12.03.2021 tarhinde beinconnect'ten Bjk taraftar paketi aldım. Paket içeriğinde ise Smart Tv olanı almıştım. O tarihten itibaren Bjk maçlarını sıkıntısız izliyordum. Bugün oynanan Bjk-Hatay maçını izleyecektim. Smart tv'de maçı izlemeye çalıştığımda "Bu içeriğe yetkiniz bulunmamaktadır." Hatasını aldım. Yetkililerle iletişime geçtiğimde ise sizin paket içeriğiniz Smart Tv yi eklentisi olmadığından dolayı bu erişime izniniz bulunmamaktadır denildi. Ben Bu paketi aldığımda Smart Tv özelliği olduğu için almıştım hatta normal paket fiyatı 159 tl civarıydı smart tv özelliği ek olarak sunuldugundan dolayı 189 lira ödeme yaptım. Peki benim pakette smart özelliği yoksa daha önceden nasıl izliyordum ? Korsan yayınlardan izlememek adına emek hırsızlığı yapmayalım dedim ama verdikleri berbat hizmet beni korsan yayıncılığa itti maalesef. Paramızla rezil olmak böyle bir şey. NOT: Ekte sunmuş olduğum fotoğraflar daha önceden smart tv'de izlediğim Bjk Kayseri maçı ve ödeme dekontum. |
Sahtekar BeinConnect: "Yetkiniz Bulunmamaktadır" Hatası
Bazı kullanıcılar, BeinConnect platformunda içerik izlerken "Yetkiniz Bulunmamaktadır" hatasıyla karşılaşmaktadırlar. Bu hata, kullanıcıların abonelikleri olmasına rağmen belirli içeriklere erişimlerini engellemektedir.
Hata Mesajları:
Hata mesajları genellikle şu şekilde görünür:
- "Bu içeriği izlemek için yetkiniz bulunmamaktadır."
- "Bein Connect, bu içeriği izlemek için yetkiniz bulunmamaktadır."
- "TOD, bu içeriği izlemek için yetkiniz bulunmamaktadır."
- "Bu içeriği izlemek için yetkiniz bulunmamaktadır TOD."
- "TOD TV, bu içeriği izlemek için yetkiniz bulunmamaktadır."
Nedenleri:
"Yetkiniz Bulunmamaktadır" hatası çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:
- Aktif Abonelik Yok: Kullanıcıların BeinConnect'e aktif bir abonelikleri olmayabilir.
- Yanlış Hesap: Kullanıcılar, doğru hesaba giriş yapmamış olabilirler.
- Bölgesel Kısıtlamalar: Belirli içerikler yalnızca belirli bölgelerde kullanılabilir.
- Teknik Sorunlar: BeinConnect platformunda geçici teknik sorunlar yaşanıyor olabilir.
Bu hatayı çözmek için şu adımları izleyebilirsin:
- Aboneliğini kontrol et ve varsa yenile.
- Doğru hesaba giriş yaptığından emin ol.
- İçeriğin bölgesel kısıtlamalarına dikkat et.
- BeinConnect müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek teknik sorunları bildir.
Bu adımları uygulamana rağmen hatayı çözümleyemiyorsan, BeinConnect'in resmi kanallarından destek alman önerilir.