocam illaki ama USMLE gibi komple bir sınav değildir sadece yeterlilik belirtir atıyorum iş bulmaz etmez.
    Anladım hocam 19k diye biliyorum ben bilmiyorum Yeditepe kırıkla zor ama diş okunacaksa Marmara çok güzel bir seçenek İngilizce olması avantaj değil mi sizce denklik vs için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni mezun diş hekimleri
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.