Dış kapiya izinsiz kamera taktirmislar bizi izliyorlar ne yapmamizi önerirsiniz arkadaslar |
Dış kapıya izinsiz kamera taktırmışlar
-
-
dış kapıda mı oturuyorsunuz
-
izlesinler hocam, hiç aldırış etmeyin.
ben olsam, etmezdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 9 Ekim 2021; 15:10:13 > -
Girip çıkarken izliyorlar
-
Belki inanmıyacaksınız ama ben evimin odalarına kamera takılsa rahatsız olmam, siz girip çıkılırken izlenilmekten mi rahatsız oluyorsunuz hocam?
-
Özel hayat gizliligi diye birsey var bizden izin almadan kamera taktiramaz adi insanlar
-
bina güvenliği içindir, sizi niye izlesinler ayol
-
bina güvenliği için takmışlar işte. nesinden rahatsız oldun anlamadım. apartmandakileri izlemek için niye dış kapıya kamera taksınlar xd
-
Savcılığa suç duyurusunda bunun -
Müstakil evin olur senden habersiz evinin kapısına takarlar anlarım.
-
eroin kacakciligi yapmiosaniz
-
Etrafta kimse yokken çıkar malı salla kamera karşısında. Al bunu mu görmek istiyordunuz diye bağır. Akşam haberlerde izleyek. -
kamerayı kır -
Karşı binaya geç boncuk tabancasıyla kameraya ateş et
-
Sizin binaya takmışlar ve senin haberin yokmu ? -
Savciliga suç duyurusunda bulunacagiz bu şerefsizler bizi takip edemez işte çalışıyordum bu alçaklar engellemeye çalışıyor kendi çocukları iş aş sahibi bu namertler sigara fırlatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roseria -- 12 Ekim 2021; 15:0:40 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
dış kapıda mı oturuyorsunuz |
Müstakil evin olur senden habersiz evinin kapısına takarlar anlarım. |
bina güvenliği için takmışlar işte. nesinden rahatsız oldun anlamadım. apartmandakileri izlemek için niye dış kapıya kamera taksınlar xd |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X