Şimdi Ara

yurtdışında hemşirelik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • koç üni tam burslu hemşirelik 60k. herkes diyor etrafımda git koç hemşirelik sonra başla avrupada işe rahat rahat yaşa. zaten eksik de varmış baya bi. özel bir ilgim yok ama yapmam da demiyorum. 60k gelirse yazacak adam gibi üni kalmıyor zaten. bu fikir hakkında var mı bi düşünceniz?

• Bence veterinerliği de araştırın spesifik bir ilgi alanınız yoksa o sıralamaya Cerrahpaşa vet olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hemşireliğin yurtdışı imkanı çok geniş geldiği için. zaten bir kaç vet tanıyorum bana göre değil pek. ama kuzenim hemşire arada anlatıyor iş hayatını, uygun buluyorum. hele yurtdışı çıkılırsa çok daha iyi şartlar oluyor.

+ olarak 60k'da koç üni de tam burslu ve imkanı bol bir bölümde okumak gayet iyi bir b planı gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 10 Temmuz 2022; 21:53:18 >
  • Daha detaylı biliyorsanız doğrudur hocam benim geçen sene 63k idi şöyle kabaca bi arastırmıstım altı üstü hemşirelik trde 3 kazanıyorsan yurt dışı yapsan 5 kazanırsın ne uzarsın ne kısalırsın meslekte diye düşünmüştüm ama çevrenizdekiler kefilse yazın bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştırmak lazım eczacılık gelmezse yazarim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avrupayi bosver amerika daha iyi siralaman 60k geldiyse saglik dusunuyorsan koc mezunu kenan abi var su an abd de hemşire gideli baya oldu ama hala aktif olarak ilgileniyor yurt disi hakkinda onu takip etmeni oneririm eger yazmayi dusunuyorsan instasi:@gocmenhemsire koc universitesinin cok avantaji var ama yazilim da cok iyi on lisans programci arkadasim da iyi isler yapiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.