Şimdi Ara

Diş teli taktıracaklar ve taktırmayı düşünenler bu konuya! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam pm attım yardımcı olursan sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StayAndStrong kullanıcısına yanıt
    İndirim yaptıramadık maalesef. Geçen Cumartesi günü taktırdım. İlk üstler takıldı. Gidişata göre de 2-3 ay içerisinde altlar takılacakmış.
    Merak ettiğim bir şey var. Taktırmadan önce alkollü olan Listerine ağız suyunu kullanıyordum. Bunu kullanmaya devam edebilir miyim? Alkolün bir zararı olur mu?
    *EY DİŞ TELİ KARDEŞLİĞİ, DUY SESİMİ!
  • Selam yeğenim 12 yaşında 14 yaşında mı taktıralım 12 de mi çocuk okulda dalga geçerler diye korkuyor

ve bunun fiyatı en az ne kadardır? Şeffaf olanların fiyatıda mı aynıdır?

bende 22 yaşındayım taktırmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanatlarimVarRuhumda -- 26 Kasım 2014; 22:19:34 >
  • Feather kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta fiyat aldım metal 4.650,diş rengi beyaz olan 6.200 gibi bir fiyat verdiler.
    Bu da sadece diş yerleşimi çenede sorun yok.Bence iyi yaptırmışsınız.
    Özel klinik mi bireysel doktor muayenehanesi mi?
    Bence alkol içerikli ürünlerin kullanılmamasında fayda var.
  • -Skylake- kullanıcısına yanıt
    Kardeşim merhaba.
    Benim de alt çene normalden biraz daha gerideymiş. Merak ettiğim şu. Üst dişlerin öne doğru dişlek bi yapıya döndü mü acaba? Doktor bana 1,5mm dişlek olacağımı söyledi ve ben kararsızım.

Yardımcı olursan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakby

Kardeşim merhaba.
    Benim de alt çene normalden biraz daha gerideymiş. Merak ettiğim şu. Üst dişlerin öne doğru dişlek bi yapıya döndü mü acaba? Doktor bana 1,5mm dişlek olacağımı söyledi ve ben kararsızım.

Yardımcı olursan sevinirim.

http://i.hizliresim.com/Z7BkrA.jpg

Şuan böyle hocam daha düzelecek çok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StayAndStrong -- 31 Ocak 2016; 20:32:48 >
  • diş teli takarken normalde 4 numaralı dişleri çekiyorlar yani köpek dişinin yanındaki dişleri. Peki arka taraflardan diş çektiripte tel takan var mı hiç? o ara kapanıyor mu? doktor bana illa 4 numaralı dişleri çekecez dedi arka tarafta dolgulu diş var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

diş teli takarken normalde 4 numaralı dişleri çekiyorlar yani köpek dişinin yanındaki dişleri. Peki arka taraflardan diş çektiripte tel takan var mı hiç? o ara kapanıyor mu? doktor bana illa 4 numaralı dişleri çekecez dedi arka tarafta dolgulu diş var.

Arka dişlerden çok zor durumda olmadıkça çekilmez. Çünkü 4'nolu dişler Pek bir görev yapmaz fakat arka dişler çiğneme ve ezme dişleri olduğu için yemek yerken daha fazla kullanılır. Bu Yüzden Önemli dişlerdir. O Yüzden çok gerek olmadıkça gerek duyulmaz çekilmeye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.