< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Diş okursak işsiz kalır mıyız? (4. sayfa)
-
-
Hayır, ailem yakın olsun diye uşak yazdırdı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben istanbuldasiniz diye tahmin etmiştim hocam yanlış alarm
büyük ihtimal
-
Tıp olmazsa olmaz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D
Şu an bile devlet atamalarında sıkıntı var. Genel olarak hekimler özelde çalışıyorDiş hekimi dediğin zaten özelde çalışır, atamaya girmeye çalışıyorlarsa ve buna rağmen o kadrolar dolupaçıkta kalan oluyorsa sıkıntı var demektir, ben okurken atama olduğunda başvuran olmuyordu. Diş hekimliği zaten kamuda yapılabilecek bir meslek değil
-
Dostum ben diş hekimiyim şuanda işsiz konumundayım yeni mezun olduğum için haliyle iş tecrübem yok ve klinikler tecrübeli hekim alıyor çok fazla diş hekimi var o yüzden yeni mezun hekim alan kliniklerde genelde akraba dost tanıdık alıyor. Çalışan arkadaşlarımda yüzdelik üzerinden asgari ücret civarına çalışıyor. Başıma gelmez deme bizde öyle diyerek yazdık .
Şuanda tek iş seçeneği ( Klinik açacak 5 10 milyonun yoksa) mesul müdürlük bunda da dolandırılma veya diplomanı kötüye kullandırma gibi olumsuzlukları var çok dengesiz bir seçenek yani bir bakmışsın diplomanla teknisyenler diş hekimliği yapıyor.
Diş okursanız evet işsiz kalırsınız bu kadar güzel bir bölümün bukadar çok üniversite açılarak vasıfsızlaştırılması çok acı.
-
Hocam ne kadar süredir işsiz konumundasınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X